Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Helallİk

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Helallİk

Bismillahirrahmanirrahim
    Selamun aleykum kardeşler ben muhammed dersimi burada daha evvel bir hesabım var idi ama Mufaddal denen moderatör arkamdan hakaret edip beni engelledi evvela burası birilerinin babasının malı ise yeniden engellesin ama yok şiilerin kuran ve ehl-i beyt'in sünnetine göre konuşabilecekleri bir yer ise şiileri engellemeye kimsen,n hakkı yoktur.
    Yeniden engellenebileceğim için evvelden birkaç günlük kısa bir zamanda olsa sohbet ettiğim kardeşlerden haklarını helal etmesini istiyorum vesselam
    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 18:44.

Ynt: HELALLİK

aleykum selam Muhammed kardeşim.
    Namazı hafife alana biz Ehl-i Beyt'in şefaatı ulaşmayacak. İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

"Şiilerimiz halvetlerde/yalnız kaldıklarında Allah'ı çok zikredenlerdir." İmam Cafer-i Sadık (a.s.)

Yorum

a.s öncelikle böyle dik dik konuşmalarin hayra alamet olmadığını görüyorum. kimsenin babasının mali değil derken başı boş sahipsiz de olmadığını bilmeniz gerektiğini unutuyor musunuz? yoksa umursamıyor musunuz. şunu belirtelim bu site de herkes ceza almıştır. ama herkes sizin gibi geri döndüğünde .intikam kin duyguları ile dönmemiştir. site kuralları vardır. okumadan üye olup, sonra vay bizi engellediler bunlar şii değiller diyen çok oldu.
      insaallah daha önce yaptığınz hataları yapmazsınz ve sizden istifade ederiz.
      [center]
      ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
      [center]
      Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
      Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Selamunaleykum.

Ben ahbar kardesin yeni iletilerini görünce, hemen kim oldugunu anladim, ve sonra burada bu mesajini gördüm.
        Ben ahbar kardesin mesajlarindan cok rahatsiz oldugumu belirtmek istiyorum. Nedeni ise belli, uslupta yanlislik var ve zihniyette ben büyük hatalar seziyorum. Özellikle su "mutekaddimun" kelimesini hic eksik etmeyisi yok mu. Sayesinde o kelimeyi de ögrenmis oldum, Allah razi olsun.

Ahbar kardes, bence sen sohbet etmeyi, baska seylerlen karistiriyor olabilirsin. Lütfen ayak uydur, okuyucular yorulmasin ve buralardan sogumasin.

Yorum

[quote author=muhammet link=topic=25593.msg174012#msg174012 date=1402088058]
          Selamunaleykum.

Ben ahbar kardesin yeni iletilerini görünce, hemen kim oldugunu anladim, ve sonra burada bu mesajini gördüm.
          Ben ahbar kardesin mesajlarindan cok rahatsiz oldugumu belirtmek istiyorum. Nedeni ise belli, uslupta yanlislik var ve zihniyette ben büyük hatalar seziyorum.
          ...
          Ahbar kardes, bence sen sohbet etmeyi, baska seylerlen karistiriyor olabilirsin. Lütfen ayak uydur, okuyucular yorulmasin ve buralardan sogumasin.
          [/quote]

Yorum

...edit...

Yorum

Allah bizi şeytan ve ön yargıların götüreceği yanlışlardan korusun.

Muhammed'in tüm yazdıklarına katıldığımı belirtmek için alıntı yaptım. ancak mukaddimun kelimesinin anlamını bu sayede öğrendim demiş, ben daha önce bildiğim için onu sansürledim. ..

Yorum

hemen editle hiç durma!

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X