Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetimi kınıyorum!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yönetimi kınıyorum!

Şunu ifade edebilirim ki, hayatta mümkün mertebe, hiç bir zaman hakarete uğramadan hakaret etmemişimdir.

Kanayaklının birisi bizim hakaretlerimizden yakınırken bile bize büyük hakaretler yağdırdığının bilmem farkında mı?

Bizi muhatap almaya layık görmüyormuş. Bizim kimseyi muhataplığa layık görüp görmeme gibi bir prosedürümüz yok. Ayrıca bu zihniyet başından itibaren sakat.

Acaba Ebu Cehil muhatap alınmaya layıkmıydı ki, Rasulullah ona tebliğ ediyor, tebliğ için müşrikleri ziyaret ediyor, onları muhatap alıyordu.

Yoksa o kanayaklı ile bizim aramızdaki mesafe farkı, Rasululah ile müşriklerin arasındaki mesafeden daha mı fazla?

Allah kendisinden razı olsun Qumu aşk kardeşim, bizim ifade edebileceklerimizin ziyadesi ile gereken açıklamayı yapmıştır. Böyle bir zahmete katlanmak zorunda olduğu için hakkını helal etsin. Minnettarız.

Salih kardeşimizin açıklamaları ise beni bayağı güldürdü. Ona da minnettarım. Asıl maksadım tabii ki hakaret etmek değildir. Ancak hakaret etmeyi ilk başlatan taraf olmadığım halde hayatta her zaman ilk hakaret uğrayan olup karşılık veren olmak zorunda kalmışımdır. Bizim imtihanımız da bu kimbilir.

Biz gerçekten hakaretlere gülüp geçebilen salih insanlardan değiliz, inşallah salihlerin yolunda olmaya çalışıyoruz. Ne yapalım. Bizim sabrımızın da sınırı bu.

Salih kardeşin bana nasıl hakaret edipte benim karşılık verdiğimi hatırlamıyorum. Ama ne olursa olsun ona hakaretlerimden dolayı özrümü kabul etsin.

Bazı insanlar tespitlerle hakaretleri de karıştırmaktadırlar. Mesela aynı şeyi sünni siteler şii müslümanlara karşı yapmaktadırlar.

Mesela şianın ömer anlayışı sünninin ömer anlayışı ile farklıdır. Şia ömeri anlatırken ona hakaret olsun diye anlatmamaktadır. Şia tarihte ömer nasılsa olduğu gibi yansıtmaktadır. Ehli Sünnet ise ömere ömerde olmayan faziletler yükleyerek baktığı için, şianın gerçek ömer anlayışını hakaret olarak algılamaktadır.

Sanırım bu örnek bizim başkalarının fikri, cemaati, yapısı ile ilgili tespitlerimiz için bir bakış açısı belirleyebilir.

Demek ki bazı cemaatler sünni oldukları halde sünniliğin temel değerlerinden çok kendi yerel değerleri daha fazla önem arzetmekte, görüyoruz ki, sünni oldukları halde sahabeye yöneltilen eleştirilere karşı hoşgörüleri cemaatleri söz konusu olunca adavete dönüşebilmektedir.

Bölgede cinayetler işleyen malum haraketin bütün hareketleri bizce malumdur. Bu hareketin varlığı ve hareketleri ile rejim kontağını yaşadığımız canlı olaylar neticesinde tespit etmiş bulunmaktayız. Bunu bir hakaret olarak görenlerin aklından zoru olması gerekir.

Bizim anlattıklarımız bizim tarafımızdan tespitler. Buna kimsenin illada inanması gerekmiyor. Biz akıllara hitap ediyoruz, artık inanıp inanmamak insanlara kalmış. Peki neden bizim bu tespitlerimize karşı, hayır kardeşim sizin söylediğiniz gibi değil, biz böyle böyleyiz demekle iktifa etmiyor da, tehdite, şantaja, edepsizliğe tevessül ediyorlar.

