Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kim Nerden Yazıyor ve Mesleği Nedir..??

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Kim Nerden Yazıyor ve Mesleği Nedir..??

Teshekkur ederim fikirlerinize gore. Ben Tuncay Ozkanin bu konuda bi kitapini okumushdum ,CiA kurtleri ve Kurt devletinin gizli tarihi'. Aynen bu fikirleri dokunuluyor. Ben de eskiden Sizi gibi dushunuyordum, ama Birleshmish Arab Amirliyinde turist gibi bulundum. 1 ay inceledim sonra fikirlerini degishmeye bashladi. Madem USA bir ulkeyi bu kadar guzel gelishtire biliyorsa neden olmasin? Filistinliler Izraille barishi saglasaydilar fena mi olurdu? Yehudiler gibi onlar da huzura ve inkishafa kavushmushlardi. Bilmiyorum, belke de yanlish dushunuyorum.
    *_*

Yorum

Yanlış düşünüyorsunuz, çünkü bu gün birleşik arap emirlikleri petrol zengini bir ülke bu körfez ülkeleri çalışmadan çok zengin yaşarlar petrol sayesinde petrolsüz kalsalar açlıktan ölürler. ABD buraları bol miktarda sömürüyor böyle sizin gibi düşünülsün diye de oralarda zenginlerin yatırım yaparak maddi bakımdan gelişmesini sağlıyor. böylece dünyada İslam dünyasının eğlence merkezleri oluşmasını ahlaken fesada uğramasını sağlıyor. kendi kaynaklarını sömürtmeyen ülkelere ise ambargo uygulayarak oralara yatırım yaptırmayarak oraların geri kalmasını sağlıyor.

İsrail ise bir kanser tümörü ve dünyada tüm kötülüklerin kaynağıdır. tarih boyunca peygamber katili olan bu ırk şu an da dünyada medeniyetin barışın dostluğun katilidir. israille barış mümkün değildir çünkü israil sadece kendilerini insan görür, diğer milletleri ki bunlara hristiyanlar dahildir kendilerine hizmet için yaratılmış insan görünümlü hayvanlar olduğuna inanır dolayısıyla bu barışın olması mümkün değildir. ortadoğuda ve dünyada barış olabilmesi için bu siyonist ülkenin yok edilmesi şarttır. zaten bunlar devlet olduğunda terörü daha organizeli işlediklerinden tarih boyunca devlet kuramamışlar diğer ülkeler bunları geliştirmemiş devlet olmalarına müsade etmemiştir. tefecilik ve sömürücülük sebebiyle alman milletinin de başına bela olduklarından hitler bunları darmadağın etmiştir.

bu gün israili kuranların doğum yerleri polonya ispanya ya da diğer avrupa ülkeleridir. bunların hiç biri filistinli değildir o topraklar işgal edilmiş topraklardır ve siyonistlerin elinden kurtulmadıkça barışın olması mümkün değildir.

Eğer siz siyonizm hakkında biraz bilgi sahibi olsaydınız böyle düşünemezdiniz..

Yorum

Ben henuz Izraile gitmedim ve de hic yahudi arkadashim yok. Ama dunyani idare eden 3 sheyin politikanin, mediyanin ve ekonominin nasil yahudilerin eline gecmesi beni dushundurmeye bashladi. Bu kadar az olmalarina ragmen her sheyi elde etmeyi beceriyorlar. Oysa Ki, bize cocukluktan fazlaliqla olur diyorlardi. Hic bir zaman yahudilerden dilenci, kamukadze, qara ishci ve s. gormedim. Hep yuksek yerlerde, yuksek makamlarda bulundular. 1 bucuk milyona arabasına numara alan arab gencin fotolarını gazetede gördüm, ama yahudilerden görmedim, beyaz altından araba alan arap sheyxinin sevdasını gördüğümde hayret etdim, ama yahudilerin hayatda böyle sheylere para harcadığını duyamazsin. Yahudiler akıllı bir halk. Tamam da akıllarını şiddete yöneltmiş ola bilirler, siyonist olanları da var, ama akıllılar. Biz müslümanlar onlar gibi yetişmeye gayret etseydik, onlar gibi gerçekçi, azimı, okumuş olsaydık, içimizdeki iman ashka dönüşüb dunyayı sarardi. Ama maalesef içimizdeki iman aşkı bakiri altına çevirmiyor, kurshuna dönüştürüyor. Taliban, Müselman kardeshleri, PKK ve s. Artık İslam bunlarla tanımlanıyor
        *_*

