Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkür Ediyorum

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Teşekkür Ediyorum

Saygı değer forum sakinlerimiz, bu başlıkta ise her hangi bir konu hakkında olabilir, her kim veya kimler teşekkürü hakediyorsa teşekkür edelim.

Ynt: Teşekkür Ediyorum

Ehlibeytin izinde adlı üyemize teşekkür etmek istiyorum,sebebi gizli kalsın
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

Yarışmadan dolayı mikdat bin esved kardeşimize teşekkür ediyorum.

Yorum

ya bir düşündümde bayagı teşekür edecegim kişi varmış benim simdi yazacagımda yeter bedir dersiniz diye yazmıyorum
        Ama yarışmada böyle kolay sorular sordugu için mikdat bin esved kardeşe özel olarak teşekür ediyorum

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

öncelikle diyeceğim ama hepside aynı değerde olduğu için bunu diyemiyeceğim ve aklıma gelen sırayla yazacağım
          ümmülleime:beni bu foruma üye ettiği için
          Mufazzal:ehli sünnetin kabul etmediği konuları ehli sünnet kaynaklı buraya aktardığı için
          hilalnur:ehli sünnet olarak taasuptan sabit görüşten uzak durup sadece hakkı gözettiği için
          f_altan:büyük sorumluluğu olan işinin arasında forumda bizi bilgilendirdiği için
          miktad bin eset:haberdar edilmek istediğim konularda problemim olduğunda hemen hallettiği(buarada bu sorunu tekrar yaşamaya başladım) ve bilgi yarışması için
          ehlibeytin izinde:hep ilmi olarak konulara yaklaştığı ve herkesin hak islamı yaşamasını istediği için çaba göstermesinden dolayı
          çook teşekkür ederim
          rabbim bu yolda hizmet veren kardeşlerimden bacılarımdan razı olsun hepimizi muttakilerden eylesin inşaallah(şimdilik aklıma gelen kardeşlerim bacılarım bunlar)
          En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 01:37.
          "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Bende size teşekkür ederim Muttaki kardeşim. Rabbim alimlerimizden faydalanmayı bizlere nasip etsin inş.

Yorum

Yıllarca ilmi anlamda, eserlerinden, makalelerinden ve araştırmalarından istifade ettiğim ve yaptığı her çalışmanın Ehl-i Beyt mektebine mükemmel bir katkısının olduğuna inandığım çok değerli Musa AYDIN hocamıza teşekkür ediyorum.

Rabbim bizleri alimsiz bırakmasın inş.

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=7279.msg48264#msg48264 date=1250335232]
                öncelikle diyeceğim ama hepside aynı değerde olduğu için bunu diyemiyeceğim ve aklıma gelen sırayla yazacağım
                ümmülleime:beni bu foruma üye ettiği için
                Mufazzal:ehli sünnetin kabul etmediği konuları ehli sünnet kaynaklı buraya aktardığı için
                hilalnur:ehli sünnet olarak taasuptan sabit görüşten uzak durup sadece hakkı gözettiği için
                f_altan:büyük sorumluluğu olan işinin arasında forumda bizi bilgilendirdiği için
                miktad bin eset:haberdar edilmek istediğim konularda problemim olduğunda hemen hallettiği(buarada bu sorunu tekrar yaşamaya başladım) ve bilgi yarışması için
                ehlibeytin izinde:hep ilmi olarak konulara yaklaştığı ve herkesin hak islamı yaşamasını istediği için çaba göstermesinden dolayı
                çook teşekkür ederim
                rabbim bu yolda hizmet veren kardeşlerimden bacılarımdan razı olsun hepimizi muttakilerden eylesin inşaallah(şimdilik aklıma gelen kardeşlerim bacılarım bunlar)
                [/quote]

Selamun aleykum ben dışarıdan katılmayı genelde yazmak yerine okumayı tercıh ediyorum rabbim bütünüyle üyelerin herbirinden razı olsun iman amel takva nasib etsin herbirinin yolu muttakilik olsun inşe Allah ....

Teşekküre gelin ce aktif olan paylaşımları seviyeli güzelahlaklı hakkı savunmak ve doğruları bilinçli birşekilde aktarmaya çalışan üyelere teşekkür ediyorum ve inanıyorum ki bu üyeler kendilerini biliyorlar...

ve ayrıca muttaki bacıma teşekkür ediyorum...

Selamun aleykum
                En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 01:38.