Velayet forum sahibi kardeşlerime şunu söylemek istiyorum. Eğer bu kıymetli hizmet mekanınızdan şahsım yüzünden insanlar kaçıp gidiyorsa, yani eğer bu kutlu zemine faydalı değilde zararlı oluyorsam, kendi gönül rızamla burayı terkedebilirim. Bunu da kardeşlerime minnet, şantaj, eda, naz babından söylemiyorum kesinlikle.

Bizler sorumluluğunu müdrik dava insanı olmak zorundayız. Eğer teknik anlamda ceza mı ne gerekiyorsa hiç çekinmeden her şeyi yapabilirler.

Yeter ki, Velayet Güneşi, Velayeti Fakihin şanlı sancağı bütün cihan semalarında yükseltecek davranışlar içinde olalım, Gerisi hikaye. Vesselam.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Allah razı olsun kardeşim. siz sitede benim şahsen istifade ettiğim keskin bakışlı firasetli ve de güncel olaylara hakim aynı zamanda sitemiz ve şiilerimiz için çok önemli olan Velayeti fakihe tam bağlı birisiniz.. bu anlamda yazdıklarınızı önemsiyoruz ve sitede kalmanız gönlümüzden geçendir.

mesajlarınızı hakaretlerle etkilemeyin kendinizi siteden attıracak davranışladan kaçının bir daha ceza almayın.. böylece sizden istifademiz sürsün..

esasında bu teklifimiz herkes için. Esedullaha da dedik hatta bir şans verdik ama kabul etmedi..

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Kumi aşk; ben ne zaman ne konuşacağımı, kime nasıl hitap edeceğimi sizden ögrenmeyecek kadar iyi biliyorum elh ve inş...

Evet Allah c.c her şeyi bilir gizliyide saklıyıda...!

Esedullah özelden hakaret etti seccad kardeşim denilmesi kafiydi ama bunca zaman kimse bana bunu demedi. Müslüman kendi nefsini temize çıkarmak için müslüman kardeşinin nefsini rencide etmez!

Özel mesajları yazmak mı? Eveti KUL GÖRMÜYORSA ALLAH' da görmeyecek değil! Biz Mehmet Ufukalpîn bir aylık cezasını bir haftaya nasıl çevirdiğinizi onun siteden atılmasına nasıl mani olduğunuzu biliyoruz. Siz yazın özelleri bizde neler döndüğünü çok iyi biliyoruz...

Allah aşkına siz bana haktan, adaletten, dürüstlükten dem vurmayın!!!!

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Bu bayan yanılıyor. Ben tam bir ay boyunca ceza aldım ve mesaj yazamadım.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Mufazzal link=topic=18945.msg114789#msg114789 date=1294905209]
            [quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114749#msg114749 date=1294869338]
            Size dedim derneğe gidin bizzat oturun bir çay için... Tanışın... Maille yada tlfna yanıt vermeyebilirler. bu normal... Zira sizi tanımıyorlar.[/quote]

Bu konularla ilgili Her iki tarafında kabul etmediğim, edemediğim bir çok düşünce ve sözleri mevcut. Kabul ettiklerimde var. Bu gün Doğubeyazıta derneğe gideceğim.
            [/quote]

Tamam abim inş hayırlısı olur sizin için ve diğerleri için... Yolunuz hayra gitsin her daim.
            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 11:45.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Mufazzal
              Bu konularla ilgili Her iki tarafında kabul etmediğim, edemediğim bir çok düşünce ve sözleri mevcut. Kabul ettiklerimde var. Bu gün Doğubeyazıta derneğe gideceğim.
              Kıymetli Mufazzal kardeşim, siz yine Doğubeyazite gidinde, neye niçin gideceğinizi bilmiyorum. Bu adamların şii olup olmadıklarını öğrenmeye mi? Bu adamların Velayeti Fakihe bağlı olup olmadıklarını öğrenmeye mi?

Bizim bu adamlarla ilgili beyanlarımız bunların kendi itirafları ile de ne şii oldukları, ne de velayeti fakihe bağlı olup olmadıkları anlaşılmış bulunmaktadır.