Yorum

Size kızamıyorum sadece çok tehlikeli bir yerde durduğunuzu size hatırlatmak zorundayım. bir olayı doğru değerlendirebilmek doğru görebilmek için fasıkların haberlerinden kaçınmalısınız. yoksa olayı tam görmeniz mümkün değildir. Hucurat suresi ayeti bize bunu anlatıyor. müslümanla kafir arasındaki en önemli ve vazgeçilmez fark müslümanın Allah'ın emirlerine bağlı kalması akıntıya kapılmaması kafasına estiği gibi bilgilenmemesi her gördüğüne inanmaması gibi farklılıklardır.

Dünya tarihi sadece 70 yıl değil. Yahudiler tarihin belki nadir dönemlerinden birini yaşıyorlar, hep dilenci hep sersefil olarak yaşadığını söylüyor Kur'an ve diğer kaynaklar bize. Onların çölde başıboş dolaştıklarını Allah'ın onlara verdiği nimetlere nankörlük etmeleri, Peygamberleri katletmeleri nedeniyle onlara aşağılık ve meskenet mührünün vurulduğu anlatılır Kur'an'da. Oysa reklamlar bölümünde günümüzde yahudiler hiç de olduğu gibi gösterilmezler. haber reklam ve film bölümlerinde yahudiler hep dediğiniz gibi anlatılırlar. Holivud film piyasasına yahudiler hakimdir. bu yüzden dünyaya akı kara karayı ak göstermektedirler. Bu hileye kanmayıp onları gerçek yüzüyle gösteren sadece İran var desek abartmış olmayız. İran'ın Yahudi ve siyonist tanıtması Kur'an'ın konuyla ilgili ayetlerine tam uygundur. Yahudiler son yarım asırdır kurdukları terör devleti sayesinde iyi bir yaşam sürüyorlar sayılsa da genel olarak böyle değillerdi. evet çok zenginleri var ama bakırı altına değil kurşuna çeviren bizzat kendileri idi. arap ülkelerinde ve sözde müslüman ülkelerdeki satılmış yöneticileri kandırıp kendi hesaplarına çalıştıran yine onlardır. nerede terör ve katliam varsa onun altında siyonist yahudiler vardır. sanmayın gösterildikleri gibi şirindirler. bakın size film piyasasının nasıl insan yetiştirdiğini ispatlaması bakımından bir film öneriyorum bunu izleyin üzerinde konuşalım inşaAllah:

filistine veda:

İslami Filmler - Filistin'e Veda - 1. Bölüm

ikinci bölüm:

İslami Filmler - Filistin'e Veda - 2. Bölüm

Yorum

Selam, filme baktim, bu film Misir filmi mi? Film icin teshekkurler. Ben bir kitap okumushtum ,God ist gros' yani Allahu Akber. O kitapta Izrail devletinin yaranmasi, Filistin ve s. Hakkinda cok guzel bilgiler var. Bu filme baktim, bana Misir filmi gibi geldi, ama pek de Guclu bulamadim. Ornegin Iranin , Baran' filmi Afkanistana dokunmadan afkanlarin problemlerini o kadar sanatcilikla ortaya koymush ki, izleyici bu filme yagmura bakacak diye bakiyor, ama filmde Iran, Afkanistan, ishci, kadin, umum Insan haklarinin boyutunu, ne demek oldugunu anlamish oluyor. Bu filmde fantazi ve hayali kahramanlik yok, sadece gerceklikler ortada. Hayat tum ciplakligi ortada. Insanlarin inanmak istediyi kahramanlik obrazlarini Soltan olduruyor)) ve gerceki ve realist olmamizi sagliyor.
            Allah sizden razi Olsun, ben hep bilgi ve kulturlere Acik biriyim, durmadan hizla gelishmeyi cok seviyorum, bu konuda da bana Yardimci olmanizdan dolayi teshekkurlerimi sunarim.
            *_*

Yorum

Filistine veda filminde yahudilerin kurmak istedikleri film senaryosu nasıl, gerçek nasıl? ve sizin şu an yahudilere bakışınızda bu yönde bir paralellik var mı? yani siz yalancı yahudi filmlerinden etkilenerek yahudiler hakkında olumlu düşünüyor olmayasınız?

