Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

forum dizaynı ile ilgili bazı istekler

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

forum dizaynı ile ilgili bazı istekler

facebook üzerinden sitemizin adminlerinden birisine bu konudaki isteklerimi ilettim. işleri ola bilir ve bu yüzden internete geç bakar dolayısı ile yazdıklarımı geç göre bilir diye forumun diğer adminleri de haberdar olmaları için buraya da yazıyorum. geçenlerde Serkan kardeşimiz bunun için bir başlık açmıştı ama başlığı bulamadım, o yüzden bu başlığı açtım.

şu bir gerçek ki, büyük zahmetler ile kurulmuş ve büyümüş olan bu site son zamanlarda çok kötü bir duruma düşmüştür. elbette, hepimiz insanınız ve hepimizin işi ola bilmektedir. bunun sonucu olarak ise siteye geç-geç baka biliriz ve bu suretle sitede bir boşluk olmuş ola bilir. ve bu boşluk doğal olarak siteye tesir etmektedir. maalesef sitenin şuanki hali çok kötü, hem yazılan iletilerin görünümü, hem de diğer dizayn sorunları siteyi geriletmektedir. ben siteye şöyle düzenleme yapılmasını öneriyorum:

1. forum için arka fon.
    2. açılan konularda, konu başlığı ile iletiler ve iletilerin gönderilme tarihi neredeyse ayırt edilemiyor.
    3. ileti yazan üyelerin profili de aynı şekilde yazılardan seçilmiyor, bunun da düzenlenmesi gerekiyor.
    4. üyelerin imzaları doğru düzgün görünmüyor ve yazılardan seçilmiyor.
    5. gördüğüm kadarı ile ileti yazma tahtasında kalın harf; resim ekleme; alıntıyı belirtmek için bir şey; bir kaynaktan delil sunulurken girinti ve s. gibi özellikler yok. bunların da düzenlenmesi gerekir.

ben forumun yeni halinden hiçbir şey anlamadım
    ne nerede onu bile bilmiyorum. sadece ana sayfadaki başlıklar aynı kalmış gibi
    eskiden iletilerime yazılan yanıtları göster seçeneğinin şimdiki karşılığı var mı varsa nerede?
    yeskiden yeni yazılan cevaplar konular linkinin karşılığı var mı nerede?
    bazı üyelerin altında nicki yazmıyor bunlar kim? neden nickleri yazmıyor
    eskiden bir tüm iletilerimizi görebiliyorduk tarih sırasına göre bu şimdi var mı?

Yorum

Site çok karısik olmuş

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X