Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Üyeliğim Silinsin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Üyeliğim Silinsin

ben bi siteye geldiğimde ilk açtığım konu tanışma bölümünde "Mezhebî taassuptan Allah'a sığınırım" konusuydu. ben buraya mezhepler hakkında, şiilik hakkında tüm önyargılarımı bırakıp geldim. taassup yapmaktan Allah'a sığındım da geldim.

EhliBeyt Mektebiyle tanışmaya geldim, öğrenmek araştırmak için geldim.

araştırma yapmayacaksam burda işim neydi?

ama ismi lüzumsuz biri diyorki "imamete inanıyorum ama fıkhi olarak şafii mezhebindenim." yani kendiside sünniyken bana "araştırmacı sünni" diye kibirleniyor!

üyenin birine sünni mezhep imamlarından birine zır cahil dedi diye, tepkisini ona göstermesi gerekirken, tutup bana sataşıyor niye tepki vermemişim!

Hizbullahçı olduğum halde Hizbullah'ta bir iki kusur görmüşüm diye kusurcu dostmuşum, gerçek Hizbullahi değilmişim. bunu yargılamak kendinin ne haddineyse!

Hizbullah'ın binlerce eyleminin içinde bir-iki tanesini sıkıntılı bulmuşum, ama yine de ondan yüz çevirmemişim, onun için dağ-bayır demeden yollara düşmüşüm, ama sevgim yeterli diiiiilmişş..

hey yavrum hey!!

Bir söz vardır herkesin bildiği:

YEZİT BİZİ İKİ ŞEY ARASINDA MUHAYYER KILIYOR:
    YA ŞEHADET YA ZİLLET.
    HEYHAT! MİNNEZ-ZİLLEH!!

bende aynısını diyorum şimdi,

o üyeden dolayı bu sitenizde kalmak, onun kendini bilmez yazdığı bir iki şey yüzünden benim kalbimin hışımlanması zillettir benim için

Ben Hizbullah hakkında taassup yapmayan yaptığı eylemlerden birkaçını sıkıntılı bulan bir Hizbullahîyim. ve benim örgütüme olan bağlılığımı, ona olan sevgimi bir üye yargılayamaz! örgütü yönetenler ne peygamber ne masum imam. onlara mutlak bağlılığım ancak taassup olur. ki örgütle bağlantısı olanlar varsa, ilk günden son güne söylenen şudur : istediğiniz kadar araştırın sorun soruşturun, ancak hiçbirşey bilmeden yargılamayın. yargısız infaz yapmayın. ben örgütüme sonuna kadar bağlıyım. birileri yeterli görmesede!!!

Ey kendini bilmez, bir kere daha söylüyorum hakkım boynuna dolansın, helal etmiyorum. Mahşerde senden şikayetçiyim! Allah sana hidayet etsin zavallı insan!

bende insanım, hatalrım olabilir, üyelerden herhangi birine karşı bir hatam olduysa, hakkınızı helal edin.

BUGÜN ALLAH BİZDEN RAZI OLACAK,
    NEFER ŞEHİT, HİZBULLAH GALİP OLACAK!

son olarak şu konuyuda silerseniz memnun olurum: http://www.velayet.com/Forum/vay_ark...-t25059.0.html

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Ynt: Üyeliğim Silinsin

ha son birşey daha : malum Hizbullah isimli türkiye'de terör örgüt sayılan bir örgüt var. bizim onla bir alakamız yok. Hizbullahiyim dedim diye yine kapıma polis dayanırsa bu da benden onlara hediye olsun.

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Yorum

SAHTE Dostlar Ihaneti SEVER.

İhanet boynuna dolansın.Hizbullah'a kalkan kılıcın bir tarafından da sen tutmuşsun.Ben Hizbullahı seven haber sitelerini-yazarları o kadar takip ettim ama hiçbirinin Hizbullah'ın kusurları var deyip sıvıştığını görmedim.Çamur at tutmassa izi kalsın.Bir de çamuru atan dost görünümlüyse.

