Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Merhaba

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Merhaba

Selamlar ben Razi... Çeşitli İslami sitelere göz gezdirdim ancak burada daha cesur konuların konuşulduğunu gördüm. Belki bunun nedeni sitenin Şii inancı ağırlıklı olmasındandır. İslam tarihini ve dini inançları tartışabilmek, sorgulamak ve incelemek için geldim. Umarım saygı çerçevesinde güzel paylaşımlarda bulunuruz.

Ynt: Merhaba

Aleykum Selam
    hosgeldin kardes.

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=24056.msg161724#msg161724 date=1348255272]
      Aleykum Selam
      hosgeldin kardes.
      [/quote]

Hoşbulduk

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=24056.msg161724#msg161724 date=1348255272]
        Aleykum Selam
        hosgeldin kardes.
        [/quote]

Yorum

Aleyküm Selam hoşgeldin kardeşim.Doğrudur site Şii olduğundan her zaman araştırmacı vede eleştirisel bakıyoruz.Burada ebu hanifenin görüşünü kullanmaktayız : Kurandan başka tartışılmaz kitap,peygamberden başka tartışılmaz kişi yoktur.Tabi ki birazda akılcı olduğundan mürciede diyorlar kendisi için ebu hanife kendi döneminde pek sevilmedi.
          Haktır Allahım Muhammed mahım
          Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Aleyküm selam.
            O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

Ve aleykum selam.
              [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...