Yorum

Selam. Ben tüm samimiyyetimle söylüyorum ki, bu konuda adaletli olmaya çalışıyorum. Adalet insanların gönlünü rahatlatmak için uydururmuş bi şey değildir. O yüzden gönlümüz rahat olmaya bilir. Arab-Yahudi savaşı olmamalıydı deyecem, ama savaş Habille Gabilin döneminden mevçut. Bu dünya savaşlara tanık olarak asırlarını sürdürdü. Bazen tarihi değerlendirmek bizi aşıyor. Benim gözlerimden Filistin'de ölen çoçuklar için de az yaş akmamış. Ama o yaşlar duygularımın dili olmuş. O duygularım belki de vahşicesine ölen bir Yahudi çoçuğuna aglardı. Insanlıgın dini, dili ve milleti olmaz. Vahşiliyin de aynen. Bence araplarla yahudiler bu konuda savaş saglamalılar. Filme gelinceyse, heyecan verici olsa da film bana güçlü ve güzel film gibi gelmedi. Bence Islam dünyası Ömer Şeriften başka da rejıssorlar yetiştirmeli. Biz müslümanların dünyasını yansıtacak filmler çok az. Tabi ki, Iran filmleri bu konuda ayrıcalık teşkil ediyor. Sayenizde Iran filmlerini seyr ediyor ve bu güzel filmlerden dolayı size şükranlarımı sunuyorum.
                *_*

Yorum

Filistine veda filminden sormak istediğim, yahudilerin film senaryolarının nasıl oluşturulduğu hakkında filmde geçen bölümdü. Hani Ferhanın anne babasını katlederler ve Ferhana ve evini gasbederler ferhanın adını moşe koyarlar ya. işte moşenin hayatını konu alan bir film yapmak isterler. film senaryosu olarak da moşenin anne babası onu evde terk edip kaçmışlar moşe üç gün aç ve susuz kalmış evde. tam ölmek üzereyken bu yahudi aile gelir ve onu kurtarır. hiç çocukları olmayan çift böylece birbirlerini sevdiklerini anlarlar.. işte bir yahudi filminin senaryosu.

peki bu gerçek mi? değil! tam tersi... işte sizin de yahudilerin iyi ya da mazlum olduğunu iddia eden filmlerin senaryolarının gerçek yüzlerinde bir cinayet katliam ve acımasızca vahşet yer almakta. ama zıttına çevirerek dünyayı kandırmaktadırlar. Haber piyasası da böyle. Yahudilerin haklı güçlü mazlum dürüst olduklarına dair onca yalan haber üretirler ki! artık gerçekleri görebilmek imkansız hale gelir. Örneğin yahudilerin sağlam iş yaptıkları iddia edilir değil mi! Türkiye işgalci siyonist korsan terör çetesinden heron almıştı 10 adet. bunların geri verilmesine karar verildi. çünkü bu heronlardan üç tanesini yerinden kaldırabilmek hiç mümkün olmamış! diğerleri arızalanmış ve bakım için kan içici terör çetesi siyonistler sözleşmeye uymamışlar. ve şu an türkiye bu insansız hava araçlarını geri iade etme kararı aldı! hani dürüst çalışıyorlardı!

Lübnan Hizbullahı en stratejik siyonist işgalcilerin topraklarında heronlarını uçurdular ve girilmesi yasak olan üslerin fotoğraflarını çekip geldiler. bir tanesini de dünyaya bu faaliyetlerini haber yapıp psikolojik savaş yapmak amacıyla yem olarak bıraktılar siyonistler onu düşürdü, ve çok sevindiler biz düşürdük başardık diye! böylece biz gördük ki Hizbullahın gücü ve siyonistlerin güçsüzlüğü apaçık ortada!

Eğer siyonist yahudiler reklamlardaki gibi sizin gözlerinizi büyüledikleri gibi olaydı şimdiye çoktan Hizbullah ve İrana saldırmışlardı! niye saldıramıyorlar sizce?

