Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkür Ediyorum

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Teşekkür Ediyorum

Mufaddal, Elmeddin, gulistan_2, Ahirzaman, Qom u aşk, miktad bin esved, mirzehan, Serkan A., F_altan ve tüm üye kıymetli ve saygıdeğer kardeşlerime sonsuz teşekkürler...

Rabbim adlarınızı, hizmetlerinizi Resul(s.a.a) ve Ehlibeyt Yoluna sayılanlardan yazsın...
    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 19:45.
    [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

[quote author=abdarı_Kerbela link=topic=7279.msg165685#msg165685 date=1358450785]
      Mufaddal, Elmeddin, gulistan_2, Ahirzaman, Qom u aşk, miktad bin esved, mirzehan, Serkan A., F_altan ve tüm üye kıymetli ve saygıdeğer kardeşlerime sonsuz teşekkürler...

Rabbim adlarınızı, hizmetlerinizi Resul(s.a.a) ve Ehlibeyt Yoluna sayılanlardan yazsın...
      [/quote]
      burada ya da başka yerlerde her kim Ehlibeyt'in (a.s) yüce mutahhar davasını ve adını yüceltiyor onları savunuyor ve özgür beyinlere ulaştırıyorsa isimsiz tüm o kahramanlara selam ve teşekkürler...
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 19:44.

Yorum

Ben de başta bu site kurucu ve yöneticilerine ve bütün üyelerine teşekkür ediyorum. Az önce Twitter'da Ömer adaletin timsali falan birşeyler gördüm. Baktım baktım bizden bi yazı yazan yok mu o başlığa görmedim. Bir ben yazdım herhalde o taga adaletin timsali hazretimuhammedve 12 imam dır diye. Neyse.. Ehl-i Beyt damarım kabardı ve kendimi bu siteye attım.

Yorum

Evet bu site çok mübarek bir sitedir. Rabbim korumayı geliştirmeyi ve hakkıyla istifade etmeyi nasip etsin...

Yorum

Gülce kardeşe teşekkür ediyorum. Allah O'nu, Kendi ve 14 Masum'un şefaatine dahil etsin. Sayesinde Hazreti Muhammed(s.a.a)'i yanlış tanımaktan kurtardım. Allah vesile olan herkesten de razı olsun. Allah Şia'yı korusun.

Yorum

Bana dua eden bu güzel kardeşe de aynı güzellikleri nasip etsin. Allah razı olsun, adımı görünce çok sevindim.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X