Dil Şikeste adlı çok güzel bir İran filmi var. Azericeye çevrilmiş. Ama ben bazı yerlerini anlamıyorum. Sizden ricam, İstanbul Türkçesine çevirip yazar mısınız buraya, ki ben Farsça orjinaline, İstanbul Türkçesiyle altyazı gömüp sunayım? Teşekkürler. Eğer yardımcı olacaksanız film buradadır. http://www.youtube.com/watch?v=pknR5W9_gMU Her gün az az İstanbul Türkçesine çevirip, burada yazabilir misiniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Azerice bilen kardeşler
Daraltma
X
-
Ynt: Azerice bilen kardeşler
BİSMİHİ TEALA
HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN
Selamun Aleykum Aziz Can Matemkar kardeşim;
Bu konuda yardım etmek isterdim doğrusu hafta içi iş'te hafta sonu kurs derken pek muasit olamıyorum verdiğim linki deki film izledim... şahsi görüşüm o ki; pek değmez bununla uğraşmaya ...Eğer mümkün ise sen yazılı bir metin koysan onun ile uğraşmam daha kolay olur kardeşim....
Allah çalışmalarının mükafatlandırsın...
Yorum
-
BİSMİHİ TEALA
HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
Bne sadece yukarıdaki filim içeriği hakkıında düşüncemi belitmiştim :P Şuan musait değilim izlemye çalışacağım inşALLAH yardımcı olmaya çalışacağım
Allah'a emanet oln...
Yorum
-
BİSMİHİ TEALA
Bu verdiğin link farsça ama
http://www.youtube.com/watch?v=6B8hhyKBLIU Bu film de Şehid Dr Chamran - hayatını anlatıyor...
Allah'a emanet olun...
Yorum
Yorum