Selamun aleyküm yönetici arkadaşlara hem öneri hemde bir şikayetim var..
Arkadaşlar yazılarımın ve bazı arkadaşların yazılarını düzeltirken yada silerken özellikle mod arkadaşların!neye dayanarak siliyorsunuz!!
bazı yerlerde bazı mod arkadaşlarla yazışmamız olmuş ve mod arkadaşın silinmemesi gerekirken silinmesi benim yazımı anlamsız kılmakla beraber beni sataşan sadece pravakatör amaçlı giren,oraya buraya sataşma arzusunda olan bir insan profiline sokmuş!!
olaylara sonradan mudahil olan kardeşler okuduklarnda cümleler anlamsız kalıcak ve bizi haksız konumunda bulucaklardır..
bu konuda hassasiyet taşımanızı temenni ediyorum..
hakarete varmamışken silmek anlamsız olmuş..
örn..nasıl şii oldum konusunda..
yazılanlara çok fazla mudahil olursa burada bir acaiblik aranır!!
yada soruyorum nereye kadar özgür bir form..
çünkü yazılanlara çok aşırı bir müdahale var
Arkadaşlar yazılarımın ve bazı arkadaşların yazılarını düzeltirken yada silerken özellikle mod arkadaşların!neye dayanarak siliyorsunuz!!
bazı yerlerde bazı mod arkadaşlarla yazışmamız olmuş ve mod arkadaşın silinmemesi gerekirken silinmesi benim yazımı anlamsız kılmakla beraber beni sataşan sadece pravakatör amaçlı giren,oraya buraya sataşma arzusunda olan bir insan profiline sokmuş!!
olaylara sonradan mudahil olan kardeşler okuduklarnda cümleler anlamsız kalıcak ve bizi haksız konumunda bulucaklardır..
bu konuda hassasiyet taşımanızı temenni ediyorum..
hakarete varmamışken silmek anlamsız olmuş..
örn..nasıl şii oldum konusunda..
yazılanlara çok fazla mudahil olursa burada bir acaiblik aranır!!
yada soruyorum nereye kadar özgür bir form..
çünkü yazılanlara çok aşırı bir müdahale var
Yorum