Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bismillah

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Bismillah

Tamam o zaman, kardeşim. Ne tür bir muhabbet?
    [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

[quote author=Leşker-i Quds link=topic=23810.msg159013#msg159013 date=1345309842]
      (= bunun farkına varmanız Beni hoşnut etti. Çünkü buraya üye olurken kardeşlik bağları kurmak ve muhabbet ehli ile olmak istemiştim. Ilk iletiyi dikkatli okursanız daha önceden de baktığım bir site demiştim. Sizlerle haşr-u neşr olmadıktan sonra uzaktan da takip edebilirdim ki. Yani aslında Beni takan pek az abim (= aleykum selam deyip geçmek olur mu muhabbet dilinde (=
      [/quote]
      aga muhabbet istiyosan beni facede ekle
      O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

OO biz muhabbeti faceden yapıyoruz oraya gel...
        Haktır Allahım Muhammed mahım
        Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

hoş geldin kardeş üyeliğin hayırlı ola

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23810.msg159037#msg159037 date=1345359772]
            hoş geldin kardeş üyeliğin hayırlı ola
            [/quote]

Teşekkür ediyorum kardeşim hoşbuldum. Muhammed Taki, Cihandar kardeşler (= benim facebook üyeliğim yok ki. Hem bugün rüyamda ilk defa İmam Mehdi (af) gördüm. Hikmeti ne ola bilen var mıdır ?

Yorum

Gördüğün kişinin imam mehdi olduğunu nerden biliyosun? tanıttı mı kendini? tam olarak nasıl bi rüyaydı aga?
              O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

Şeyh Lutfullah Camii vardır İsfehan'da, o mimariye benzer yapıda ya da o caminin kendisi idi. Bir atın üzerinde ya Allah diyerek camiden çıktı, ben rüyamda da gerçekten uyuduğum yerde uyumuştum o ses ile uyandım(rüyamda) yüzünü nasıl anlatacağımı bilmiyorum genç yaşlardaydı ve turkuaz rengi anımsatan bir âbâsı vardı. Kendisini tanıtmadı ama biliyordum yani rüyalarda oluyor öyle durumlar. Sonra atın üzerinde kafir olduklarını sanıdığım insanları kovalıyordu ancak elindeki cismin ne olduğunu anlayamamıştım. Böyle bir rüya

Yorum

hayra vesile olsun insaAllah
                  bahsettiginiz cami ile olan anilariniz, düsünceleriniz vs. hakkinda biraz düsünmenizi ve rüyanizla bagdasabilecek yönleri tesbit etmeye calismanizi tavsiye ederim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Camiden atla çıktı burası biraz garip geldi.Bende hameneyni gördüm elini öpdüm sonra oda benim elimi öpdüm karışıktı..
                    Haktır Allahım Muhammed mahım
                    Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=23810.msg159125#msg159125 date=1345508224]
                      elini öpdüm sonra oda benim elimi öpdüm karışıktı..
                      [/quote]
                      elini öptün sonra o da senin elini öptün? karışıkmış cidden

Yorum

Ben de bi keresinde rüyamda ahmedinejad'ı görmüştüm. Bi yere gidip kebap yiyip ayran içmiştik

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz kardeş.

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X