Biz bunların velayeti fakihe bağlı olmadıklarını kendi itirafları ile de ispat etmiş bulunmaktayız. Bunun haricinde, sizin için öğrenilecek ne olabilir ki. Gerisi teferruat değil midir?

Sadec sünni müslümanlar için bunların iyice anlatılması gerekir ki, onların bu harekete bilmeden katılıp masum müslümanları katletmeleri, şehid etmeleri önlensin.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=SALİH link=topic=18945.msg114773#msg114773 date=1294878909]
                [quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114487#msg114487 date=1294762866]
                Tepki verirm muhterem beyza kardeşim. BAKINIZ İLGİLİ LİNKTEKİ MEHMET UFUKALPİN AGIR HAKERET İÇEREN MESAJLARININ İZLERİ ANINDA YOK EDİLDİ?

[/quote]

seccâd kardeş;

Bu forumda MEHMET UFUKALP dendimi akan sular durur...Boşuna nefesinizi tüketmeyin..TARAF ve YANLI tutumlar her zaman mevcut olduğu gibi bundan sonrada olacaktır..

MEHMET UFUKALP'in edepli gibi dörünen mesajlarının altında aslında hep hakeret mevcuttur..Hatta önceden kişiler yazdıkları mesajları kendileri silebiliyorlardı şimdi bu durum yok galiba...MEHMET UFUKALP yönetimden insanlar yokken karşısındaki insana ağır hakeretlerde bulunur karşısındaki insanın okuduğuna emin olduktan sonra mesajlarını kaldırırdı eğerki karşısındaki insan yazdığı mesajı alıntı yaparak cevaplamış ise ne ala yoksa ortada bir belirti bulunmazdı...Yani yazdığı mesajın arkasında durabilecek kadar yürekli olmayan insan..hem yazıyor hemde korkuyor siliyor...karşısındaki insan ise mesajlarını silmeme yürekliliğini gösterebiliyordu..fakat yönetimden insanlar geliyorlar karşısında yazan kişinin cevaplarını siliyor ***EDİT*** yazısı koyuyorlardı..Sonra aaaaa birde bakmışsınız yasaklanmışsınız..ne bir açıklama ne bir izahat?? sonradan bakarsınız o ***EDİT*** den başka hiç bir şey yazılmayan cevabınızda ***UYARI ALDINIZ**gibi bir ibare görürdünüz..Yasaklanma izahatı yine yok!!!Tabi bu arada siz MEHMET UFUKALP'in cevaplarını alıntı yaparak cevaplamış iseniz onlarıda bir güzel temzilerlerdi'ki ortada onu suçlayacak bir mesele bulunmasın...
                Tabi bu arada sitenin özel mesaj kısmından MEHMET UFUKALP özel mesaj atar sanki ne olacağını ve hangi uygulamaya maruz kalacağınızı biliyormuş gibi**devam edersen senin açından iyi olmaz sonun kötü olacak bak!*** diyerek tehdit bile ederdi....

Bakın bir örnek nakledeyim...MUFAZZAL mesajını editlemiş ama EDİT kısmının yanında bulunan bu lafları hakaretten saymamış ve editlememiş...Ama bu lafları başkası yazmış olsaydı mutlaka HAKARET olarak kayda tutulurdu....bu sadece silinmeyen bir örnek bunun gibi daha niceleri mevcut idi..

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=9164.msg74743#msg74743 date=1268223840]
                ...EDİT... kalın karneynli bakar.

bakar oğlu bakar.

[/quote]

Şimdi bu kelimler hakaret değilmidir? hatta burada dikkatli algılarsanız **bakar oğlu bakar** denilmekle ölmüş babama bile hakaret edilmiştir..

Bu forumda kuranı defalarca hatim eylemiş ve sadece KURAN AYETLERİ ile cevap veren çok değerli insanlar bile bu MEHMET UFUKALP denilen şahsiyet yüzünden bu forumdan uzaklaştırılmıştır.

