Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ana Sayfa

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ana Sayfa

Sayın yetkililer,

Şahsım adıma konuşuyorum, "anasayfa"yı değiştirmenizi pek beğenmedim. Aslında hiç...
    Bilemiyorum yıllardır göz alışkanlığı sebebiyle midir?!

Eski ana sayfayı kullanmak için herhangi bir işlem yapabiliyor muyuz?

Yardımlarınızı bekliyorum...
    "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Ana Sayfa

elinize sağlık emek harcamışsınız. belki söz söylemek haddime değil ama bence de eski hali daha kullanışlıydı.
    KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

Ana Sayfa

Giris yapildiginda zaten eski hali ile aciliyor.Degisiklik iyidir,bence güzel olmus.
      Allah Bize Yeter!
      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Ana Sayfa

[quote author=HiLaLNuR link=topic=18886.msg114109#msg114109 date=1294521815]
        Giris yapildiginda zaten eski hali ile aciliyor.Degisiklik iyidir,bence güzel olmus.
        [/quote]

Allah Allah, bende yeni hali açılıyor.
        Bu yüzden dolayı eski halini talep ediyor olabilir miyim acaba ?
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Ana Sayfa

Anasayfa yerine forum yazan yere tikla.Zaten forum degismis degilki.Sayfayi güncellemek icin sol üstde "anasayfa"ya degil "forum"a tiklarsak sorun yok yani.
          Allah Bize Yeter!
          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Ana Sayfa

Farkettim. Benim için sorun burada başlıyor.
            Bazen bazı sitelerde, yeni yere geçmelerine rağmen eski sürümde devam etmeleri için bir ayar seçeneği olur.
            Ben onu soruyorum...
            Hilalnur.

Tamam?

Yorum

Ana Sayfa

tamam tamam sizi sorununuzla basbasa birakiyorum
              Allah Bize Yeter!
              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Ana Sayfa

kumely bacım celallenme hilal bacım yarımcı olmak istemiş Allah razı olsun kendisinden

sana bu konuda siteyi düzenleyen kardeşimiz yardımcı olabilir inş Kendisi gereken açıklamayı yapar...
                "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Ana Sayfa

[quote author=BEYZA link=topic=18886.msg114122#msg114122 date=1294526488]
                  kumely bacım celallenme hilal bacım yarımcı olmak istemiş Allah razı olsun kendisinden

sana bu konuda siteyi düzenleyen kardeşimiz yardımcı olabilir inş Kendisi gereken açıklamayı yapar...
                  [/quote]

Forum Sürümü Değişmediği İçin Eski Sürümü Gösterir Bir Bölüm Yapma Gereği Görmedik.

Giriş Alanını Değiştirerek Portal Giriş Eklentisi Kurulmustur. Foruma Tıklama Yaparak Forum Ana Sayfasına Girip Devam Edebilirsiniz.Sitemiz Tamamen Değişime Gitmektedir. Bu Yaptığımız Sadece Ufak Bir Değişikliktir, Devamı Gelecektir. Forum Yapısı Tamamen Değiştiği Zaman Eski Sürüme Dönmek İsteyen Üyelerimiz, Profilinden Yapma İmkanı Bulacaktır.

Yorum

Ana Sayfa

[quote author=BEYZA link=topic=18886.msg114122#msg114122 date=1294526488]

[/quote]

Yardım etmeye çalışmadan önce soruyu tam anlamak gerekir.

wesselam.

Yorum

Ana Sayfa

Tüm ziyaretçilerimiz ve Üyelerimiz için elimizden gelenin en güzelini yapmaya gayret edeceğiz. Bu konuda Teknik Konularda inşaallah Mevlüt kardeşimiz elinden geleni yapacaktır. Teknik Konular Mevlüt kardeşimiz aracılığı ile Yönetim arasında değerlendirilir ve yürürlüğe öyle koyulur...Selametle inş.

Yorum

Ana Sayfa

[quote author=Murtazaali link=topic=18886.msg114148#msg114148 date=1294566679]
                        Tüm ziyaretçilerimiz ve Üyelerimiz için elimizden gelenin en güzelini yapmaya gayret edeceğiz. Bu konuda Teknik Konularda inşaallah Mevlüt kardeşimiz elinden geleni yapacaktır. Teknik Konular Mevlüt kardeşimiz aracılığı ile Yönetim arasında değerlendirilir ve yürürlüğe öyle koyulur...Selametle inş.
                        [/quote]

Yorum

Ana Sayfa

hayırlısı olsun
                          insan olma bilincinizi selamlıyorum

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X