Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mersiye Fm - Şia Radyosu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mersiye Fm - Şia Radyosu

Selamun Aleykum, Değerli Site yöneticileri ve Üyeleri.

Mersiye Fm hemen hemen 1 seneyi aşkın zamandır yayın hayatını aralıksız sürdürmekte olup, 24 saay Mersiye yayını yapmaktadır.

Siz değerli Yöneticilerimizde Velayet.com Sitemiz için player hazırlaya bilir site girişiyle birlikte radyomuzun dinletilmesini sağlaya bilirim.

irtibat için Msn - Mail : aliselam@hotmail.com.tr

Mersiye Fm - Şia Radyosu

Ali kardeşim güzel çalışmalarından dolayı yüce ALLAH (c.c) binlerce defa razı olsun
    dogru yoldan ayırmasın. Selam ve dua ile...
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
    AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
    MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

Mersiye Fm - Şia Radyosu

Selamun Aleykum.. ilk mesajı yazdığım tarih: 07 Aralık 2010 şimdi ki tarih: 12 Şubat 2011 yazılan mesajın üzerinden 2 ay geçmesine ve 152 defa okunmasına rağmen ve hatta yöneticiler tarafından da okunmasına rağmen tenezzül edipte cevap bile verilmemesi üzdü açıkcası beni. nezaket gereği en azından teşekkür ederiz düşünmüyoruz denile bilirdi. ama malesef o da yok..

rica etsem bu konuyu silermisiniz LÜTFEN.!!

Yorum

Mersiye Fm - Şia Radyosu

A slm kardeşim.. Hoş geldiniz öncelikle ve radyonuz hayırlı mübarek olsun.. İnanın daha yeni görüyorum.. konuyla ilgileneceğim gecikmeden dolayı özür dileriz.. böylesine yayın basın alanında mektebimizde büyük bir açık ve eksiklik varken böyle bir hizmete girişmeniz takdir ve övgüye şayandır.. Teknik konulardan anlamam ama arkadaşlara iletirim..

bu tür acil ve iş yapılacak mesajları biz özelden yöneticilere ulaştırıyoruz. ancak haberleri oluyor.. site çok geniş.. günlük olarak yeni gelen mesajları taratıyoruz ama bazen böyle gözden kaçmalar olabiliyor bunun için kusura bakmayın..

radyo internetten yayın yapar sanırız tam linkini verebilir misiniz?..

Yorum

Mersiye Fm - Şia Radyosu

benim internet kotalı. radyoyu açtım.. saatte ne kadar harcar? aşmayalım sonra..

radyoda çok güzel mersiyeler çıkıyor.. Allah razı olsun.. bir de aslında tv kursanız.. yani sadece mersiye tv ve netten yayın yapan..

Yorum

Mersiye Fm - Şia Radyosu

Evet Kardeşim. Konuyu yönetim bölümünde tartışmaya açtık. Sonuçlandığında sizlere döneceğiz inşaAllah. Bu gecikme sebebiyle sizden yönetim olarak özür diliyoruz... Hakkınızı helal ediniz..

Yorum

Mersiye Fm - Şia Radyosu

Tv, Radyo, İnternet Kağıda yazılı basın, hepsi İslami tebliğin araçlarıdır. Topluma tebliğ bu yollarla yapılmaktadır.. Dolayısıyla müctehidlerimiz daha iyi bileceklerdir ama bunlar bana öyle geliyor ki vacib-i kifayedir..

yani bir gurup insanın yapmasıyla diğerlerinin üzerinden kalkan yükümlülükler.. Eğer hiç kimse yapmasa herkesin üzerine vaciptir ve herkes onu yapmadığı için haram işlemektedir..

Kardeşlerimiz radyo kurarak böylesine bir önemli görevi icra etmekteler ver bizim de boynumuzdan yükü almaktadırlar.. bunlara biz elimizden gelen desteği vermek zorundayız.. İslam sadece kitaplarla yayılmaz.. Bu gün toplumun bilgisini kitaplardan daha çok tv internet radyo oluşturmakta. Radyo her ne kadar etkisini azaltsa da hala önemli işlev görmekte.. hele bir de kardeşlerimizin madem lisanslılar fm bandından da yayın yapabilirlerse çok büyük işlev göreceğine inanıyorum.. çünkü bir çok iş yerinde ya da evde çalışırken radyo işe engel olmamakta ve bu yüzden tercih sebebi olabilmektedir.. Örneğin dolmuşlarda hiç bir şoför tv izleyemez ama radyolar genelde açık..

biz Ehlibeyt metkebi mensupları olarak onlara alternatif olarak dinlediği pop müziğinin yanına mersiyeleri koymalıyız ki sorumluluk ona geçsin.. nefsine ya da hakka teslim olsun.. ama şu an o alternatifi koyamadığımız için tüm Ehlibeyt mektebi mensupları sorumlu durumdadır.. (tabi var da ben bilmiyoram o başka...)

Yorum

Mersiye Fm - Şia Radyosu

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X