Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetimi kınıyorum!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18945.msg114815#msg114815 date=1294914902]
    Nedense söylediklerimize bir cevap veremiyorlar, tabi bir müslümanın canına kıyabilmeyi nasıl izah edebilecekler ki. Asıl bizim maksadımız hasıl olmuş, ilimden irfandan, gerçek bir mürşidden, ehlibeytten velayeti fakihten uzak olanların insanları ruhlarını, beyinlerini nasıl kararttıklarını görmüş olduk.
    [/quote]

Merak eden kardeşlerimiz şu linke bakabilirler.

Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18945.msg114798#msg114798 date=1294908815]
      Kıymetli Mufazzal kardeşim, siz yine Doğubeyazite gidinde, neye niçin gideceğinizi bilmiyorum. Bu adamların şii olup olmadıklarını öğrenmeye mi? Bu adamların Velayeti Fakihe bağlı olup olmadıklarını öğrenmeye mi?[/quote]

Hayır değil. Belkide sormak, öğrenmek istediklerimin içinde sadece birer meseledir bunlar. Ama maalesef Doğubeyazıttakilere ulaşmak mümkün değil. Öyle bir şeyle karşılaşıyor ki insan kapalı bir kutu adeta. Sanki Zerre Kardeşin bana anlattığı Nusayrilerde ki Yemin meselesi bunlardada var. Sanki yemin etmişler biz kendimizi oluşumumuzu anlatmayacağız diye. Bu meselede ehil gördüğüm Seccad Ablamızın eşi var. Kendisinin muhteşem bir ilme ve derin bir geçmişe sahip olduğunu biliyorum fakat o abimizi de bir türlü buraya getiremedik. O ve onun gibiler buraya gelmeyince meydan onlardan taraf bilgisizlere kalıyor. Seccad Ablamız öfkeli. Ne kadar adil davransakda bir türlü beğendiremiyoruz kendimizi. Ve bir türlü kurtulamıyoruz Zanni oklarından. Ben Seccad ablamızıda, Eşinide Allah için çok severim. Kalbimde bu ailenin özel bir yeri vardır. Bir gün Allah nasip ederse karşılaşmayı, eğer misafir edebilirsem zaten istediğim tüm her şeyi sorabilirim.

Sözde "HİZBULLAH" denen bu oluşum hakkında ki bilgilerim, bu oluşum Medyatik olmadan hemen önce bu grupdan ayrılan 2 Abinin, Seccad'ın, Mehmet Ufukalp'in ve Esedullahın burada yazdıklarından ibarettir. Ve bir de son günlerde Nette bulup okuduğum yazılar. Huseyni Sevda sitesinde okuduğum bazı bilgiler bana şişirilmiş gibi geldi fakat yinede emin olarak bir şey demek mümkün değil. Genelde her grup mensubun kendisini övmede sınır tanımadığı, hatta ayet ve hadisleri kendilerine yorduğu ve hatta biz gökten zembille indik diyenlerin çok olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Bu oluşumun Şii olup olmaması benim ilgilendiğim bir şey değil. Velayet-i Fakihe Bağlı olup olmaması da beni ilgilendirmiyor. Gerçi ben resmi anlamda bağlı olmadıklarına eminim. Çünkü ben Velayet-i Fakihin sözü ile hareket eden bir topluluğun muvaffak olacağına inanırım.

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18945.msg114798#msg114798 date=1294908815]
      Bizim bu adamlarla ilgili beyanlarımız bunların kendi itirafları ile de ne şii oldukları, ne de velayeti fakihe bağlı olup olmadıkları anlaşılmış bulunmaktadır.

Biz bunların velayeti fakihe bağlı olmadıklarını kendi itirafları ile de ispat etmiş bulunmaktayız. Bunun haricinde, sizin için öğrenilecek ne olabilir ki. Gerisi teferruat değil midir?[/quote]

Siz hep gördüm diyorsunuz. Doğru söylediğinize sadece sizin sözünüzle emin olmak mümkün değildir. Nitekim sözde Velayet-i Fakihe bağlı olduğunu her fırsatta bildiren size yakın Malatyada, Adıyamanda arkadaşlarınızda mevcut. Özellikle Malatyada...Ben onlar hakkında da o bölgeyi çok iyi bilen size yakın olan ve sizin benimsediğiniz insanların hakkında da gözleri ile gördüğü bir çok şeyi anlatan güvenilir insanlar tanıyorum. Ki bir tanesi bu meseleyi bu forumda azıcık ucundan çıtlattı. Fakat siz kızdınız...

