Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Site bozuk mu?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Site bozuk mu?

her girdiğimde şu ibareye rastlıyorum neden?

Sunucu bir iç hata veya misconfiguration karşılaştı ve isteğinizi tamamlayamadı.
    Sunucu yöneticisine, webmaster@velayet.com başvurun ve hata oluştu zaman onları bilgilendirmek ve hataya neden olabileceği yapmış olabilir bir şey verin.
    Bu hata hakkında daha fazla bilgi sunucu hata günlüğüne mevcut olabilir.
    Ayrıca, 404 Bulunamadı hatası isteği işlemek için bir ErrorDocument kullanmaya çalışırken karşılaşıldı.
    [hr]
    Www.velayet.com Liman 80 Apache/2.2.24 (Unix) mod_ssl/2.2.24 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Sunucu

bir de iletilerime yazılan yeni yanıtları gösteri tıkladığımda sunucu çok meşgul diyor.

neden?

Ynt: Site bozuk mu?

BİSMİHİ TEALA
    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
    RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Aziz SelmanCan Abim;

Evet Bende sık yaşadığım bir sorun ! Sitenin aşırı yüklenmesinden mi acaba?

Yorum

zannetmiyorum hiç kimsenin girmediği sabah erken saatlerde sabah namazı vaktinde bile bu iletiyi alıyorum... teknik sıkıntı gibi duruyor. ama siteyi tanımayan bir ziyaretçi bozuk der çekip gider bir daha da uğramaz.. tıpkı kapısı kapalı olup içerde kimse görülmediğinde dükkandan çekip giden kaçan müşteri gibi...

Yorum

Allah aşkına bu site ne kadar sahipsiz
        aylardır söylüyoruz yöneticiler de görüyor. şu alıntılarda font diye alakasız bir sürü yazı çıkıyor. onların arasındaki yazıları nasıl okuyacak okurlar? daha önce alıntılarda bu sorun olmuyordu. biri sahip çıkmaz mı, Ehlibeyt mektebinin bir teknik bileni yok mu şu ayarları düzeltecek... !

Yorum

Gerekli Görüşmeler yapıldı. En kısa zamanda bu sorun halledilecek. Gün içinde inş.

Yorum

Allah razı olsun

Yorum

Selamün Aleyküm;
              Arkadaşlar işerim yoğun uzun bir zamandır site ile ilgilenemedim. İş icabı Türkiye turundayım gece gündüz hem işlerimi yapıyorum hem araba kullanıyorum. Bugun miktad bin esved aradı durumu anlattı bana hepinizden özür dilerim.
              En kısa zamanda ilgileneceğim

Yorum

cevap yazma ya da diger kullanimlar icin mobil uygulamya da uyumlu yapilmali. tum alanlatda google sesli klavye kullaniyorum ama bu sitedr kullanilmiyor

Yorum

Foruma girmekte ve paylaşım yapmakta çok zorlanıyoruz. Alıntı yapılmıyor, renklendirme olmuyor. Youtube Kodu eklenmiyor. Resimler görünmüyor. Ard arda mesaj yazamıyoruz. Site çok sık hata veriyor. Serkan dışında Teknik destek veren kimse yok mu ?
                  http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

Mufazzal kardeşe facedende yazdım yakında düzeltecez inşaAllah dedi ama umarım çok sürmez böyle
                    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 22:27.

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

aynen ya durmadan girişte error veriyor sayfayı defalarca yenilemeyle açılıyor

Yorum

Arkadaşlar 400-Error ve 500- iç sunucu hatasının nedenini bulup çözdüm. Diğer problerleride akşam elimden geldiğince bitirmeye çalışacağım.

Yorum

BİSMİHİ TEALA HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN Selamun Aleykum Aziz Serkan A. ; ÇABALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN.... Allah'a emanet olun...

Yorum

sitede popüler on konunun sıralandığı bölüm kayıp. bence ziyaretçiler için faydalı bir alandı. getirilmesi gerekli. yazdığımız cevaplarda paragraf boşlukları otomatik siliniyor. buna da acil çözüm lazım

Yorum

Siteye saldırı mi oldu saldırı olduysa yurt içinden mi yoksa yurt dışından mı oldu iki gündür kapalıydı

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X