Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

welayet ve Wilayah şahsında adminlere teşekkür...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

welayet ve Wilayah şahsında adminlere teşekkür...

Foruma üye olduğumdan beri çeşitli paylaşımlarda ve okumalarda bulunuyor,
    ihyaç hissetiğim başlıklara yorumlar yazıyor ve anlamadığım konularda da sorular
    yöneltiyorum...
    Bütün bu paylaşımlar sırasında da münazaraların çoğu zaman münazara olmaktan
    çıkıp kişisel ve inançsal hakaret boyutlarına vardığını gözlemliyorum...
    Bu tür diyaloğların prensip ve daha çok yapı gereği hiçbir zaman içinde olmadım..
    Ancak çevresinde olanlara da duyarsız kalmayı becerebilen bir yapıya sahip değilim..
    Bu hakaretleşmelerin doruk noktaya çıktığı çoğu zaman buna şahit olmama ve bunun
    sorumluluğunu taşımama adına çoğu zaman forumu terk etmeyi düşündüm...
    Ama ne zaman bu tür bir karar vermişsem özellikle welayet ve Wilayah'ın
    güzel üslup ve adaba mühalif durumlara müdahale ettiğine, ilgili üye kim olursa
    olsun(moderatör olsa bile,kendi düşüncesinin de en hararetli savunucularından biri
    bile olsa) uyardığına şahit oldum... ve ayrılma kararımdan vazgeçtim...
    işte bu vesile ile çoğu defa adminlere bir teşekkür başlığı açmak için elim klavyeye
    gittiğinde her zaman bundan belki bir seraptır kaygısıyla geri durdum ve başlığı açmadım...
    Ancak son olarak anladım ki adminler(özellikle adı geçen admin kardeşler) üyelere adminlik
    sıfatındayken eşit mesafede.. kim olursa olsun gerekli müdahaleyi yapıyorlar ve uyarılarda
    bulunuyorlar..

Değerli admin kardeşlerim,
    Unutmayınız ki bu noktada çok tepki alabilir,ithamlara maruz kalabilirsiniz...
    ancak doğru olan görevinin gerektirdiği ağırlık ve sorumluğa uygun davranmaktır...
    Forum üyelerine HAK ve ADALETle muamele ettiğiniz sürece kazanan forum olacak,
    tüm müslümanlar olacak ve burası sadece ŞİAların paylaşımlarda bulunduğu, birbirine
    teşekkürler yağdırdığı ve bir müddet sonra tıkandığı ve müddetini tamamlamış kapanmak
    zorunda kalan bir forum olma tehlikesine maruz kalmayacak ve İnşallah uzun süreler
    müslümanların paylaşımda bulunduğu ortam olabilme sıfatına sahip olacaktır..
    İşlerinizde kolaylıklar diliyorum..Allah razı olsun.
    Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Ynt: welayet ve Wilayah şahsında adminlere teşekkür...

Adem Toprak kardeş düşünceleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Elimizden geldiğince Hak ve Adalet ölçüsünde görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Adminlik yetkimizi kullanınca, üye-Moderatör-sünni-şii ayrımı yapmamaya özellikle özen gösteriyoruz. Buna emin olun forumda mevcut bulunan bütün admin kardeşlerimiz bu ölçüye dikkat etmeye çalışmaktadırlar. Yalnız diğer admin kardeşlerimiz, işlerinin yoğunluğundan ötürü foruma pek fazla uğrayamıyorlar. Dolayısı ile konulara tam olarak vakıf olamadıklarından gerekli müdahaleyi yapamıyorlar.

Allah cümlesinden ve cümlenizden razı olsun.

Yorum

adem-toprak kardesimizin vesilesi ile bende tesekkür etmek istiyorum,bende bugüne kadar adminlerden adil olmayan,haksizliga giren hic bir tutumlarini görmedim ve görmeyecegime de inaniyorum...
      Allah razi olsun...
      Allah Bize Yeter!
      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

buda bize forum yönetiminin üst düzeyinin adil olduklarini gösterir...

bende kendilerine bu gayretlerinden dolayi tesekkür ediyor ve adem toprak kardesimizede bu olumlu düsüncesin paylastigi icin ayrica tesekkür ediyorum.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

özellikle bazı müdahalelere karşı çıkmalarda soğukkanlı olmaları ve tartışma ortamını alevlendirmek yerine serinletmeleri benimde dikkatimi çekti. Allah razı olsun verdikleri dikkat ve emekten ötürü. İnşAllah bizlerde mümkün oldğunca az sorun teşkil edecek üslup ile paylaşımlarda bulunarak sizlerin işini kolaylaştırırız .

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Güzelliklerimiz Allah'tan, hatalarımız bizdendir...
            Güzel düşüncelerinizse; sizin güzelliğinizdir değerli üstadım...
            Allah ayaklarımızı adalet üzere sabit kılsın...

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=5161.msg30462#msg30462 date=1243272675]
              buda bize forum yönetiminin üst düzeyinin adil olduklarini gösterir...

bende kendilerine bu gayretlerinden dolayi tesekkür ediyor ve adem toprak kardesimizede bu olumlu düsüncesin paylastigi icin ayrica tesekkür ediyorum.

[/quote]
              [center]

[center][center]

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X