Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Velayet.com'um Büyük Ailesi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Velayet.com'um Büyük Ailesi

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
    Yüce Rabbime şükürler olsun ki uzun bir zaman sonra tekrar sizlere kavuşmamı sağladı. Velayet.com ailesinin değerini ve kıymetini geçen zamandan sonra daha iyi bir şekilde anladım ki bu da zorunlu ayrılığın verdiği bir şey olsa.
    Burada ki kiymetli ve aziz dostlarımın yerini alabilecek başka insanlar olduğunu hiç tahmin etmiyorum ve bundan sonra sizlerle daha iyi vakit geçirmek ve sizlerle yeniden dost olmak istiyorum....

Ynt: Velayet.com'um Büyük Ailesi

BİSMİHİ TEALA
    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
    RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Aziz Canlar;

[quote author=K.AliEkber link=topic=25187.msg170676#msg170676 date=1377924722]
    BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
    Yüce Rabbime şükürler olsun ki uzun bir zaman sonra tekrar sizlere kavuşmamı sağladı. Velayet.com ailesinin değerini ve kıymetini geçen zamandan sonra daha iyi bir şekilde anladım ki bu da zorunlu ayrılığın verdiği bir şey olsa.
    Burada ki kiymetli ve aziz dostlarımın yerini alabilecek başka insanlar olduğunu hiç tahmin etmiyorum ve bundan sonra sizlerle daha iyi vakit geçirmek ve sizlerle yeniden dost olmak istiyorum....
    [/quote]

Hz. Ali (a.s) de kendine mensup olan Divan’ında şöyle buyuruyor:
    Gence ölüm zordur diyorlar.
    Vallahi dostlardan ayrılık daha zordur.
    Hoşgeldiniz tanıştığıma memnun oldum Sıcaklıklar sebebi ile nice kuşlara göçlere mecbur kılmıştır, Geride sadece bekleyen özlemler kalmıştır. Tekrar dönüşü ile unsiyet kazandırmıştır.Yolculuğunuz hayırlara ve yararlara vesile olmuştur inşALLAH

Allah'a emanet olun...

Yorum

hoş geldin kardeşim. velayetin değerini bilen bilir. inşaAllah bir daha ayrılığa zorlayıcı sebepler olmaz...

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=25187.msg170679#msg170679 date=1377930792]
        hoş geldin kardeşim. velayetin değerini bilen bilir. inşaAllah bir daha ayrılığa zorlayıcı sebepler olmaz...
        [/quote]

Yorum

[quote author=Hz.AhlulBayt (a.s) link=topic=25187.msg170678#msg170678 date=1377929819]
          BİSMİHİ TEALA
          HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
          RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Aziz Canlar;

Hz. Ali (a.s) de kendine mensup olan Divan’ında şöyle buyuruyor:
          Gence ölüm zordur diyorlar.
          Vallahi dostlardan ayrılık daha zordur.
          Hoşgeldiniz tanıştığıma memnun oldum Sıcaklıklar sebebi ile nice kuşlara göçlere mecbur kılmıştır, Geride sadece bekleyen özlemler kalmıştır. Tekrar dönüşü ile unsiyet kazandırmıştır.Yolculuğunuz hayırlara ve yararlara vesile olmuştur inşALLAH

Allah'a emanet olun...

[/quote]

[quote author=selmancan link=topic=25187.msg170679#msg170679 date=1377930792]
          [/quote]

Çok teşekkür ederim değerli kardeşlerim ilginize Allah cümlenizden razı olsun..

Yorum

Hoş geldiniz kardeşim. Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
            Akıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).‏

Yorum

hoş geldin kardeşim
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X