Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

bir istek-öneri-eleştiri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bir istek-öneri-eleştiri

Selamun Aleyküm kardeşler,

son zamanlarda gördüğüm bir konuda eleştiri yapmak istiyorum. kim haklı görür kim haksız görür hepsine şimdiden Eyvallah diyelim..

son zamanlarda sitede doğru düzgün bir münazara konusu açılmaz oldu, soru sorulmaz oldu. anasayfada online sayısı oldukça iyi görünüyor amma kimsenin araştırdığı sormak istediği soru kalmamış galiba.

bu tip konular açılmaz oldu amma siteye her girdiğimde 3-5 haber konusu açılmış oluyor. bazı üyeler kopyala yapıştır yapıp haber alıntısı yapıyorlar. bu durum sanki sitenin karakterini zayıflatıyor. içeriğini hafifletiyor. haber okumak isteyenler zaten gerek internetten, tvden gazeteden okuyor. o haberler için siteye konu açıldıkça sitenin ilmi-münazaracı içeriği kalmıyor. siteye her girdiğimde yeni açılmış konulara bakıyorum ilmi hiçbirşey yok, en az 3-5 tane haber paylaşılmış.

bilmiyorum belki de bana öyle geliyor ama, bu duruma bir çözüm bulunsa nasıl olur? illa haber paylaşımı yapılacaksa adminler siteye bir haber bantı/slaytı eklesinler, önemli haberler ordan bant olarak aktarılsın. sitenin ilmi ağırlığı devam etsin.

acizane görüşüm ve teklifim budur, kim kabul eder kim reddeder

Vesselam..

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Ynt: bir istek-öneri-eleştiri

katılıyorum. faydalı teklif.

ancak ilmi konu açabilmek için araştıran ve soran kimseler lazım. onu nasıl halledeceğiz? haberleri kısmak onları artırmaz ki?...

Yorum

Ilmi munazaralar artsin diye haberleri kisalim demiyorum, zaten ilmi konu acilmiyor aksine cok fazla habeer konusu aciliyor. Bir forum sitesine haber bandi koymak cok basit birsey. En azindan haberler o bant uzerinden veya slayttan akar ekstra konu kalabaligi olmaz. Ilmi konu icinde adamlara illa konu acin sorun lan sorun diyemeyiz tabi ama en azindan acilan konular ilmi konular olur.. dusuncemi tam aktarabildimmi bilmiyorum ama

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

evet anladım. haberlerin görünümüz sitede fazla yer kaplamazsa böylece dikkatler ilmi konulara yönelebilir...

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X