allahin selami rahmeti bereketi bu site de faliyetini, vahdet adina cirpinarak oz ve orinal islam anlayisini degerlerini yazmaya calisarak bizlere ulastirmaya calisan ehlibeyt mektebine yarasir uslubla mukabele eden kardeslerime abilerime bacilarima olsun.kardeslerim ben hollanda da yasiyorum sunni ailedengelen biriyimson 15 yilimi eger mezhep denecekse ki ben mezheb olarak gormuyorumcaferi olarak amel ediyorum sagduyulu olan kendine musluman diyen herkesin tarihi biraz olsun tarafsiz irdelediginde ali sia si olmamasi mumkun degil hangi tarafa baksaniz sii olursunuz bende oyle oldum zaten aslida birsey olmadim ben fitratimi buldum diye dusunuyorum onun icin dedimya ben mezheb olarak gormuyorum allahin insanlara begenip bictigi yasam tarzi yani islamin ta kendisi art niyetli olup ta muslumanim diyenler haric. muslumanlar peygamberimizin dedigi gibi onlar bilmiyorlar birileri bildirmemek icin ellerinden geleni yapiyor onun icin onlarada sefkatlesabirla anlatmak gerek taki bilene kadar ikimizde muslumaniz diyerek. otelemeden dilinize rahmet bereket onlari kirmadan anlatmak gerek insallahallah sizlerden razi olsun gercekten sizlerden faydalaniyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
tanisma
Daraltma
X
Yorum