Bu yapılanlar elbette biryerlere nakış nakış işlenmiştir ilahi adalet ile hesaplaşma mutlak olacaktır...Yapanlar, sebep olanlar, yardımcı ve ortak olanlar mutlaka ektiklerini biçeceklerdir..!!!

[/quote]

Rabbim herkesi islah etsin Salih kardeşim! Bir velayet.com buluşması oldu biri birinin evine konuk oldu diye evet akan sular durdu. And olsun ki bir tarafta babam olsun bir tarafta yedi yabancı biri haksız babamsa karşı dururum. Üzülen babam olsun ama ben haktan ayrılmayayım. İşte herkesin altına saklanıp kendi tekeline aldığı Ehlibeyt mektebi bana bunu öğretti.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114799#msg114799 date=1294908839]
                  [quote author=SALİH link=topic=18945.msg114773#msg114773 date=1294878909]
                  [quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114487#msg114487 date=1294762866]
                  Tepki verirm muhterem beyza kardeşim. BAKINIZ İLGİLİ LİNKTEKİ MEHMET UFUKALPİN AGIR HAKERET İÇEREN MESAJLARININ İZLERİ ANINDA YOK EDİLDİ?

[/quote]

seccâd kardeş;

Bu forumda MEHMET UFUKALP dendimi akan sular durur...Boşuna nefesinizi tüketmeyin..TARAF ve YANLI tutumlar her zaman mevcut olduğu gibi bundan sonrada olacaktır..

MEHMET UFUKALP'in edepli gibi dörünen mesajlarının altında aslında hep hakeret mevcuttur..Hatta önceden kişiler yazdıkları mesajları kendileri silebiliyorlardı şimdi bu durum yok galiba...MEHMET UFUKALP yönetimden insanlar yokken karşısındaki insana ağır hakeretlerde bulunur karşısındaki insanın okuduğuna emin olduktan sonra mesajlarını kaldırırdı eğerki karşısındaki insan yazdığı mesajı alıntı yaparak cevaplamış ise ne ala yoksa ortada bir belirti bulunmazdı...Yani yazdığı mesajın arkasında durabilecek kadar yürekli olmayan insan..hem yazıyor hemde korkuyor siliyor...karşısındaki insan ise mesajlarını silmeme yürekliliğini gösterebiliyordu..fakat yönetimden insanlar geliyorlar karşısında yazan kişinin cevaplarını siliyor ***EDİT*** yazısı koyuyorlardı..Sonra aaaaa birde bakmışsınız yasaklanmışsınız..ne bir açıklama ne bir izahat?? sonradan bakarsınız o ***EDİT*** den başka hiç bir şey yazılmayan cevabınızda ***UYARI ALDINIZ**gibi bir ibare görürdünüz..Yasaklanma izahatı yine yok!!!Tabi bu arada siz MEHMET UFUKALP'in cevaplarını alıntı yaparak cevaplamış iseniz onlarıda bir güzel temzilerlerdi'ki ortada onu suçlayacak bir mesele bulunmasın...
                  Tabi bu arada sitenin özel mesaj kısmından MEHMET UFUKALP özel mesaj atar sanki ne olacağını ve hangi uygulamaya maruz kalacağınızı biliyormuş gibi**devam edersen senin açından iyi olmaz sonun kötü olacak bak!*** diyerek tehdit bile ederdi....

Bakın bir örnek nakledeyim...MUFAZZAL mesajını editlemiş ama EDİT kısmının yanında bulunan bu lafları hakaretten saymamış ve editlememiş...Ama bu lafları başkası yazmış olsaydı mutlaka HAKARET olarak kayda tutulurdu....bu sadece silinmeyen bir örnek bunun gibi daha niceleri mevcut idi..

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=9164.msg74743#msg74743 date=1268223840]
                  ...EDİT... kalın karneynli bakar.

bakar oğlu bakar.

