Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yazılarımın silinmesi hakkında!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yazılarımın silinmesi hakkında!!

Selamun aleyküm yönetici arkadaşlara hem öneri hemde bir şikayetim var..
    Arkadaşlar yazılarımın ve bazı arkadaşların yazılarını düzeltirken yada silerken özellikle mod arkadaşların!neye dayanarak siliyorsunuz!!
    bazı yerlerde bazı mod arkadaşlarla yazışmamız olmuş ve mod arkadaşın silinmemesi gerekirken silinmesi benim yazımı anlamsız kılmakla beraber beni sataşan sadece pravakatör amaçlı giren,oraya buraya sataşma arzusunda olan bir insan profiline sokmuş!!

olaylara sonradan mudahil olan kardeşler okuduklarnda cümleler anlamsız kalıcak ve bizi haksız konumunda bulucaklardır..
    bu konuda hassasiyet taşımanızı temenni ediyorum..
    hakarete varmamışken silmek anlamsız olmuş..
    örn..nasıl şii oldum konusunda..

yazılanlara çok fazla mudahil olursa burada bir acaiblik aranır!!
    yada soruyorum nereye kadar özgür bir form..
    çünkü yazılanlara çok aşırı bir müdahale var

Ynt: Yazılarımın silinmesi hakkında!!

değerli kardeşim hakaret,küfür ve kural dışı ithamlar dışında sitemizde mesaj silinmesi yasaktır,bu konuyu yönetim bölümünde tekrar değerlendireceğim.

Bahsettiğiniz gibi hakaret olmayan mesajlar silinmişse bunda bir gariplik var demektir,bahsettiğiniz konuyu ve mesajları inceleyip size bilgi vereceğim.

Bundan sonra hakaret,küfür ve ağır ithamlar ve kural dışı mesajlar dışında mesaj silinmeyeceğinin garantisini veriyorum
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

Saygı değer Nuru dilara kardeşim, gerek Muta Bahsinde, konuyla alakası olamayan ve bir nevi hakarete varan diğer üyelerin mesajını silerken sizinde onlara verdiğiniz bir kaç cevabıda sildim. Bundan amacım o başlıkta aynı konu üzerinde sağlıklı bir şekilde devam etmeniz içindi. Yoksa farklı bir art niyetim kesinlikle olmamıştır.

ehl-i beytin izinden kardeşle bir başlıkta ikili yazışmanızda Müddesir kardeş araya girmişti. Onunda art niyeti yoktu ama Ehl-i Beytin izinden kardeşe saygı amaçlı Müddesir kardeşin tek satırlık yazısını kaldırdım. Onu kaldırdıktan sonra o tek satırlık yazıyı alıntılayarak sizin cevabınızın sadece üst kısmından Müddesire cevap mahiyetinde olan kısmı sildim diğer kısmına ise asla dokunmadım. Şayet siz bir cevap, o bir cevap der ve uzar gider böylelikle o başlıkta ki rayından kayabilirdi.

Aksi halde size karşı zerre kadar bir art niyet taşımadığımız gibi saygımızda sonsuzdur. Ve sizin bu sitede bulunmanızı kendi şahsım adına bir gayret bir teşekkür olarak görüyorum

Yinede kusurum oldu ise affola.

Yorum

Cevablarınız için teşekkür ederim..
        Yazılarımı silmeniz veya başkalarının yazılarının silinmesi şahsım adına sadece devrik cümleye dönüştüğünden dolayıdır..
        kesinlikle hakaret varsa şahsi atışma veya herhangi bir durumda yönetici olarak belirli şartlarda silmek zaten göreviniz..
        ama şu zamana kadar kimseye ne şahsi hakaret etttim nede şahsi münakaşaya döndürmeye gayret ettim..
        bazı kişiler isim vermicem ama sanki horoz döğüşü gibi bir tavra girsede asla karşılık vermedim...
        diyorsunuzki müdessir araya girdiği için sildim..
        doğrudur ama onun yazısını kaldırınca ehlibeyte söylenmiş gibi olup kendiside bu duurumda yanlış anlamış oldu..
        yani velhasıl silerken en azından bizede öm haber verirseniz bizde yazı düzenlememizi ona göre yapmış oluruz..
        en azından yanlış anlamaya mahal verilme gibi bir durum hasıl olmaz..
        yinede cevablarıınız ve nezaketiniz için teşekkür ederim...
        hakaret olduğu müddetçe veya şahsi bir laf olduğu müddetçe silebilirsiniz ama silerken bizede haber vermenizi temenni ediyoruz..
        ama ikili konuşmalarda şahsi bir hakaret olmadıkça tek taraflı silinmesii gariblik yansıtıyor...
        selametle..

Yorum

Değerli kardeşim, gerekli bilgiyi özel mesaj olarak size, Müddesir, Serdarcan ve Ebul Fazl kardeşlere ilettiğimi hatırlıyorum ama anlaşılan o ki teknik bir sorun var.

Amacımız sizlerinde sayesinde daha iyi bir foruma ulaşmak ve iyi bir yönetici olmaktır.

Hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederim.

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X