İran filmileri gerçeklikte ve mesaj vermede üzerine yoktur. teknik ve görüntü kalitesi bakımından bir şey diyemem. çünkü onlar filmleri, dünya mazlumlarının etlerini ve kanlarını sömürerek çaldıkları milyon dolarlara sahip değiller ki kaliteli ekipmanlarla çekim yapsınlar. ellerindeki imkanlar bu! ama helalinden! size hayat verecek olan filmler böyle helal paralarla yapılanlardır. Siyonistlerin mazlumları sömürerek elde ettikleri haram sermayeyle çekilmiş holywood filmleri değil!

size bir film daha tavsiye edeyim. o da siyonistlerin gerçek yüzlerini tanıtan bir film:

Zehra'nın gözleri:

FİLİSTİN -- ZEHRANIN GÖZLERİ 1. Bølum - Film

Yorum

Selam, bana tavsiye etdiyiniz filmden dolayı size teşekkür ederim. Filme baktım. Filmdeki Müslümanları temsil eden artistleri güzel secmişler, özellikle de kadınları, yüzlerinde İslami bir Nur var. Yerler, evler, hastane ve S. görüntü olarak güzel. Filmde iki yer hoşuma gitti, Zehra'nın babasının söylediyi: Bu yerler bizimdi, şimdi de bizim, ama kalbimizde. Kalbimizde yaşıyor. İşte müslümanın hep kalbinde yaşandığı ve sürekli gitmek istediği yer, ulaşılması zor, ama umudunun kesmedigi yer Cennetdir. Film aslında bunu söyledi bana: Bir Müslüman kalbiyle Yaşar ve kalbiyle de ölür. Müslüman hayali o dünya ve gerçek dünya arasında çabalar.
                    Filmde ikinci hoşuma giden kendisi dışında hiç kimseyi düşünmeyen para sayan Yahudi oldu. Bak bu da bir gerçek. Bir yahudiye göre dünya yaşadığımız ve gördüklerimizden ibaret. Ötesi yoktur gördüklerimizin dışında. Gördüğümüz her şeye ise parayla sahip ola biliriz. Para bu dünyada yaşamın tek nedeni. Bu da bir gerçek.
                    Filme dair başka yorum yapmıycam, ama benim çoçuğum olsaydı bir Müslüman gibi bu filmi ona izlemedim. Çünkü kurtuluşun nedeni İsmailin sevdiği ölüm değildir . Amerika'nın Yaponıyaya atdıgı bombadan sonra, Yaponlar düşündüler ki, biz düşmana nasıl galip gele biliriz? Cevabını da buldular, ancak elmle. Okumakla, Bilim dalındakı keşflerimizle.
                    Ben Yahudilerin de, müslümanların da bir birinin aleyhine çevirdikleri filimlerin taraftarı değilim. Birisi müslümaları dünyaya kötü tanıtıyor.. öteki de Müslüman gencleri aqressiv olmaları yönde etkiliyor. Artık zaman o zaman değil. Her şey geride bırakılmalı ve her iki millet arasında barış sağlanmalı ( geçen defa da barış yerın yanlışlıkla savaş gitmiş) barışı artık yahudiler de istiyor. Bi kaç kez Yahudi din adamları barış konusunda toplu yürüyüş yapmışlar. Ben barışın taraftarıyım. Madem hepimiz Ademden geldik, kardeşte olmalıyız. Dünyanın petrol ugrundakı savaşı biter Inşallah. Umud ediyorum Filistinliler de bu dünyadakı rahatlıklarına kavuşurlar.

*_*

Yorum

Sizin sorunuza gelinceyse, savaş savaşdır orda çoçuğunu bırakıp kaçan da ola bilir, ölen de. Bunun için kimse kınanmamalı. Çoçuksa masumdur, her kes tarafından seçılıb sevile bilir. Bir çoçuk doğarken milliyetsiz ve dinsiz doğular, sonradan yönlendirilir. Birinci filme hiç bir mana vermedim.
                      Ben savaş ve şiddete karşı bir insanım. Savaş öyle bi şeydir ki, yanında yaralı bi arkadaşının ölmemesi için çabalarken, karşıdakı tanımadığın nice insanı suçları olmadan bi göz kırpımında öldürürsün. Bu hal savaş yapan her bir millete aittir. Ben 200 yıldır barışı sürdüren ve bütün savaşlarda tarafsız kalan Isveç devletinde yaşıyorum. Bu devletin ilkesi böyle. Barış.
                      *_*

Yorum

1- Şimon ve karısı hananın bir film yapma düşünceleri vardı. bu filmde moşeyi anlatmak istiyorlardı. Ferhanın anne babasını öldüren kendileri iken onun evine sahip olanlar kendileri iken. anne babası ferhanı evde yalnız bırakıp kaçmışlar diye yalan filim yapan yine onlardı. gerçek nasıl yahudilerin filmleri nasıl

işte yahudilerin tüm filmleri böyle. bunu anlatmak istemiştim.