Ne Sunnisin ne Şii ne Hizbullahi ne Ümmetçi-vahdetçi ne de İnkılabi.

Sunni isen sunniliğe karşı bir duyarlılığın olurdu,
      Şii isen şiiliğe karşı bir duyarlılığın olurdu,
      Hizbullahi isen Hizbullaha karşı bir duyarlılığın olurdu,
      İnkılabi isen İnkılaba karşı bir duyarlılığın olurdu,
      Ümmetçi-vahdetçiysen buna duyarlılığın olurdu,

Sunniliğe laf edildi es geçtin-bana ne dedin,Hizbullah'a çamur atıyorsun,Vahdete anlayışını anlamış değilim bu sana özgü birşey.Selahattin ÖZGÜNDÜZ abinin güzel bir lafı var ...EDİT...Şii olsan sunni olsan Hizbullahi takılsan neye yarar. ...EDİT... Bizim Hizbullahtan başka neyimiz var ki!Biri alttan alttan gözünü çıkarsın biz laf etmeyelim.
      " Söyledim... duydu anlamına gelmez
      Duydu... doğru anladı anlamına gelmez
      Anladı... hak verdi anlamına gelmez
      Hak verdi... inandı anlamına gelmez
      İnandı... uyguladı anlamına gelmez,
      Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez.”

Yorum

Şehit Kardeşim, Forumumuzda Üyelik Silme gibi bir durum söz konusu değildir. Forum Kurallarını size karşı ihlal edenlerin ihlal ettiği Linkleri verin biz bakıp gerekeni yapalım. Üyelik Silme Talebinizi Dikkate alamıyoruz. Selametle kalınız.

Yorum

Şehit gitme bence. Ayrıca milyarlarca cehennemlik insanla şu an aynı dünyada nefes alıyoruz. İntihar mı edelim? Ciğeri 5 para etmez insanların her gün yüzünü görüyoruz. Kaldığımız yeri biz mi değiştirmeliyiz onlar mı?

Mesnevi'de şirret bir karısı olan evliyanın hikayesinde.. bahsedilen veliye "niye karını boşamıyorsun?" diye sormuş onun için uzun yollardan gelen biri. O da ona "eğer ona tahammül etmeseydim bu makamı bulabilir miydim? demiş.

Yorum

ben sana yazmamıştım onları. üflesem düşeceksin dediğin adamın kim olduğunu mahşerde görürsün.

Yorum

ayrıca gerek fiziki gerek sözlü linç en alçakların işidir. benim size sert konuşmalarım şahsınıza değil bazı ileri sürdüğünüz düşüncelereydi. Yanlış anlamaya mahal verdiysem özür dilerim. Dediğim gibi sizin üstünüze fazla gelindiğini ben de düşünüyorum ama konulara fazla hakim olmadığımdan ve önceki diyalogların nasıl geliştiğinden bi haber olduğumdan bir şey söylemek istemedim. Size de herkese de hayırlı kandiller.

Yorum

Kardeş bir fikre inanmıyor olabilirsin.Senin böyle bir hakkın var.Ama fikirlerin konuşulduğu yerde karşıt fikre hakaret etme hakkın yoktur.Varsa bildiğin-duyduğun,bilgi-belge verirsin.Ama iş hakarete vardığı da bir iki üç karşıdaki seni incitmek istemese de sen onu oraya sürüklemiş olursun.Size de hayırlı kandiller.Bu kandilde tüm arkadaşlara hayır dua da iyilik temennisinde bulunmaktır en iyisi.

Kimse eleştirilmekten korkmasın.Hiçbir kimse zaten gerçek adıyla formda değil.En ağır eleştirilere bile tahammül etmeliyiz ki eğer niyetimiz iyiyse bir şeyler öğrenelim.

