Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

S.a

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

S.a

Herkese merhabalar sitede açılan konuların bazıları maalesef havada kalıyor ya çok uzun olduğu için okunmuyor ya da üyelerin ilgisini çekmiyor bazı bölümler diğer bölümlere göre daha aktif böyle olunca da herkes oraya yükleniyor okuduğumuz konulara cevap yazarak yukarıda kalmasını sağlayabiliriz bence diğer üye arkadaşlarım bu konudan söz etmedi hiç benimde dikkatimi çekdiği için yazdım..
    Teşekkürler..

Ynt: S.a

we aleykum selam bence okunan konuların konusu cercevesınde dedıgıız gıbı yorum yapılmalı elimizden geldıgınce oyle yapmaya ozen gosterelim inşaallah
    Ey ateş!
    Seninle ululuk tasladı şeytan.
    Ve ey insan!
    Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

[quote author=malik-i eşter link=topic=2583.msg12143#msg12143 date=1237711913]
      we aleykum selam bence okunan konuların konusu cercevesınde dedıgıız gıbı yorum yapılmalı elimizden geldıgınce oyle yapmaya ozen gosterelim inşaallah
      [/quote]
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

Aleykum selam kardeş ben kendi şahsım adına konuşacak olurasam konulara elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyom pek fazka zamanım olmadığından konuların hepsini okuyamıyorum o yüzden ne yazıkki birçok konuya yorum yapamıyom:::
        [center]

[center][center]

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X