Yorum

öncelikle beni okumaya dğer gören tüm okurlara teşekkür ediyorum
                  teşekkürümün daha güzelini okuyup burda teşekküre layık görenlere iletiyorum
                  ve bize yol gösteren, Sahibuz zaman a.f. ile bağlantımız için ilim köprüsü olan alimlerimize hasseten F. Altan ağamıza ve hidayetime katkıda bulunan tüm mütercim ve müellif ulemamıza ve de formun bel kemiği durumunda Mufazzal kardeşime de teşekkür ediyorum...

Rabbim ecirlerini bol yakınlıklarını Ehlibeyt a.s.'a etsin...

Yorum

Selamun aleykum;
                    Seyyidu şuheda:Sana nasıl teşekkür etsem bilmiyorum varlığın en güzel hediye cannnn.Beni bu sitede yanlız bırakmadığın için...
                    Müddesir:Bana güvenip,herzaman beni dinleyip söylediklerimi ciddiye aldığı ve uyguladığı için.
                    Muttaki:Kendisinden istifade edebileceğim biriyle tanıştırdığı için ve güzel sohbetleri için.
                    Mufazzal abieğerli paylaşımlarından dolayı.
                    Ehlibeytin_izinde:Verdiği akıcı cevaplardan dolayı.
                    Yukarda ismi geçen herkesten Allah razı olsun...
                    Emeği geçen ama şuan aklıma gelmeyenlerden de tabi.
                    Allah'ın emanında kalın.
                    iltiması dua.
                    Ey ateş!
                    Seninle ululuk tasladı şeytan.
                    Ve ey insan!
                    Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

beni forum bağımlısı yapıp kendisi ortalıkta görünmeyen (son günlerde görünür oldu gerçi) selmani_can kadeşime teşekkür ediyorum.
                      Türkçeye ilmi eserler tercüme ederek ufkumuzu açan Alimlerimize teşekkür ediyorum.
                      Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Bende tesekkurume soyle baslamak istiyorum.Bu siteye uye olan ve banada burayi oneren Yigit Yilmaz kardesime,cok cok tesekkur ediyorum siz olmasaydiniz ben belki cok zaman sonra bulacaktim veyada bulamayacaktim.Ayrica senin sitendende cok faydalaniyorum kuyumculu.com dan tekrar cok tesekkur ederim.Ve bu sitede Velayet kardeslerime de tesekkur etmek istiyorum her okumaya girdigimde bilgili bir sekilde kalkiyorum.Insanlar cok seviyeli durust ve cok akici turkceleri ile hepisine hayran kaliyorum.Isim Belirtmek istemiyorum guzellikler bir tane degil cok cesitlidir buradaki yazar, bilgili insanlarda oyleler.Ben ilk baslangicta dahi hemen yardimlarini gordum.Ictenlikle yaziyorum iyiki varsiniz gonul dolusu tesekkurlerimi sunuyorum Var olun....

Yorum

vatandaş olarak bir teşekkür de benden olsun,özü güzel sözü güzel dostlara.Yaşça küçük te olsa sözü büyük olana saygı göstermek büyüklüktür.Söylenenin doğruluğu samimiyeti güzelliği gönüllerin cevheridir.Bu sitenin her üyesi birer incidir.

Yorum

Rasulullahı, Ehlibeytini, seçkin ashabını, İmam Humeyni, İmam Hamaneiyi ve İran İslam İnkılabını bir bütün halinde seven, özelde bu vesile ile bu forumdaki kardeşlerime, genelde bütün müslümanlara hatta islam inkılabına muhabbeti olan bütün insanlara teşekkür ederim.
                            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Beni bu forma yonlendiren Kardesim Yozgatli Yigide ne soylesem bilemiyorum.Mademki beni bu forma yonlendiriyorsun,ayni zamanda bana birde yardimci bulmaliydin tum islerimi yapacak yemekleri pisirecek, cocuguma da bakacak bende rahat, rahat saifalara girip okuyacagim. Yetismem mumkun degil,cok begenerek okuyorum,ayni isden evine insan kosarcasina gelirya iste bende oyle cabukca islerimi bitiriyim de hemen forma giriyim diye kosuysturuyorum bazende ev isi yaparken bir dinlenme arasinda hemen goz gezdiriyorum.Bu formu acana, beni buraya yonlendiren Kardesime,ve tum emegi gecen uyelere cok Tesekkur ederim.Iyiki varsiniz.Allah'a emanet olun,Allah butun kullarina Ehli-Beyt'i ve Imamlarimizi sevmek nasip eder Insallah.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X