Aslında sizinle bitirilmiş bir soru cevap başlığımız vardı. Şimdi düşünüyorumda o başlığı meğerse yarım bırakmışım. Ben size eksik sorular sormuşum. Ama sizin en güzel yanınız şu en azından size sorabiliyorum...Her ne kadar bazı cevaplarınız veya bazı yazılarınız ve yorumlarınız bana verdiğiniz cevapla çelişsede en azından konuşuyorsunuz.

Sadec sünni müslümanlar için bunların iyice anlatılması gerekir ki, onların bu harekete bilmeden katılıp masum müslümanları katletmeleri, şehid etmeleri önlensin.[/quote]

Onurlu bir Müslüman, Masumu katletmez. Ben halen onların bunu yaptığına emin değilim. Ben bu güne kadar duyduklarım ve bana hatta yüzüme karşı anlatılanların, bu işi derin devletin, dış ülke ajanlarının yaptığı ve faturayı bu cemaate kestiği ve bir taşla iki kuş vurarak Hizbullah adı altında gerçek Hizbullah olan Ayetullah Hamaneinin emrinde olan, Hasan Nasrullah ve Ordusunu karalamıştır.

Ha unutmadan! Ben Hüseyin Velioğlu hakkında İranda çok saygın büyük bir alimden bazı sözler dinlemiştim. Ahlakının, takvasının mükemmel olduğunu söylemişti bana. Tahranda düzenlenen bir çok toplantıya davet edildiğini ve orada tanıştıklarınıda anlatmıştı. Ama başına gelenlerin üzüntüsü içinde, yanlış yaptığını da belirtmişti. Bu alim Velayet-i Fakihe çok yakın hatta Defterde görevli büyük bir alimdir.

Şimdi ben bu durumda kalkıpda sen haklısın veya diğeri haklı diyemem...Ves Selam...
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 01:47.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Kumi aşk; ben ne zaman ne konuşacağımı, kime nasıl hitap edeceğimi sizden ögrenmeyecek kadar iyi biliyorum elh ve inş...

elbette. ne zmaan konuşacağınız söyleme hadsizliğinde bulunduğumu hatırlamıyorum keşke sözümü alıntılasaydınız.. o zaman itiraz hakkı kalkar ya da cevaplardık.. zanda kalmazdık..

"Evet Allah c.c her şeyi bilir gizliyide saklıyıda...!

Esedullah özelden hakaret etti seccad kardeşim denilmesi kafiydi ama bunca zaman kimse bana bunu demedi. Müslüman kendi nefsini temize çıkarmak için müslüman kardeşinin nefsini rencide etmez!

hayır biz Esedullaha özelden ettiği hakaret nedeniyle ceza vermedik. özel mesajlar genelde delil olmaz.

biz bunu bize güvenmediğiniz içn söyledik. bize inanmıyorsunuz o açıdan ki Esedullahın da bir ay sonra geldiğinde özelden yazdığını inkar etmeyeceğini düşünüyorum..

Özel mesajları yazmak mı? Eveti KUL GÖRMÜYORSA ALLAH' da görmeyecek değil! Biz Mehmet Ufukalpîn bir aylık cezasını bir haftaya nasıl çevirdiğinizi onun siteden atılmasına nasıl mani olduğunuzu biliyoruz. Siz yazın özelleri bizde neler döndüğünü çok iyi biliyoruz...

bu da açık iftiralarınızdan biridir. İspatlayın Ufukalpin 1 aylık cezasının bir haftada kapatıldığını.. hiç konuşmayacağım. İşte onun mesakları ortada tarihleri de var.. bakın bakalım yazmadığı zamanın süresi bir hafta mı bir ay mı! ki bu kardeşimiz sürekli yazardı sadece yasaklı zamanında yazamadı..

bu iftiranız için de ya özür ve helallik dilemenizi bekliyorum..

