Foruma üye olduğumdan beri çeşitli paylaşımlarda ve okumalarda bulunuyor,
ihyaç hissetiğim başlıklara yorumlar yazıyor ve anlamadığım konularda da sorular
yöneltiyorum...
Bütün bu paylaşımlar sırasında da münazaraların çoğu zaman münazara olmaktan
çıkıp kişisel ve inançsal hakaret boyutlarına vardığını gözlemliyorum...
Bu tür diyaloğların prensip ve daha çok yapı gereği hiçbir zaman içinde olmadım..
Ancak çevresinde olanlara da duyarsız kalmayı becerebilen bir yapıya sahip değilim..
Bu hakaretleşmelerin doruk noktaya çıktığı çoğu zaman buna şahit olmama ve bunun
sorumluluğunu taşımama adına çoğu zaman forumu terk etmeyi düşündüm...
Ama ne zaman bu tür bir karar vermişsem özellikle welayet ve Wilayah'ın
güzel üslup ve adaba mühalif durumlara müdahale ettiğine, ilgili üye kim olursa
olsun(moderatör olsa bile,kendi düşüncesinin de en hararetli savunucularından biri
bile olsa) uyardığına şahit oldum... ve ayrılma kararımdan vazgeçtim...
işte bu vesile ile çoğu defa adminlere bir teşekkür başlığı açmak için elim klavyeye
gittiğinde her zaman bundan belki bir seraptır kaygısıyla geri durdum ve başlığı açmadım...
Ancak son olarak anladım ki adminler(özellikle adı geçen admin kardeşler) üyelere adminlik
sıfatındayken eşit mesafede.. kim olursa olsun gerekli müdahaleyi yapıyorlar ve uyarılarda
bulunuyorlar..
Değerli admin kardeşlerim,
Unutmayınız ki bu noktada çok tepki alabilir,ithamlara maruz kalabilirsiniz...
ancak doğru olan görevinin gerektirdiği ağırlık ve sorumluğa uygun davranmaktır...
Forum üyelerine HAK ve ADALETle muamele ettiğiniz sürece kazanan forum olacak,
tüm müslümanlar olacak ve burası sadece ŞİAların paylaşımlarda bulunduğu, birbirine
teşekkürler yağdırdığı ve bir müddet sonra tıkandığı ve müddetini tamamlamış kapanmak
zorunda kalan bir forum olma tehlikesine maruz kalmayacak ve İnşallah uzun süreler
müslümanların paylaşımda bulunduğu ortam olabilme sıfatına sahip olacaktır..
İşlerinizde kolaylıklar diliyorum..Allah razı olsun.
ihyaç hissetiğim başlıklara yorumlar yazıyor ve anlamadığım konularda da sorular
yöneltiyorum...
Bütün bu paylaşımlar sırasında da münazaraların çoğu zaman münazara olmaktan
çıkıp kişisel ve inançsal hakaret boyutlarına vardığını gözlemliyorum...
Bu tür diyaloğların prensip ve daha çok yapı gereği hiçbir zaman içinde olmadım..
Ancak çevresinde olanlara da duyarsız kalmayı becerebilen bir yapıya sahip değilim..
Bu hakaretleşmelerin doruk noktaya çıktığı çoğu zaman buna şahit olmama ve bunun
sorumluluğunu taşımama adına çoğu zaman forumu terk etmeyi düşündüm...
Ama ne zaman bu tür bir karar vermişsem özellikle welayet ve Wilayah'ın
güzel üslup ve adaba mühalif durumlara müdahale ettiğine, ilgili üye kim olursa
olsun(moderatör olsa bile,kendi düşüncesinin de en hararetli savunucularından biri
bile olsa) uyardığına şahit oldum... ve ayrılma kararımdan vazgeçtim...
işte bu vesile ile çoğu defa adminlere bir teşekkür başlığı açmak için elim klavyeye
gittiğinde her zaman bundan belki bir seraptır kaygısıyla geri durdum ve başlığı açmadım...
Ancak son olarak anladım ki adminler(özellikle adı geçen admin kardeşler) üyelere adminlik
sıfatındayken eşit mesafede.. kim olursa olsun gerekli müdahaleyi yapıyorlar ve uyarılarda
bulunuyorlar..
Değerli admin kardeşlerim,
Unutmayınız ki bu noktada çok tepki alabilir,ithamlara maruz kalabilirsiniz...
ancak doğru olan görevinin gerektirdiği ağırlık ve sorumluğa uygun davranmaktır...
Forum üyelerine HAK ve ADALETle muamele ettiğiniz sürece kazanan forum olacak,
tüm müslümanlar olacak ve burası sadece ŞİAların paylaşımlarda bulunduğu, birbirine
teşekkürler yağdırdığı ve bir müddet sonra tıkandığı ve müddetini tamamlamış kapanmak
zorunda kalan bir forum olma tehlikesine maruz kalmayacak ve İnşallah uzun süreler
müslümanların paylaşımda bulunduğu ortam olabilme sıfatına sahip olacaktır..
İşlerinizde kolaylıklar diliyorum..Allah razı olsun.
Yorum