Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

tanisma

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tanisma

allahin selami rahmeti bereketi bu site de faliyetini, vahdet adina cirpinarak oz ve orinal islam anlayisini degerlerini yazmaya calisarak bizlere ulastirmaya calisan ehlibeyt mektebine yarasir uslubla mukabele eden kardeslerime abilerime bacilarima olsun.kardeslerim ben hollanda da yasiyorum sunni ailedengelen biriyimson 15 yilimi eger mezhep denecekse ki ben mezheb olarak gormuyorumcaferi olarak amel ediyorum sagduyulu olan kendine musluman diyen herkesin tarihi biraz olsun tarafsiz irdelediginde ali sia si olmamasi mumkun degil hangi tarafa baksaniz sii olursunuz bende oyle oldum zaten aslida birsey olmadim ben fitratimi buldum diye dusunuyorum onun icin dedimya ben mezheb olarak gormuyorum allahin insanlara begenip bictigi yasam tarzi yani islamin ta kendisi art niyetli olup ta muslumanim diyenler haric. muslumanlar peygamberimizin dedigi gibi onlar bilmiyorlar birileri bildirmemek icin ellerinden geleni yapiyor onun icin onlarada sefkatlesabirla anlatmak gerek taki bilene kadar ikimizde muslumaniz diyerek. otelemeden dilinize rahmet bereket onlari kirmadan anlatmak gerek insallahallah sizlerden razi olsun gercekten sizlerden faydalaniyorum

Ynt: tanisma

Hoş Geldiniz Kardeşim,
    Samimi ve sıcakdüşüncelerinizeben de katılıyorum.
    İnşaAllah bu sıcak ortamda birbirimizden istifade etmek dileğiyle
    Allah'a emanet olun...
    http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

selam kardesimallah sizden dili donen anlatan tum vahdet ugruna mucadele eden, muslumanlari ehlibeyt catisi altinda birlestirmeye calisan kardeslerimizden de razi olsun insallah sizin calismalariniz iyoutube dende takip ediyorum maasallah size rabbim gucunuzu artirsin insallah

Yorum

hoşgeldiniz
        Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
        İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=25343.msg172011#msg172011 date=1388955116] Hoş Geldiniz Kardeşim, Samimi ve sıcak düşüncelerinize ben de katılıyorum. İnşaAllah bu sıcak ortamda birbirimizden istifade etmek dileğiyle Allah'a emanet olun... [/quote]

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı date=1388955116 link=topic=25343.msg172011#msg172011]
            Hoş Geldiniz Kardeşim,
            Samimi ve sıcak düşüncelerinize ben de katılıyorum.
            İnşaAllah bu sıcak ortamda birbirimizden istifade etmek dileğiyle
            Allah'a emanet olun...
            [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X