Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

forum saati

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

forum saati

hayırlı geceler

forum saati 1 saat geride görünüyor.acaba sorun bende mi,sitedemi?

ilgilinize teşekkürler

Ynt: forum saati

admin panelinden ayarlanması lazım.
    1.15 yazdıkları taktirde saat düzelir.
    hayat akşamlıdır...

Yorum

gözümden kaçmış,hatırlatmanız için teşekkür ederim gerekli ayarlama yapıldı
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

Ayarlardan forumun saatini bana göre ayarlayim dedim ama bildigimden biraz degisik oldugundan yapamadim sanirim simdi bende saat 16.00 iken forum saati 16.48 nasil düzeltecem ben bunu ?
        Allah Bize Yeter!
        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=2904.msg23007#msg23007 date=1241181725]
          [i]Ayarlardan forumun saatini bana göre ayarlayim dedim ama bildigimden biraz degisik oldugundan yapamadim sanirim simdi bende saat 16.00 iken forum saati 16.48 nasil düzeltecem ben bunu ? [/i[quote author=HiLaLNuR link=topic=2904.msg23007#msg23007 date=1241181725]
          Ayarlardan forumun saatini bana göre ayarlayim dedim ama bildigimden biraz degisik oldugundan yapamadim sanirim simdi bende saat 16.00 iken forum saati 16.48 nasil düzeltecem ben bunu ?
          [/quote]

profilinizden girdikten sonra sol tarafta profil düzenle yazan bölümde görünüm ve tasarım yeri var.orayı tıkladığınızda "zaman" ile alakalı bilgiler çıkacak-üst tarafta- orada zaman dengesi yazan yer var. oraya şu şekilde yazarsanız düzelebilir "0.48".sizin saat ile forum saati arasında 48 dakika olduğu için "0.48" yazın.daha sonra en altta "kimliği değiştir" yeri var.orayı tıkladığınız düzelecektir inşallah
          Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X