Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

hala mail almıyorum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hala mail almıyorum

selamunaleykum
    sayın adminler hala forumdan takip ettiğim konularla ilgili yada başkka her hangi bir konuda mail almıyorum.

bu sorun taaa kaç aydır mevcut ve beni burdaki bilgi akışından kardeşlerimden uzak tutması sebebiyle üzülüyorum.
    lütfen çokk rica ederim bu sorunu artık çözünüz
    vesselam
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

hala mail almıyorum

[quote author=muttaki link=topic=18698.msg112738#msg112738 date=1292698794]
    selamunaleykum
    sayın adminler hala forumdan takip ettiğim konularla ilgili yada başkka her hangi bir konuda mail almıyorum.

bu sorun taaa kaç aydır mevcut ve beni burdaki bilgi akışından kardeşlerimden uzak tutması sebebiyle üzülüyorum.
    lütfen çokk rica ederim bu sorunu artık çözünüz
    vesselam
    [/quote]

:-\

Yorum

hala mail almıyorum

evet maalesef hala mail alamıyoruumm
      mevlüt kardeşim sanırım bu şansızlık benim kaderim peşimi bırakmıyor bir türlü
      ilgilenirsen sevinirim
      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

hala mail almıyorum

[quote author=muttaki link=topic=18698.msg112929#msg112929 date=1292869358]

evet maalesef hala mail alamıyoruumm
        mevlüt kardeşim sanırım bu şansızlık benim kaderim peşimi bırakmıyor bir türlü
        ilgilenirsen sevinirim
        [/quote]

ABLA SUAN DEGIL AMA YAKINDA OLUR İNŞALLAH

Yorum

hala mail almıyorum

abla mail adresinin doğru olduguna emin ol kontrolunu dogru yada yanlıs oldugunu buraya yazarsan sevinirim.

Yorum

hala mail almıyorum

teşekkürederim kardeşim
            forumda geriye dönüş olduğu için üyelikteki mail adresim kapanan adresime geri dönüş yapmış
            allah razı olsun
            uğraştırdım baya seni
            sağolasın

Yorum

hala mail almıyorum

[quote author=muttaki link=topic=18698.msg113274#msg113274 date=1293304403]
              teşekkürederim kardeşim
              forumda geriye dönüş olduğu için üyelikteki mail adresim kapanan adresime geri dönüş yapmış
              allah razı olsun
              uğraştırdım baya seni
              sağolasın
              [/quote]

ne demek abla görevimiz.
              Allah sendende razı olsun

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X