Ben nasıl bir uslub kullandığımın farkındayım.Ve kimin ne kadar bildiğinin seviyesinin de farkındayım. Uslubum sert-her şeyi açıkca söylerim.Bu formdaki yazıların çoğunu da okumuşluğum var.Sorunun ne olduğunu iyi biliyorum.Tehlikenin farkındayım.Yumuşak dil kullanan hikmetli arkadaşlarımız bazı insanlara bir şey anlatamadığını iyi biliyorum.Anlamak istemeyen kimseye hiçbir şey anlatamazsınız.Anlamıyorsunuz.Ya inkılabı seven ehli sünnetin yakasını bırakacaksınız ya da ben yakanıza yapışırım.Siz bu tür hareketlerinizle 30 kusür yıldır kaç bin kişiyi şii yaptınız kaç yüzbin kişiyi şia düşmanı?Ehli sünnet geçinen Vahabi şia geçinen ahbari kesim hedefimdedir.
                " Söyledim... duydu anlamına gelmez
                Duydu... doğru anladı anlamına gelmez
                Anladı... hak verdi anlamına gelmez
                Hak verdi... inandı anlamına gelmez
                İnandı... uyguladı anlamına gelmez,
                Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez.”

Yorum

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. herkesin kandili kutlu olsun. bu gece dualarınızda bizleri de unutmazsınız İnşaAllah.

İhanet boynuna dolansın.Hizbullah'a kalkan kılıcın bir tarafından da sen tutmuşsun.Ben Hizbullahı seven haber sitelerini-yazarları o kadar takip ettim ama hiçbirinin Hizbullah'ın kusurları var deyip sıvıştığını görmedim.Çamur at tutmassa izi kalsın.Bir de çamuru atan dost görünümlüyse.
                  dediğim söz şu : Hizbullah'ın binlerce eylemi içinde bir-iki tanesini sıkıntılı buluyorum, ama yine de Elhamdülillah Hizbullahiyim diyorum, Hizbullah a sonuna kadar bağlıyım diyorum.

Hizbullah yöneticilerinden hiç birisi ne peygamber, ne masum imam. hataları olabilir. hata yapmasalarda bana göre hatalı olabilecek eylemleriolamazmı? binlerceden anladığınız en az "bin"dir. orana vursanız "binde bir-iki" oran çıkar. binlerceden maksat daha çok ise bu oranı varın siz tahmin edin. benim sözüm bu, kevserizehra nın verdiği cevap bu.

eğer bu diyolagdan çamur attığımı anlıyorsan sen bilirsin.

Benim bu yüzden kaç yıl hapis yattığımdan kaç kere ağır ceza mahkemelerinde yargılandığımdan haberi olmayan birisi için çamur atmak kolay olsa gerek. buna rağmen "Hizbullaha karşı kılıç kalkan kuşanan" kişi olmuşum, Allah beni affetsin.

Ben Hizbullahı seven haber sitelerini-yazarları o kadar takip ettim ama hiçbirinin Hizbullah'ın kusurları var deyip sıvıştığını görmedim.

iyi, ne mutlu onlara.. Hizbullahın kusurları var deyip de sıvışan kim hemşerim? Hizbullahta gördüğüm biriki sıkıntılı eyleme rağmen örgütüme sonuna kadar bağlıyım diyen ben mi sıvışıyorum? kusur kısmını yukarda açıkladım, tekrar etmeyim.[/font][/size] buna rağmen Hizbullah'a çamur atan kişi ben isem, Allah beni affetsin.

Ne Sunnisin ne Şii ne Hizbullahi ne Ümmetçi-vahdetçi ne de İnkılabi.
                  ben hiçbir yerde ne sünniyim ne şii demedim. ondan dolayı ne sünnisin ne şii kısmı doğru. ama ısrarla Hizbullahi olduğumu söylememe rağmen neden hala "ne Hizbullahçı" demekte ısrar ediyorsun? binlerce eylem içerisinde biriki sıkıntılı eyleme karşı HİZBULLAHÇIYIM!

