Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mesajlardaki dizgi sorununa geçici çözüm

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mesajlardaki dizgi sorununa geçici çözüm

Bismihi Teâla. Selamun aleyküm. Malumunuz, mesajlarımızı yazdıktan sonra gönderince, dizgisinde sorun oluyor, ve yüm yazılar birleşiyor. Yönetimimiz bu sorunu halledene kadar geçici bir çözüm buldum. Paylaşmak istiyorum, ki, sorun halledilene kadar kullanabilesiniz. Ki, umarım buna ihtiyaç dahi kalmaz. Neyse, dizginin bozulmamasını istiyorsanız;

1- Mesajınızı yazın.
    2- Mesajınızı göndermeden önce tümünü seçip kopyalayın. (Kısaca, CTRL+A ve CTRL+C kombinasyonları).
    3- Mesajınızı gönderin.
    4- Görüntülenen mesajınızın sağ alt kısmındaki düzenleme tuşuna basın (yukarıdaki değiştir düğmesi değil, aşağıdaki)

[img width=861 height=600]http://i58.tinypic.com/2h7m2s1.jpg[/img]

5- Düzenleme sayfasında mesajın tamamını silin ve göndermeden önce seçip kopyalamış olduğunuz yazınızı yapıştırın (Kısaca CRTL+V) ve kaydedin

İşte oldu Selametle.

Ynt: Mesajlardaki dizgi sorununa geçici çözüm

BİSMİHİ TEALA
    HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAM HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHLİ BEYT (A.S) OLSUN LANETİ İSE ONLARIN EBEDİ DÜŞMANLARINA OLSUN
    RABB'İMDEN SÖZÜN EN DOĞRUSUNU DİNLEYİP, HAKKI BATIL'DAN AYIRMAYI MUAVVAK KILSIN

Aleykum Selam Aziz Can Matemkar kardeş;

Çalışkanlığını ALLAH en iyi şekilde Muhammed (s.a.a) ve Al-i Muhammed (s.a) eli ile versin....

Allah'a emanet olun....

Yorum

bence site yönetimini harekete geçirmek daha doğru. bunu bilen var bilmeyen var...

sitede bir çok teknik sorunlar mevcut..

direk ilk burda yazamıyor muyuz?

Yorum

bildğim kadarıyla sitenin teknik işleriyle Serkan ilgileniyor o da fazla uğrayamıyor inşaAllah yakında ya kendileri ilgilenmeye başlarlar yada ilgilenecek birilerini bulabilirler..

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X