ve size bir kardeş olarak uyarıda bulunuyorum samimice: sizi çevreniz ve içinde bulunduğunuz düşünce bize karşı iftira atmaya, delilsiz konuşmaya, gerçekleri bilmeden yanlış yoruma gitmeye sevk ediyor. Bu durumda giderseniz huzuru ilahide zorluklarla karşılaşırsınız kul hakkına giriyorsunuz.. mesele sadece burda tartışmak değil. varsın ben haksız olayım siz haklı.. sorun bu değil. Sorun sizin olayları neden hep yanlış gördüğünüz.. Neden açık sövgüde bulunan bir kardeşimizi savunmak ve bize hiç yapmadıklarımızla iftira atmak zorunda kalıyorsunz? bunu sakin olarak düşünün derim..

"Allah aşkına siz bana haktan, adaletten, dürüstlükten dem vurmayın!!!!"

dem vurmuyoruz. bilakis adil dürüst olduğumuzu ispatlıyoruz. işte ortada konuşulanlar.. tersini siz ispatlayın.. Siz de bir kavme olan düşmanlığınız sizi adaletten saptırmasın hükmüne dikkat edin..

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18945.msg114796#msg114796 date=1294908382]
          Bu bayan yanılıyor. Ben tam bir ay boyunca ceza aldım ve mesaj yazamadım.
          [/quote]

yanılıyor ama ben de diyorum ki neden yanılıyor?

bize inanmıyorsa işte tarihler ortada.. baksın incelesin bu çok somut bir delil..

neden yanlıp bize iftira attığını kendisinin analiz etmesi lazım.. umarız bu, nerede durması gerektiği konusunda kendisine ufak bir ip ucu olur..

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

"Rabbim herkesi islah etsin Salih kardeşim! Bir velayet.com buluşması oldu biri birinin evine konuk oldu diye evet akan sular durdu. And olsun ki bir tarafta babam olsun bir tarafta yedi yabancı biri haksız babamsa karşı dururum. Üzülen babam olsun ama ben haktan ayrılmayayım. İşte herkesin altına saklanıp kendi tekeline aldığı Ehlibeyt mektebi bana bunu öğretti."

aynen katılıyorum ben de ..

ilginç olan şu ki, siz direkt bana yazıyorsunuz ama cevap vermemden rahatsız oluyorsunuz, neden? ve diyorsunuz ki cevap yazmayacağım sizde laf bol..

o zaman suçlamada bulunmamanız ve hakkımıza girmemeniz gerekmez mi?..

siz şu çok somut konulardaki delillerimizi inceleyip bizden özür dileyin attığınız iftiralardan dolayı da ondan sonra burdaki gibi subjektif konularda sizin haklı olabileceğinizi düşünelim..

ama yine de biz diyoruz ki böyle bir tarafgirliği ispatlayın biz özür dilemeye hazırız..

bir konuk ettiğimizde akan suların durduğuna dair bir deliliniz.. bizi bu kadar suçlamayın. çünkü böyle oldukça sizin bu iftiralarınız nedeniyle davanıza olan inceleme arzum da azalmakta..

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Kıymetli Mufazzal kardeş. Biz anlattıklarımız için kimseden mecburi bir inanış beklemiyoruz ki. Allah şahidimiz olsun ki anlattıklarımızda asla bir yalan yoktur ve bunun hesabını Rabbi Tealaya vereceğimizin farkındayız.
              Merak ettikleriniz varsa bizzat misafirimiz olursunuz inşallah, biz de gereği gibi anlatırız. Sanal alemde ancak bu kadarı anlatılabilmektedir.

