Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alay denen Zulüm

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Alay denen Zulüm

Ehl-i Beyt ahlakının tam zıttı olan bu zulmü yapanlar siteden banlansın..

Diyecem ama banlanmıyacak. Hepiniz yezidin yanına siz kim 14 Masum kim ?

Ynt: Alay denen Zulüm

kardeşim, birkaç kişinin kişisel hatası yüzünden diğerlerini de, komple mektebi de suçlamak, zulüm olmuyormu?

neden böyle dediğinizi de açıklarsanız ilgili arkadaşlarda hatalarını görmüş olurlar..

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

[quote author=ŞehiD link=topic=25304.msg171556#msg171556 date=1385676194]
      kardeşim, birkaç kişinin kişisel hatası yüzünden diğerlerini de, komple mektebi de suçlamak, zulüm olmuyormu?

neden böyle dediğinizi de açıklarsanız ilgili arkadaşlarda hatalarını görmüş olurlar..
      [/quote]

Yorum

BİSMİHİ TEALA
        HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
        RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Sayın Al-i Muhammed kardeşim;

ŞehiD kardeşiminde buyurduğu gibi;

Allah'u teala buyuruyor ki;

"Rabbinin yoluna hikmetle ve güzel öğütle çağır ve onlarla en güzel şekilde mücadele et. (Nahl suresi-125. ayet)

Hakkı ve hakkaniyeti anlatmada bu ayet gözü ile bakmaktansa kendi dar güşünce ve bilgimiz çerçevesinden baktığımız bir gerçek. Çünkü zahiri olan düşmanlarımız ile uğraş bizi Şeytan ve vesveselerinden gaflete düşürmüş...Meseleyi buyrun anlatın bizde her ne kesim ve düşünceden olursa olsun yapılan haksızlığın yanında hep birlikte yer alalım...

Allah'a emanet olun...

Yorum

[quote author=Al-i Muhammed date=1385674907 link=topic=25304.msg171554#msg171554]

Ehl-i Beyt ahlakının tam zıttı olan bu zulmü yapanlar siteden banlansın..

Diyecem ama banlanmıyacak. Hepiniz yezidin yanına siz kim 14 Masum kim ?
          [/quote]
          (Vah vah.. Ben bunları bilmiyordum ya garipturab. İlk defa senden duydum.
          Bir de gönülleri okuma kabiliyeti varmış sende bunun üstüne. Hayırdır, gaybetteki 12. İmam sen misin? Geri döndün demek. Dinde konuşurken her söz delil ister bunu unutma. Kendi kafasına göre şunun kalbi pis, şu riya yapıyor şu bilmem ne diyen ancak cahildir.)!!!

Yukarıdaki cümleler sana ait, sende eleştirdiğin uslubun aynısını kullanmışsın.
          Unutmaki kişilerle dine giren kişilerlede dinden çıkar.
          "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X