Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Azerice bilen kardeşler

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Azerice bilen kardeşler

Dil Şikeste adlı çok güzel bir İran filmi var. Azericeye çevrilmiş. Ama ben bazı yerlerini anlamıyorum. Sizden ricam, İstanbul Türkçesine çevirip yazar mısınız buraya, ki ben Farsça orjinaline, İstanbul Türkçesiyle altyazı gömüp sunayım? Teşekkürler. Eğer yardımcı olacaksanız film buradadır. http://www.youtube.com/watch?v=pknR5W9_gMU Her gün az az İstanbul Türkçesine çevirip, burada yazabilir misiniz?

Ynt: Azerice bilen kardeşler

Kimse yardım edemez mi? Teşekkürler.

Yorum

BİSMİHİ TEALA
      HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
      RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Selamun Aleykum Aziz Can Matemkar kardeşim;

Bu konuda yardım etmek isterdim doğrusu hafta içi iş'te hafta sonu kurs derken pek muasit olamıyorum verdiğim linki deki film izledim... şahsi görüşüm o ki; pek değmez bununla uğraşmaya ... Eğer mümkün ise sen yazılı bir metin koysan onun ile uğraşmam daha kolay olur kardeşim....

Allah çalışmalarının mükafatlandırsın...

Yorum

Aleyküm selam.

Cevabınız için teşekkürler. Peki başka bir film olsa? Mesela:

Hakikaten ben sinemanın yazılardan daha çok etkili olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu filmlerin çevrilmesi için uğraşıyor, bu kadar ısrar ediyorum. Teşekkürler.

Selametle.

Yorum

BİSMİHİ TEALA
          HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN

Bne sadece yukarıdaki filim içeriği hakkıında düşüncemi belitmiştim :P Şuan musait değilim izlemye çalışacağım inşALLAH yardımcı olmaya çalışacağım

Allah'a emanet oln...

Yorum

BİSMİHİ TEALA

Bu verdiğin link farsça ama

http://www.youtube.com/watch?v=6B8hhyKBLIU Bu film de Şehid Dr Chamran - hayatını anlatıyor...

Allah'a emanet olun...

Yorum

çok az bir kısmı Farsça, çoğunluğu Azeri Türkçesi ama haklısınız.

Dr. Mustafa Çamran filmine gelince, İngilizce altyazılı olsa hemen çevirip sunardım ama altyazılısını bulamadım

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X