Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alevi Sitesi Mi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Alevi Sitesi Mi?

bekledim; maalesef Sivas'ın yıldönümü için nokta bile konmamış.
    gözden mi kaçırdım, lütfen öyle olsun Allah'ım...
    gözden kaçırdıysam lütfen linki verin...
    eğer gerçekten yıldönümüyle ilgili bir tek yazı yoksa hepinizi ayrı ayrı kınıyorum...
    "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Ynt: Alevi Sitesi Mi?

[quote author=Thales link=topic=6326.msg41408#msg41408 date=1246828179]
    bekledim; maalesef Sivas'ın yıldönümü için nokta bile konmamış.
    gözden mi kaçırdım, lütfen öyle olsun Allah'ım...
    gözden kaçırdıysam lütfen linki verin...
    eğer gerçekten yıldönümüyle ilgili bir tek yazı yoksa hepinizi ayrı ayrı kınıyorum...
    [/quote]

Sivas olayı bir alevi olayı değildir.Orda ölenler arasında 10 tane hanefide vardı mesela.Ölmeyipte orda bulunan aziz nesin gibilerde dinsizdi.Bu yüzden sivas olayı alevi olayı değildir.

Yorum

bizim farkımız da burda işte, mezhebi, inancı ne olursa olsun sahip çıkabilmek.
      sonuçta Pir Sultan için oradaydılar önemli olan da bu...
      o otel orada aleviler var diye yakıldı, maraşta çorumda malatyada olduğu gibi...
      aziz nesin bir bahaneydi

Yorum

Canım kardeşim eskileri bende savunurdum.Yok öyle bişey o insanlar Pir Sultan için gitmediler.Aziz nesini düşün adam ateist Allahla alevilikle pir sultanla ne ilgisi var.

Onlar Aleviliği değil Sol görüşü temsil ediyoırlardırki bu siyasi bir olaydır.

Ancak şunuda söylerim o insanları yakanlar insan olamaz.

Yorum

Değerli thales kardeşim,Sivas olaylarının içeriği,mahiyeti vs.... ne olursa olsun orada yakılanlar insandı ve bizim insanımızdı, yakanlarda birer cani idi,eğer bu sitede bu konuda tek bir satır bile paylaşılmamış ise buda bizim eksikliğimiz olsun,bu konuda yönetim adına bir özür borcumuz var ise ben özür diliyorum.
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=6326.msg41465#msg41465 date=1246861437]
            Değerli thales kardeşim,Sivas olaylarının içeriği,mahiyeti vs.... ne olursa olsun orada yakılanlar insandı ve bizim insanımızda yakanlarda birer cani idi,eğer bu sitede bu konuda tek bir satır bile paylaşılmamış ise buda bizim eksikliğimiz olsun,bu konuda yönetim adına bir özür borcumuz var ise ben özür diliyorum.
            [/quote]
            Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

eyvallah can dostlarım can abilerim duyarlılığınız için...

Yorum

Neden bekledin ? eksikligi gördügünde kendin yazsaydin ?
                Allah Bize Yeter!
                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X