Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Tema

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni Tema

Yeni tema hakkında görüşleriniz nelerdir?
    87
    Çok İyi
    42.53%
    37
    İyi
    28.74%
    25
    Kötü
    16.09%
    14
    Eski Tema Daha İyi
    12.64%
    11

Ynt: Yeni Tema

Eskisine nazaran iyi navbar rengi birazdaha açık olsaydı daha iyi olurdu. Birde teşekkür scripti koyarsanız konu kalitesi hakkında katılımcıların bilgisi olur.. Elinize sağlık..
    [b]ONUNCU KÖYÜ ARIYORUM

Yorum

isteğiniz yapılmak üzere gerekli birimlere taşınmıştır.

Yorum

"Selamun Aleykum Qom_u_aşk Selamun Aleykum...

Bullet Yeni gönderilen iletileri göster. Bullet İletilerime yazılan yeni yanıtları göster. "

selam iki kez olmuş,

bir de buralardaki yazılar biraz küçük punto olmuş biraz büyütülürse daha iyi olur.. Zahmetlerin için Allah razı olsun..

"İletinizin bulunduğu konu
        Normal Konu
        Beğenilen konu (15'dan fazla mesaj içermekte)
        Çok beğenilen konu (25'den fazla mesaj içermekte) Kilitli Konu
        Sabit Konu
        Anket "

en alttaki bu yazılar koyu mavi zeminde siyahla yazıldığından okunması zor onların rengi değişmeli..

ana sayfada şu yazıların bulunduğu başlık çizgileri çok fazla gereksiz yere geniş çizgi:

VELAYET.COM HAKKINDA -
        Forum Adı Son mesaj Konu Mesaj

bu velayet.com hakkında yazısı alttaki forum adı diye geçen başlık çizgisi içine taşınıp bu çizgi iptal edilebilirse daha güzel olur bence..

Yorum

bide normal üyelere yazdıkları yazıları silme ve değiştime imkanı verilse çok iyi olur kimi zaman istenmeyen cümleler olabiliyor.
          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Tema güzel. daha derli toplu olmuş forum, emeği geçenlerden Allah razı olsun!

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20577.msg125440#msg125440 date=1305752407]
              bide normal üyelere yazdıkları yazıları silme ve değiştime imkanı verilse çok iyi olur kimi zaman istenmeyen cümleler olabiliyor.
              [/quote]

üstadım yetkilerinize baktım yollanan bir mesajı 20 dakika içinde değiştirme yetkiniz bulunuyor bu dakika geçerse bu yetkiniz forum tarafından elinizden alınıyor. Yöneticiler neden böyle bir uygulama yaptı bilmiyorum, eminimki bunun gerçek bir nedeni vardır.

Yorum

cevap yazılıyor o yazıya. eğer daha uzun zaman değiştirme hakkı verilirse cevap eskiye göre yazılmış oluyor karışıklıklara neden oluyor bu durumda...

Yorum

o zaman değiştirme hakkı verilmiyorsada silme hakkı verin... olmaz mı yapıverin gari ?
                  De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                  (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20577.msg125449#msg125449 date=1305792637]
                    o zaman değiştirme hakkı verilmiyorsada silme hakkı verin... olmaz mı yapıverin gari ?[/quote]

hayır kardeşim, bu mümkünsüz. foruma yazılan yazılar 20 dk içerisinde değiştirile bilir. eğer bir hata var ise ya bunu aynı bölüme yazarak yada yönetime bilgi vererek düzelte bilirsiniz. yazıların silinmesi de mümkün değildir. forum kuralları bunu gerektirmektedir.

Yorum

Serkan kardeş artık imzalar çıkmıyor ikincisi bazı forum bölümlerinde font rengleri hatalı yapılmış koyu mavinin üzerine siyah renk görünmüyor..

[img width=1000 height=131]http://hizliupload.com/img/87177836558235466776.png[/img]

[b]ONUNCU KÖYÜ ARIYORUM

Yorum

[quote author=Ab-ı Hayat link=topic=20577.msg125482#msg125482 date=1305823357]
                        Serkan kardeş artık imzalar çıkmıyor ikincisi bazı forum bölümlerinde font rengleri hatalı yapılmış koyu mavinin üzerine siyah renk görünmüyor..

[img width=1000 height=131]http://hizliupload.com/img/87177836558235466776.png[/img]

[/quote]

Bu temada görünen tüm hatalar ortaya çıksın düzeltme yayını yapılacaktır üstadım.

Yorum

istek:

önceden mesaj yazıp gönderdiğimizde o sayfa açılıyor ve yazdığımız mesajı görebiliyorduk şimdi ise o bölümdeki başlıkların sayfası açılıyor bu durumda da yazdığımız mesajı kontrol etmek için yeniden o başlığı tıklamamız gerekiyor ki bu da ek bir iş ve süre demek yeniden eskisine dönemez miyiz?

Yorum

Selamun aleykum,
                            Herkeste mi forum sayfası ekranın tamamını kaplıyor yoksa bende mi böyle?
                            Ben sitenin eski halini hem daha çok seviyordum, hemde daha kullanışlı buluyorum.
                            Herşeye itiraz etmek gibi olmasın ama hiç güzel olmamış(bunu emeğe saygısızlık olarak algılamayın lütfen)
                            Ey ateş!
                            Seninle ululuk tasladı şeytan.
                            Ve ey insan!
                            Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

bende öyle olmuyor, yazdigim ve yaziyi gönderdigim zaman ayni yerde kaliyorum
                              hatta öncekinden daha güzel olan bir baska yani daha var, hizli cevap yazarken, önceden yazilari düzenlemek icin önizlemeye gitmek zorunda kaliyordum ve yazilar kayiyordu vs. simdi bu sorunlar cözülmüs görünüyor, hem sanki eski hali basitti, simdi biraz daha oturakli görünüyor, sorunlu olan noktalar cözülerek bu temada devam edilmesini sahsen isterim.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X