Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Tema

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Yeni Tema

[quote author=gulistan_2 link=topic=20577.msg125499#msg125499 date=1305837337]
    bende öyle olmuyor, yazdigim ve yaziyi gönderdigim zaman ayni yerde kaliyorum
    hatta öncekinden daha güzel olan bir baska yani daha var, hizli cevap yazarken, önceden yazilari düzenlemek icin önizlemeye gitmek zorunda kaliyordum ve yazilar kayiyordu vs. simdi bu sorunlar cözülmüs görünüyor, hem sanki eski hali basitti, simdi biraz daha oturakli görünüyor, sorunlu olan noktalar cözülerek bu temada devam edilmesini sahsen isterim.
    [/quote]aynen katılıyorum. ama bir sorun daha söylemek istiyorum video linki attığımızda o video gözüküyordu az önce ayat namazının videosunu ekliycektim olmuyor...=/
    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

ins. bu sorunda hallolur
      serkan kardesimiz ilgilenecektir

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20577.msg125506#msg125506 date=1305839991]
        aynen katılıyorum. ama bir sorun daha söylemek istiyorum video linki attığımızda o video gözüküyordu az önce ayat namazının videosunu ekliycektim olmuyor...=/
        [/quote]

üstadım hata bana aittir. Video kodlarını temaya eklemeyi unutmuştum hemen ekliyorum.

[quote author=gulistan_2 link=topic=20577.msg125511#msg125511 date=1305841133]
        ins. bu sorunda hallolur
        serkan kardesimiz ilgilenecektir
        [/quote]

:d

Yorum

peki kardeşim est. ustad kim biz kim. Allah razı olsun
          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

eski temaya göz aşinalığı olduğundan yeni tema biraz caf caflı geldi...
            [center]

[center][center]

Yorum

Emek harcayan tüm dostlara teşekkür ederim... Elinize, yüreğinize sağlık..
              Yeni Tema'nın sol tarafına Rehber Hamaney (ra) ağamızın, sağ tarafına ise İmam Humeyni (ks) ağamızın portreleri tasavvur edilirse daha da şık olur.
              Kanımca; Velayet önderlerinin portreleri, Velayet.Com platformu ile yeknesak web siteleri arasındaki farkı bariz şekil de meydana çıkaracaktır.
              Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

çok iyi

Yorum

[quote author=Behesht-e Mahdi link=topic=20577.msg125563#msg125563 date=1305902573]
                  Emek harcayan tüm dostlara teşekkür ederim... Elinize, yüreğinize sağlık..
                  Yeni Tema'nın sol tarafına Rehber Hamaney (ra) ağamızın, sağ tarafına ise İmam Humeyni (ks) ağamızın portreleri tasavvur edilirse daha da şık olur.
                  Kanımca; Velayet önderlerinin portreleri, Velayet.Com platformu ile yeknesak web siteleri arasındaki farkı bariz şekil de meydana çıkaracaktır.
                  [/quote]
                  KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

Yeni tema farklı olmasına karşın daha renkli olması gözlerimizi daha da zora soktu.
                    Bence sitenin tema olarak bir eksiği yok teknik olarak güçlendirilse daha güzel olur.
                    Emeği geçenlere teşekkür ederim. (Eski temayı arayanlardanım.)

Yorum

Video kodları bitti üstadım örnek olarak bir tane ben yüklüyorum yaptığım video'nun görüntüsü iyi değil ama idare ederiz galiba

Yorum

kardeş bu ekran videosunu hangi program ile yaptın bu programı ben arıyordum
                        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20577.msg125613#msg125613 date=1305918419]
                          kardeş bu ekran videosunu hangi program ile yaptın bu programı ben arıyordum
                          [/quote]

Site üzerinden proğram istemek kanunlar gereği yasaktır üstadım. Bu isteklerinizi özelime yazmanız yeterlidir.

Yorum

sevgili forum sakinleri
                            yapilan oylama sonucu, yeni Tema büyük bir farkla begeni topladigindan dolayi konumunu sabitlemistir, hayirli olsun 8)

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Evet, bu tema hepsinden daha şık olmuş...

Yorum

yalnız burda bşr problem var yani gereksiz ayrıntı iki tane selam yazıyor bu şeritlerin birisi kaldırılabilinir
                                (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X