Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Soru

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir Soru

Öncelikle hayırlı olsun diyorum. İnşallah "velayet"i anlamada ve anlatmada faydalı bir paylaşım platformu olur.
    Merak ettiğim bir mesele var:
    Sitenin adı neden welayet.com
    neden velayet.com yapmadınız. Ani "w" harfini kullanmaktaki gayeniz nedir? Alan adıyla ilgili bir sıkıntı mı acaba bu?
    nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
    noktayı koyacak olan sensin anlasana
    ...

Ynt: Bir Soru

[quote author=meshedi313 link=topic=103.msg456#msg456 date=1231966792]
    Öncelikle hayırlı olsun diyorum. İnşallah "velayet"i anlamada ve anlatmada faydalı bir paylaşım platformu olur.
    Merak ettiğim bir mesele var:
    Sitenin adı neden welayet.com
    neden velayet.com yapmadınız. Ani "w" harfini kullanmaktaki gayeniz nedir? Alan adıyla ilgili bir sıkıntı mı acaba bu?
    [/quote]

evet değerli meshedi313 kardeşim alan adı ile alakalı bir sıkıntı oldu
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

Tamam anladım. İzah için teşekkürler.
      nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
      noktayı koyacak olan sensin anlasana
      ...

Yorum

ben teşekkür ederim kardeşim
        Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
        İmam Ali (a.s)

Yorum

siteye video nasıl ekleniyor bilgilendirirmisiniz inşaallah
          [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

nereden ekleyeceginize bagli olarak degisiyor olabilir kardesim
            bu isleri pek bilmiyorum
            youtube'dan ekleyecegim zaman, actigim videonun sag tarafinda link veriyor onu kopyalayip buraya yapistiriyorum hepsi o kadar...ama türkiyede farkli bir youtube var sanirim,o siteyi de ben hic ziyaret etmedim. bu nedenle tam olarak bilmiyorum.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

izlediğiniz videonun adresini kopyalayıp açtığınız konuya yapıştırın

video eklemiş olacaksınız
              Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=103.msg43613#msg43613 date=1248006712]

izlediğiniz videonun adresini kopyalayıp açtığınız konuya yapıştırın

video eklemiş olacaksınız

[/quote]

Onu zaten yapıyorum ama direk görünsün istiyorum neyse hayırlısı teşk yinede
                [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

youtube'dan deneyin bakın direk görünüyor mu görünmüyor mu ?
                  Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X