diğer başlık kilitlendiğinden dolayı konuya buradan itibaren devam edebiliriz arkadaşlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kim Nerden Yazıyor ve Mesleği Nedir..??
Daraltma
X
-
Musavi
Benim esas meslek biyoloji öğrtemenliği ama inşaallah kuma medreseye gideceğim. ankaralıyım.
-
inşaAllah..
gidersen Kum'dan anılarını istiyoruz
hatta senin gibi gitmek isteyen kardeşlerimiz için okumaya nasıl gidilir bunların yolu prosüdürü nasıldır kime müracaat etmek gerekir şöyle köylü mehmet ağanın anlayacağı şekilde anlatmaya başlayabilirsin.
Yorum
-
[quote author=ruqeyye link=topic=18532.msg112993#msg112993 date=1292925560]
salam men zeyneb 21 yashim var azerbaycan,bakidan qatilmisham...
[/quote]
Hoşgelmişsiniz
Üyeliğiniz hayırlara vesile olsun inşAllah.
Sitemizin daimi ziyaretçilerinden olmanız temennisi ile .
Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)
Yorum
-
Gûnûnûz hayr cumanız mûbarek olsn inş. yaş 19 buqûn 20 den qûn alyorumtokatlym. zeynep sende hoş qeldn site hyrlara wesile olr inş yararlanabilceqin pek çok qûzk knular war. bûyûqûm olan musavi kardsimiz kumda hanqi medreseye qeciceksinz zahmet wermiceksem merak ettm yazabilirmisinz? selametle
ßiLséLérdi séndé néLér gördüqümü, inanmazLardı hayaL dérLérdi. GöRséLéRdi sénDé néLér qördüqümü ömür boyu hayaL kurmak istérLéRdi...
Yorum
-
Selamün aleyküm kardeşlerim
Dün kü toplantımız zannediyorum çok faydalı oldu.Bayanlar olarak biz azdık ama çoğunlukta olan erkeklerin yanlışlarını konuşup onları düzeltmeye karar vermesi sitemiz için yeterince hayırlı olacaktır.Qom'u Aşk arada bize de söz hakkı vermişti.Biz bayanlar olarak konuşmaya gerek görmedik çünkü erkek kardeşlerimizin içinde o kadar alimler vardı ki onlar varken bize söz düşmezdi.Ayrıca, çoğunlukla olduğum gibi ben yine rahatsızdım.O toplantıda da yine başım döndü yine gözlerim kapandı durdu.Buna rağmen buluşmaya isteyerek geldim.Elazığlı olduğumu daha önce söylemiştim.Elazığlılar özellikle de Karakoçan ilçesinin insanları şiiliğe çok yatkın.Şii olan Elazığlıları ben çok duydum.Nerde Elazığlı,Karakoçanlı görürsek onları Şii yapmalıyız.Elazığlılar özellikle de Karakoçanlıların çoğu toplumda iyi mevkiler de ve varlıklı insanlardır.Bunları basitçe övünmek için demiyorum.Maddi ve manevi yönden Şiilik davamıza faydası olur diye söylüyorum.Doğululara yapılan onca hakaretlerden sonra aslında biraz övünmeye hakkımız var.Her topluma girdim.Değişik yörelerden insanlara şiiliği anlatmaya çalıştım.Gerçektende insanlarımızın çoğu tutucu.veselam
Yorum
-
-
selamün aleyküm
Yukarıda yazmış olduğum mesajda bazı yetersiz kalan konuları düzeltmek için tekrar mesaj yazıyorum.Öncelikle Şiiliğe yatkın olan sadece Elazığlılar değildir.Kanaatime göre Bingöl,Malatya, Tunceli gibi illerin insanlarıda Şiiliğe yatkındır.Allaha inanan, Hanefi mezhebini uygulayan Hz.Muhammedden sonra Hz.Ali gelir diyen,Aleviliğe bağlı birsürü Müslümanın olduğuna inanıyorum.Bu insanların Şiilikten haberleri yok.Kendi akrabamda böyle insanlar çok var.Bunun nedeni sanıyorum soylarımızın İrandan gelmesidir.İrandan,Horasandan göç etmiş insanlarımız daha çok bu ve bunun gibi illerde yaşamaktadır.
Yorum
-
Allah(c.c.) o insanlarfa en azından kendi çevremizden olanlara ulaşıp onlara gereken bilgileri vermeyi nasib etsin.
çabalarınızı karşılıksız bırakmasın Rabbim(c.c.)Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)
Yorum
-
[quote author=özayas235 link=topic=18532.msg113430#msg113430 date=1293614085]
selamün aleyküm
Yukarıda yazmış olduğum mesajda bazı yetersiz kalan konuları düzeltmek için tekrar mesaj yazıyorum.Öncelikle Şiiliğe yatkın olan sadece Elazığlılar değildir.Kanaatime göre Bingöl,Malatya, Tunceli gibi illerin insanlarıda Şiiliğe yatkındır.Allaha inanan, Hanefi mezhebini uygulayan Hz.Muhammedden sonra Hz.Ali gelir diyen,Aleviliğe bağlı birsürü Müslümanın olduğuna inanıyorum.Bu insanların Şiilikten haberleri yok.Kendi akrabamda böyle insanlar çok var.Bunun nedeni sanıyorum soylarımızın İrandan gelmesidir.İrandan,Horasandan göç etmiş insanlarımız daha çok bu ve bunun gibi illerde yaşamaktadır.
[/quote]
Hoşgeldin abla. Tekrar hoşgeldin. Seni tanıdığıma mutlu oldum..."Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."
Yorum
-
Musavi
Yorum