[/quote]

Şimdi bu kelimler hakaret değilmidir? hatta burada dikkatli algılarsanız **bakar oğlu bakar** denilmekle ölmüş babama bile hakaret edilmiştir..

Bu forumda kuranı defalarca hatim eylemiş ve sadece KURAN AYETLERİ ile cevap veren çok değerli insanlar bile bu MEHMET UFUKALP denilen şahsiyet yüzünden bu forumdan uzaklaştırılmıştır.

Bu yapılanlar elbette biryerlere nakış nakış işlenmiştir ilahi adalet ile hesaplaşma mutlak olacaktır...Yapanlar, sebep olanlar, yardımcı ve ortak olanlar mutlaka ektiklerini biçeceklerdir..!!!

[/quote]

Rabbim herkesi islah etsin Salih kardeşim! Bir velayet.com buluşması oldu biri birinin evine konuk oldu diye evet akan sular durdu. And olsun ki bir tarafta babam olsun bir tarafta yedi yabancı biri haksız babamsa karşı dururum. Üzülen babam olsun ama ben haktan ayrılmayayım. İşte herkesin altına saklanıp kendi tekeline aldığı Ehlibeyt mektebi bana bunu öğretti.
                  [/quote]

Ehl-i beyt mektebi kanını akıttığınız müslümanların ağlayan ailelerine üzülmeyi de öğretmedimi ki haşa ehl-i beyt mektebi haksız yere kan dökülmesini kimseye öğretmez. koca bir güneydoğu halkı üzüldü, ezildi sizin zulmünüzden siz hala yaptıklarınızın hak olduğunu savunuyorsunuz. siz ehl-i beyt derken yoksa kendi ehl-i beytinizimi kastediyorsunuz?
                  En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 11:47.
                  KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Kanayaklının yapıklarına bakın, hem bizi suçlayacak, hakaretlerine devam edecek, hem de güya bizimle muhatap olmayacak, Böyle ucube bir sosyal ilişki düşünebiliyor musunuz?

Hanımefendi hakkımda konuşuyorsanız zaten muhatap almışsınızdır, buna rağmlen hala muhatap almıyorum demeniz şeytani bir kibrin sizi sarıp sarmaladığını gösterir, başka bir anlamı da olmaz.

Ne kadar ucuz şekillere tevessül ediyorsunuz. Bizim qumu aşk kardeşle rabıtamızın konuk-misafir ilişki olduğunu mu sanıyorsunuz? Madem öyle siz de böyle irtibatlarla taraftar toplayın öyleyse, madem işe yarıyor neden istifade etmiyorsunuz?

Haksız babanız bile olsa karşı çıkarmışsınız, babanız mihenkte ölçü mü yani? peygamber mi, yoksa masum mu? Amiyane bir tabir olmuş kusura bakmayın.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

selamun aleykum
                      Biz Mehmet Ufukalpîn bir aylık cezasını bir haftaya nasıl çevirdiğinizi onun siteden atılmasına nasıl mani olduğunuzu biliyoruz.seccad kardes siz yaniliyorsunuz mehmet ufukalp kardesin caza aldiginda siteyeye girmediyini bende cok iyi biliyorum,siteyi devamli takip ettiyim icin iyi biliyorum,
                      bu sitede yonetimde olanlarin kimseyi sucu olmadan elestirdiyine simdiye kadar sahit olmadim.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Ahir-zaman link=topic=18945.msg114803#msg114803 date=1294910157]
                        selamun aleykum
                        Biz Mehmet Ufukalpîn bir aylık cezasını bir haftaya nasıl çevirdiğinizi onun siteden atılmasına nasıl mani olduğunuzu biliyoruz.seccad kardes siz yaniliyorsunuz mehmet ufukalp kardesin caza aldiginda siteyeye girmediyini bende cok iyi biliyorum,siteyi devamli takip ettiyim icin iyi biliyorum,
                        bu sitede yonetimde olanlarin kimseyi sucu olmadan elestirdiyine simdiye kadar sahit olmadim.
                        [/quote]

