Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

mail almıyorum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

mail almıyorum

selamunaleykum
    mod kardeşim haberdar edilmek istediğim bölümlerle ilgili bir değişiklik olduğunda ben mail yoluyla haberdar edilmiyorum.bu durum on gün kadardır var sanırım.ilgilenmenizi rica ediyorum.
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Ynt: mail almıyorum

ayarlara serkan kardesimiz bakar muttaki bacim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederim. E-mail adresinizi kontrol edermisiniz, adresiniz doğru ise buradan bilgi verdiğiniz taktirde hesabınızı incelemeye alacağım ve sorunuzu en kısa zamanda düzelteceğim.

Yorum

serkan kardeş şimdi kontrol ettim mail adresim doğru.sana zahmet düzeltirsen sevinirim.
        "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=22514.msg141229#msg141229 date=1326992331]
          serkan kardeş şimdi kontrol ettim mail adresim doğru.sana zahmet düzeltirsen sevinirim.
          [/quote]

tabiki gece ilgileneceğim.

Yorum

Muttaki üstadım umarım sorununuz düzelmiştir. Düzelmedi ise bilgi verirmesiniz.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X