2- zehranın gözleri filmi uzun. devamını izlediniz mi? verdiğim adresten diğer bölümlerini de izleyin. hepsinin linkini vermemiştim...

Yorum

Selam, Filmin hepsini izledim, sona kadar. Evet bir az uzun. Keşke Zehra babasıyla kaçarken kurtulmuş olarak Filistin tarafına keçerek sonlansaydı film. Seyircide umut oyandırsaydı. Ama maalesef öyle olmamış((
                          Ben Dedemi hiç görmedim, anam küçükken öldürmüşler. Gerçi anne annemin albümünde gördüm sarışın genc bir adam, ama nedense Dedemi ben hep Zehra'nın Dedesi gibi hayal ediyorum. Neden dogu insanlari kendi torununa bu kadar düşkün oluyor?
                          Iran filmlerinde bi şeyi fark ettim, çoçuklara çok önem veriliyor.
                          Amerika'nın Araplar'ı aşalıyan bi çok filmleri var ki, bu da direk müslümanların aşalanması demek. Bunların bir çoğunu gördüğümde çok üzülmüştüm ve bi daha böyle filmlere bakmamak için 4 yıl kendime televizyon ve sinemayı yasakladım. Artık bu yıldan başladım bakmaya, ama bu seferde önerilen filmlere bakıyorum. Yeni çekılen Türk filmlerine tavsiyye üzerine baktım, ama küfür ve terbiyesız konuşmalardan şok oldum. Ben ahlakı filim ve proğramları çok seviyorum. O yüzden şimdi ancak ara sıra TRT Anadolu kanalına bakıyorum, her gün gazeteleri okuyorum, hayvan belgeselini izliyorum, doğru burda bir araya geldiğim müslümanlar yok, yalnız kalıyorum, inancımla baş-başayım, ama ne yapmalı belki bu da benim kaderim.
                          Benimle sürekli fikir alış verişinde bulunduğunuz için size teşekkür ederim, Moşeye gelinceyse Yahudiler i çoçuksever bi halk olarak duymadım, filmler çevirseler ne olur. İman öyle bi şey ki, sarsıla bilir, ama tam olarak yok olmaz. İçimizde Allah sevgisinin tükenmemeli arzusuyla.
                          *_*

Yorum

Rabbim sizi Ehlibeyt sevgisi inancı ve yolundan zerrece ayırmasın. İnşaAllah şiilerin bulunduğu bir ortama taşınma imkanınız olur. Çünkü insan tek başına yaşayamaz. dünyada da paylaşmak güzeldir...

Tv müstekbirlerin insanları ahlaksızlığa sevkettiği sömürü aracıdır. filmler yoluyla dünyayı tüketim kölesi yaptılar. İslamsa insanlığa özgürlük bahşetmektedir. İran bunun bayraktarlığını yapmakta ve insani yüce değerleri film ortamına taşımaktadır.

Bu sitede bir çok dini film var iran yapımı onları mutlaka izleyin. film yoluyla çok şey edinebilirsiniz.. sitenin film bölümü var.. bulamazsanız bakayım link vereyim...

Yorum

Amin! Allah sizden razı olsun. Tavsiyede bulunduğunuz filimlerin hepsine bakıp, görüşlerimi sizinle paylaşacağım. Bi de size bi soru sormak istiyorum. Kristianlarda erkek ve kızların kendi amalarına bir araya geldigi evler var, Türkiye'de de var cemaatlar. Yani İslami inanç üzerine insanlar kadın ve erkekler halinde kendi aralarında toplanırlar. Peki Iranda böyle bi şey var mı kı, kadınlar kendi aralarında bir araya gelip dini sohbetler yapıp muhabbete bulunsunlar, çok merak ediyorum
                              *_*

Yorum

Ha bu arada geçenlerde ,Serçelerin şarkısı' filmine baktım çok hoşuma gitti. Baya da güldüm. Üzüntü duygularıyla komediyi bi arada yaşatan bi film)
                                *_*

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X