Allah razı olsun kardeşim.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Hattı İmam
                          Ehl-i beyt mektebi kanını akıttığınız müslümanların ağlayan ailelerine üzülmeyi de öğretmedimi ki haşa ehl-i beyt mektebi haksız yere kan dökülmesini kimseye öğretmez. koca bir güneydoğu halkı üzüldü, ezildi sizin zulmünüzden siz hala yaptıklarınızın hak olduğunu savunuyorsunuz. siz ehl-i beyt derken yoksa kendi ehl-i beytinizimi kastediyorsunuz?
                          Evet kardeş, İslamda bir insan, o da Veliyyiemrimüslimin veya onun izin verdiği bir yetkilinin emriyle, islam mahkemelerinin kararı ile üç nedenden dolayı öldürülebilir.

1. Evli iken zina etmesi.
                          2. Bir insanı kasten öldürmesi
                          3. Veliyyi emri müslimine karşı silahlı isyana kalkışması.

Bölgede bunlar tarafından şehid edilen müslümanlar bu üç günahtan hangisini işlemişlerdi.

Sayın seccad siz bir annesiniz. Adamlarınızın şehid ettiğim müslümanların hanımlarını, çocuklarını, anne babalarını kardeşlerini anlayabiliyor musunuz? Ki biz bu insanların, feryatlarına, figanlarına, üzüntülerine, mahrumiyetlerine bizzat tanık olmuşuz. Bu nasıl vicdandır ki, cemaatlerine katılmayan ve cemaatlerini sadece eleştiren bunca müslümana acımadan kıydınız.

Burada esedullah ...EDİT... ifadeleri bile sadece eleştirilerimiz sebebiyle bizi görse belki gözünü kırpmadan öldürecek şekilde hezeyan ifraz ediyor. ...EDİT...

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Görüyorum kinlerini, iftiralarını, diğer sayfalara sığdıramayanlar hızlarını alamayıp burayada meyl ettiler. Bu sayfayı yönetime açtım Maksat hasıl oldu. Kimilerinin söylemleri ile hatta maksadınıda aştı onlardanda bu beklenir. Beni hiç şaşırtmayan Rabbime hamd olsun. Benim nette şovalyelik yapacak kadar zayi edeceğim fazla vaktim yok. Biz sözlerimizi sanalda değil meydanlarda söylemişiz. Sözlerimiz ne ise eylemlerimizde o oldu elh. Alnımızı her daim ak kılan Rabbe sonsuz hamdı senalar olsun...Birilerinin varsa devam etsinler ki edeceklerdir de... Burda bunun için varlar...Form genelinde haktan, kukuktan, adaletten dem vurupta özelde ALLAH'tan korkmadan İŞLER ÇEVİRENLERDE AKABİNDE EHLİBEYT'TEN BAHSEDENLER YİNE EL HABİR'E HAVALEDİR...

Biz laf dalaşına girmeye aşina insanlar değiliz... Tek amacım vardı velayet. com'un çizgisine halel getirenlere engel olabilmek. Yoksa değil velayet. comu tüm mikrosoftu Muztazaflara çamur atmakla doldurun. Atılan çamurlar defterler açıldığında sahiplerinin yüzlerine değecek. Bu gün müslümanlara sizin müslümanlıkla alakanız yok diyenler yarın İmam Mehdi (as.) zuhur ettiğinde onunla savaşanların en önünde olacak. Ve mustazaflarımız ak alınları ile İmam (a.s) en yakınında olacak inş. Konuşun yazın devam edin ki edeceksinzi. SİZLER HAZ ALIRSINIZ NETTE BUNUN İÇİN VARSINIZ... BAKIN SİZE YENİ MALZEMELERDE GELDİ DEĞERLENDİRİN AFİYET OLSUN ŞİMDİDEN.. ALINTILAYIN YAZIN, ALINTILAYIN YAZIN. Sizde vakit ve kelime çok... Bizde demadem okuyup eğleniriz