Bu saatten sonra söylenecek şu kalıyor ki; Allahın laneti yalancıların üzerine olsun.
              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 01:46.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18945.msg114831#msg114831 date=1294925368]
                [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18945.msg114796#msg114796 date=1294908382]
                Bu bayan yanılıyor. Ben tam bir ay boyunca ceza aldım ve mesaj yazamadım.
                [/quote]

yanılıyor ama ben de diyorum ki neden yanılıyor?

bize inanmıyorsa işte tarihler ortada.. baksın incelesin bu çok somut bir delil..

neden yanlıp bize iftira attığını kendisinin analiz etmesi lazım.. umarız bu, nerede durması gerektiği konusunda kendisine ufak bir ip ucu olur..
                [/quote]

Aynen öyle.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Ahir-zaman link=topic=18945.msg114803#msg114803 date=1294910157]
                  selamun aleykum
                  Biz Mehmet Ufukalpîn bir aylık cezasını bir haftaya nasıl çevirdiğinizi onun siteden atılmasına nasıl mani olduğunuzu biliyoruz.seccad kardes siz yaniliyorsunuz mehmet ufukalp kardesin caza aldiginda siteyeye girmediyini bende cok iyi biliyorum,siteyi devamli takip ettiyim icin iyi biliyorum,
                  bu sitede yonetimde olanlarin kimseyi sucu olmadan elestirdiyine simdiye kadar sahit olmadim.
                  [/quote]

Allah razı olsun kardeşim. İşte Velayette böyle hakikati tarafsız gözle izleyip zamanı geldiğinde hiç şahitliğine müracaat etmeden bile hakikatin şahitliğini yapan güzide kardeşlerimiz var. İşte bu sitenin farkı burada Elhamdülillah..

Rabbim sizi hep hakikatin şahidi ve yanında olmakla ödüllendirsin kardeşim..

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Parça parça okuyup farklı zamanlarda cevap verdiğimden dolayı bir kaç eksik kalan nokta oldu. vakit kısıtılılığı nedeniyle alıntı yapamayacağım ama cevapları veriyorum.

biz bu sitede Ufukalpin atılmaması için çaba sarfettik. Bu doğru. Ama bu nedenle tarafgirlikle suçlanmamız yerinde ve adaletli değidir. Çünkü aynı çabayı sadece Ufukalp için yapmadık. Örneğin YPA'nın da atılmaması için ben baya gayret sarfettim burda adını anmaya gerek görmediğim başka bazı kardeşlerimin de.. onlar kendileri bilirler ki hiç birisi bizim görüşümüzde değillerdi. ve bunlar Ufukalpten önceki girişimlerimizdi.. Sağ olsunlar gerekçelerimizi yönetimdeki diğer arkadaşlarımız da uygun gördüler ve site kurallarına göre atılması gereken bir çok kardeşimiz ebedi ban almadılar ve hala kendilerinin faydalı paylaşımlarından istifade etmekteyiz..

bunu gerekli görüyoruz. Çünkü atmak yasaklamanın çözüm olmadığına inanıyoruz. Kaliteli olan kazansın diyoruz. Burası özgür herkesin fikrini anlatabildiği bir yer olsun diyoruz. Elbette birbirine çok zıt akımlar var burda ve birinin normal gördüğünü diğeri hakaret algılayabiliyor. şimdi site yönetimi olarak biz her hakaret algılayanın gönlü doğrultusunda ceza yağdırıp yasaklama yapsak burda kimse kalmaz. bu yüzden biz çok galiz ve somut hakaretler dışında kimsenin siteden uzaklaştırılması taraftarı değiliz.

bu konuda site ceza kurallarını bu görüş doğrultusunda değiştirmek için yönetime teklifimi açtım ama zaman sorunu nedeniyle bunu düzenleyemedik. İnşaAllah en kısa zamanda bunu ele alıp düzenleme yapabiliriz..

bir diğer açıklamak istediğim konu: dendi ki biz özelden Ufukalpin bir aylık cezasını bir haftaya indirilmesi için nasıl çalışıldığını da biliyoruz dendi..

yanlış aktarım kardeşim.. bunu eğer bana söylüyorsanız ki, burdaki yönetime yönelik suçlamalarınız hep bana ait konular, üzerime alınıp cevaplıyorum ki bu da yanıldığınız konulardan somut olarak görebileceğiniz bir konu..

Ufukalpin cezasının zamanında bitirilmesi konusunda başka açıklamalarımız da mevcut. inşaAllah yeri gelirse açıklarız..

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18945.msg114834#msg114834 date=1294925682]
                      Allahın laneti yalancıların üzerine olsun.[/quote]

Buna amin diyorum. İnşaallah görüşmek nasip olacaktır.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Konu tarafımca kilitlenmiştir.

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X