Sunni isen sunniliğe karşı bir duyarlılığın olurdu,
                  Şii isen şiiliğe karşı bir duyarlılığın olurdu,
                  üyelerden biri, mezhep imamlarından birine "zır cahil" dedi, bende buna tepki göstermedim, çünkü bu lafı eden kişi bilgisine güvendiğim birisiydi. tepki vermedim diye aynı fikirde olmak zorundamıyım?

kevserizehraya git dedim, tekini bana değil o sözün sahibine ilet benden ne istiyorsun dedim, ama yinede suçlu ben oldum. Allah beni affetsin.

Sunniliğe laf edildi es geçtin-bana ne dedin,Hizbullah'a çamur atıyorsun,Vahdete anlayışını anlamış değilim bu sana özgü birşey.
                  sünniliğe laf edildi, git derdini sözün sahibine anlat, Allah ona senin vesilenle hidayet etsin ozaman, dedim. hala devam ettiriyor bu sözü.

Hizbullah'a çamur atmak? sorusuna yukarda cevap verdim, tekrar ediyorum:

HİÇBİR KONUDA TAASSUP YAPMADIĞIM İÇİN, YAPMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN BU SİTEDEYİM, ŞİİLİĞİ ARAŞTIRIYORUM.

BU TAASSUPTAN SAKINMAK, DAĞ BAYIR DEMEDEN BİRLİKTE YOLLARA DÜŞTÜĞÜM BİRİCİK ÖRGÜTÜM İÇİN DE GEÇERLİ.

TAASSUP YAPMIYORUM, BİNLERCE EYLEMİ İÇİNDE SIKINTILI BULDUĞUM BİRKAÇ KONU VAR.

"SEN" ONLARI GÖRMEZSİN, FARKETMEZSİN, VEYA SANA GÖRE TAMAMEN DOĞRUDUR, "BANA" GÖRE SIKINTILIDIR.

BU ÇAMUR ATMAK MIDIR YOKSA TAASSUPTAN KORUNMAK, SIKINTILI KONULAR OLABİLECEĞİNİ DE KABUL ETMEK MİDİR?

sizin takip ettiğiniz sitelerde, H,zbullah'ın tüm eylemleri, açıklamaları yer alıyorsa ve size göre bir sıkıntı yoksa banane?

bizler bu işin içindeyiz, sizin duymadığınız birçok şeyi bir duyarız, biliriz, onları sıkıntılı bulsakta asla ve asla Hizbullah'tan yüz çevirmeyiz.

çünkü imzamda yazan bir ayette buyrulduğu gibi : "Galip gelecek elbette Hizbullah'tır" bizim başka kimsemiz, alternatif bir yolumuz yoktur.

bu sözlerimi temiz akıl sahipleri, ellerinizi vicdanınıza koyup, taasuptan Allah'a sığınarak cevap verin. yanlış birşey mi var?

o üyenin zır cahil sözüne edepsizlik yakıştırması yapan arkadaş, faramirofgondor'a terbiyesiz, diyorsun, bana demediğini bırakmadın, ihanet dahil, çamurcu dost dahil etmediğin laf kalmadı. bunların hesabı sorulmazmı sanarsın?

"Allah'ın nûrunu ağızlarıyla söndürmek isterler , Allah ise nûrunu tamamlayıcıdır. Velev ki, kâfirler hoşlanmasınlar. O, o (Mabûd-u Kerîm) dir ki Peygamberini Kur'an ile ve hak din ile gönderdi. Onu her din üzerine yükseltmek için. Velev ki müşriklerin hoşuna gitmesin."

Allah'ın rızasına giden yol, cihaddan geçer. ben nasılki senin kalbini bilmiyorsam, sende benimkini bilmiyorsun. bilmediğin konularda konuşmaktan Allah'a sığın.

senin deyiminle "virgül değil, nokta koyalım".

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X