Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

selamlar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

selamlar

selamun aleykum, öncelikle kendimden ve ne amaçla üye olduğumdan bahsedeyim. islami araştırmaları internet ve kitaplar üstünden yapıp en sonunda gönlüme yatan yolu seçtim ve geleneksel metodları bırakıp Kuranı gerektiği gibi anlamak ve yaşamak adına ufak da olsa çalışmalara giriştim. şianın genel prensipleri benim görüşlerime uymuyor, fakat şia hakkında saptırılmamış 1. kaynaktan bilgiler alabilmek ve şii kardeşlerin de dünyalarını tanıyabilmeyi amaçlayarak üye oldum inşallah hayırlı olur.

Ynt: selamlar

[quote author=hanif1 date=1388786947 link=topic=25341.msg171887#msg171887]
    selamun aleykum, öncelikle kendimden ve ne amaçla üye olduğumdan bahsedeyim. islami araştırmaları internet ve kitaplar üstünden yapıp en sonunda gönlüme yatan yolu seçtim ve geleneksel metodları bırakıp Kuranı gerektiği gibi anlamak ve yaşamak adına ufak da olsa çalışmalara giriştim. şianın genel prensipleri benim görüşlerime uymuyor, fakat şia hakkında saptırılmamış 1. kaynaktan bilgiler alabilmek ve şii kardeşlerin de dünyalarını tanıyabilmeyi amaçlayarak üye oldum inşallah hayırlı olur.
    [/quote]
    Aleykümselam, hoşgeldiniz.
    [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

hoşbuldum teşekkürler

Yorum

çok iyi bir yere geldiğinizden emin olabilirsiniz. burda aradığınız her soruya cevap bulacaksınız inşaAllah. umarım üyeliğiniz hayırlara vesile olur. hoş geldiniz.

Yorum

hoşbuldum teşekkür ederim inşallah faydalı olur dediğiniz gibi.

Yorum

Hoşgeldiniz kardeşim,
            Burada düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz.
            Emin olun ki bir çok İslami sitede göremeyeceğiniz hoşgörüyü bulacaksınız. (istisnalar olsa da)

Ayrıca Saygılı üslubunuz için Sizi tebrik ederim...
            http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı date=1388933085 link=topic=25341.msg171948#msg171948]
              Hoşgeldiniz kardeşim,
              Burada düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz.
              Emin olun ki bir çok İslami sitede göremeyeceğiniz hoşgörüyü bulacaksınız. (istisnalar olsa da)

Ayrıca Saygılı üslubunuz için Sizi tebrik ederim...
              [/quote]
              teşekkür ederim hoşbuldum

Yorum

merhaba!benim adım muharrem

Yorum

buraya ilk girişim ödev konusundan oldu. bunun için öğretmenime teşekkür ederim. ondan sonra buraya gelmeye başladım.buraya geliş amacım islami bilgileri öğrenme bilgi edinme ve arkadaşlarımla paylaşmadır.

Yorum

Ne güzel öğretmenmiş o öyle. Bilginin merkezine ulaştırmış seni. hoş geldin. inşaAllah devamlı burada olursun. çok geniş bir site. neredensin? kaça gidiyorsun?

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=25341.msg171948#msg171948 date=1388933085] Hoşgeldiniz kardeşim, Burada düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Emin olun ki bir çok İslami sitede göremeyeceğiniz hoşgörüyü bulacaksınız. (istisnalar olsa da) Ayrıca Saygılı üslubunuz için Sizi tebrik ederim... [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X