Buraya Mufazzal tarafından bana cevap hakkı doğuracak bir söylem yazılmadıkça kirlenen bu sayfanında bir parçası olmayacağım elh ve inş.
                            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 11:47.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114813#msg114813 date=1294911950]
                              [b][color=red]Beni hiç şaşırtmayan Rabbime hamd olsun. Benim nette şovalyelik yapacak kadar zayi edeceğim fazla vaktim yok. Biz sözlerimizi sanalda değil meydanlarda söylemişiz. Sözlerimiz ne ise eylemlerimizde o oldu elh. Alnımızı her daim ak kılan Rabbe sonsuz hamdı senalar olsun...Birilerinin varsa devam etsinler ki edeceklerdir de... Burda bunun için varlar...Form genelinde haktan, kukuktan, adaletten dem vurupta özelde ALLAH'tan korkmadan İŞLER ÇEVİRENLERDE AKABİNDE EHLİBEYT'TEN BAHSEDENLER YİNE EL HABİR'E HAVALEDİR...

[/quote]

Rabbim değil zaten sizler kendi ellerinizle kendi kalpleriniz mühürlediğiniz, hakka karşı gözlerinizi, kulaklarınızı kapattığınız için yolunuzu şaşırmış durumdasınız.

maşaallah nette şövalyelik dersi verecek kadar çok zamanınız var bunu görebiliyoruz. meydanlarda söylediklerinizi ve eylemlerinizi bildiğimiz için zaten itiraz ediyoruz sizlere. alnınız ak değil al dır akıttığınız kanların sonucunda. ve hakikaten haktan hukuktan, ehl-i beytten bahsedip zulmedenler, kan dökenler Muntakim olan Rabbime havaledir.

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114813#msg114813 date=1294911950]
                              [b][color=red]
                              Biz laf dalaşına girmeye aşina insanlar değiliz... Tek amacım vardı velayet. com'un çizgisine halel getirenlere engel olabilmek. Yoksa değil velayet. comu tüm mikrosoftu Muztazaflara çamur atmakla doldurun. Atılan çamurlar defterler açıldığında sahiplerinin yüzlerine değecek. Bu gün müslümanlara sizin müslümanlıkla alakanız yok diyenler yarın İmam Mehdi (as.) zuhur ettiğinde onunla savaşanların en önünde olacak. Ve mustazaflarımız ak alınları ile İmam (a.s) en yakınında olacak inş. Konuşun yazın devam edin ki edeceksinzi. SİZLER HAZ ALIRSINIZ NETTE BUNUN İÇİN VARSINIZ... BAKIN SİZE YENİ MALZEMELERDE GELDİ DEĞERLENDİRİN AFİYET OLSUN ŞİMDİDEN.. ALINTILAYIN YAZIN, ALINTILAYIN YAZIN. Sizde vakit ve kelime çok... Bizde demadem okuyup eğleniriz

[/quote]

yazdıklarınız laf dalaşının üstadı olduğunuzun en güzel isbatı. ki biz dalaşmıyoruz. sizin yaptıklarınızı açıklıyoruz ki aynı zulmü tekrar yapmayasınız. sizler daha İmam Mehdi zuhur etmeden onun yaranlarıyla savaşmaya başlamış ve kanlarını dökmekte tüm müstekbirleri geride bırakmışsınız zaten.

bize kelime çok, doğru. bu yüzden Allah'ın kelimelerine sığınıp derdimizi anlatmaya sizin zulmünüzü gözler önüne sermeye çalışağız. sizde kelime olmadığını derdinizin katletmek olduğunu yıllardır biliyoruz. kendinizi gizleyemiyorsunuz artık.
                              KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Nedense söylediklerimize bir cevap veremiyorlar, tabi bir müslümanın canına kıyabilmeyi nasıl izah edebilecekler ki. Asıl bizim maksadımız hasıl olmuş, ilimden irfandan, gerçek bir mürşidden, ehlibeytten velayeti fakihten uzak olanların insanları ruhlarını, beyinlerini nasıl kararttıklarını görmüş olduk.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X