Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Öneri! [ Yapıldı ]

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir Öneri! [ Yapıldı ]

Selamun Aleykum!
    Değerli kardeşlerim, takvim sayfalarında ya da birçok islami sitelerde olduğu gibi bizimde forumumuzun üst köşesinde "Günün Hadisi" başlığında bir bölüm olsa sizce nasıl olur? En azından siteye giren kardeşlerimiz bu hadisi okumuş olur ve hem de foruma bir masumun hadisiyle başlamış oluruz. Saygılarımla

Ynt: Bir Öneri!

çok güzel ve faydalı bir öneri.Allah razı olsun.o zaman ilkiyle ben başlamak istiyorum,dileğim herkesin bu yazacağım hadis konusunda tefekkür etmeleri.Allah cümlemizin akibetini hayırlı kılsın inşaAllah.
    "Ali, nereye dönerse, hak onunla birliktedir.Ben neyi öğrendimse, onu Ali'ye de öğrettim, o benim ilmimin kapısıdır" Hz.Muhammed (saa)"

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim.
      ''Biz Ehli Beyt(as)'in yiğitliği;bize zulmedeni affetmek ve bizi mahrum bırakana bağışta bulunmaktır.'' Resulullah(saa)
      "Ali, nereye dönerse, hak onunla birliktedir.Ben neyi öğrendimse, onu Ali'ye de öğrettim, o benim ilmimin kapısıdır" Hz.Muhammed (saa)"

Yorum

İmam aleyhi's-selâm'a: “Mertlik nedir?” diye sorduklarında: "Allah'ın nehyettiği yerde seni görmemesi ve emrettiği yerde de seni kaybetmemesidir." buyurdu

Yorum

Aleykum Selam
          Bence de çok güzel olur umarım adminler bu öneriyi dikkate alırlar. SeLam ve dua ile..
          YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
          YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
          AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
          MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

acaba lebbeyk ya mehdi kardesimizmi yanlis anlamis yoksa benmi yanlis anliyorum

Allah razi olsun ondörtmasum kardesim;
            benim anladigim siteye giriste görünür sekilde ve her gün degisen sekilde olsun diyorsun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Aleykum selam Ondortmasum çok güzel ve faydalı bir öneri..

inş adminlerimiz ve modlarımız değerlendirmeye alıp size cvbı verecektirler..

[center]

[center][center]

Yorum

[quote author=yebne-zehra link=topic=3942.msg22194#msg22194 date=1241005296]

[/quote]
                Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=yebne-zehra link=topic=3942.msg22194#msg22194 date=1241005296]

[/quote]

konuyu admin bölümüne taşıyorum.orada değerlendirdikten sonra gerekli açıklama yapılacak inşallah
                  Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3942.msg22162#msg22162 date=1241001823]
                    acaba lebbeyk ya mehdi kardesimizmi yanlis anlamis yoksa benmi yanlis anliyorum

Allah razi olsun ondörtmasum kardesim;
                    benim anladigim siteye giriste görünür sekilde ve her gün degisen sekilde olsun diyorsun

[/quote]
                    Evet maksadım sizin açıkladığınız gibi Allah razı olsun, yani siteye ilk girişte flash olarak günün hadisi diye açılması

Yorum

inşallah bu konuda bir çalışmamız olacak
                      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                      İmam Ali (a.s)

Yorum

Allah razı olsun çok güzel oldu bu, foruma bir masumun mübarek hadisini okuyarak başlamak çok güzel, Allah en güzel mükafatlarıyla sizleri ödüllendirsin! Amin

Yorum

[quote author=Ondortmasum link=topic=3942.msg22347#msg22347 date=1241028423]
                          Allah razı olsun çok güzel oldu bu, foruma bir masumun mübarek hadisini okuyarak başlamak çok güzel, Allah en güzel mükafatlarıyla sizleri ödüllendirsin! Amin
                          [/quote]
                          Allah sizden razı olsun inşallah bu güzel fikriniz için
                          gerçekten böyle çok güzel oldu.
                          Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

Allah razi olsun güzel oldu gercekten

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3942.msg22356#msg22356 date=1241029428]
                              Allah razi olsun güzel oldu gercekten
                              [/quote]
                              YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                              YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                              AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                              MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X