Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Elmeddin kardeşimiz forumun yeni moderatörü olmuştur

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Elmeddin kardeşimiz forumun yeni moderatörü olmuştur

[quote author=bintülhüda link=topic=14441.msg88372#msg88372 date=1276193310]
    ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞAALLAH
    [/quote]

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=14441.msg88430#msg88430 date=1276199449]
      [quote author=Kerbela44 link=topic=14441.msg88373#msg88373 date=1276193551]

Rabbim hayrlara vesile kılsın...

[/quote]
      [/quote]

Yorum

[quote author=ahmed link=topic=14441.msg88380#msg88380 date=1276194578]
        Hayırlı olsun ,gerçekten kendisine gıpta ediyoruz ...Allah ilmini artırsın ,bizleri de istifade edenlerden etsin.
        [/quote]

Yorum

kardeşlerim, abilerin Allah hepinizden razı olsun. inşaAllah Allahın yardımı ile verdiğiniz bu görevi layıkınca, adaletli bir şekilde yerine getirmeğe çalışacağım.

Yorum

[quote author=Hudeyfe link=topic=14441.msg88505#msg88505 date=1276210136]
            Rahman din, dil, ırk, mezhep gözetmeksiniz herkese eşit adaletli bir şekilde yönetmeyi nasip eder inş
            [/quote]

inşaAllah kardeşim

Yorum

Hayırlı oldun kardeşim..yan gelip yatmak yok çalış.))
              ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=14441.msg88545#msg88545 date=1276237828]
                Hayırlı oldun kardeşim..yan gelip yatmak yok çalış.))
                [/quote]

Allah razı olsun kardeşim.

Yorum

[quote author=FLSTNLi link=topic=14441.msg88435#msg88435 date=1276200174]
                  Hayirli olsun kardeshim. Yarin Meshedi Dadash camiye gidiyoruz insh. Furkan markette olucam, shayet orda olurs FLSTN ishareti vermen yeterli.
                  [/quote]

kardeş, ben Baküde yaşamıyorum. bana özel mesajdan cep telefonunu at. yakında inşaAllah Baküye geleceğim. o zaman görüşürüz. diğer kardeşlerle de seni görüşdürürüm inşaAllah.

Yorum

Elmeddin ağamızın Gerek ilmi birikimi gerekse mektebi şuuru kendisinde bulunan en güzel cevher ve özelliklerdendir.
                    Ehlibeyt mektebinin hakkını, iftiracılara ve fitnecilere karşı hemen her platformda çekinmeden yılmadan delilli tevsirli ilmi ve akli yeteneklerle savunmuş olup,adeta mektebin fedai'liğini üstlenmiştir.

Bu mücadelelerinde Allah'ın izniyle galip gelen hep kendisi olmuştur.çünkü savunduğu mektebin haklılığını,ağırlığını ve sorumluluğunu bilerek o şuurla o bilinçle hareket etmiştir.

Yaşının genç olması ve bu genç yaşına rağmen böyle bir şuura ve mektebi sevdaya ulaşmasıda kendisine Allah'ın bir lütfu rahmeti olsa gerek diye düşünüyorum.

Yaşadığı ülkenin şartlarına bakdığımız zaman egemen otoritenin özellikle şia müslümanlar üzerinde böylesine şiddet ve baskılarının yoğun bir şekilde sürmesine rağmen kendisini mektebi bir şuurla yetiştirmesininde yine Allah'ın bir lütfu olduğuna inanıyorum.

Elmeddin kardeşimiz mektebimizin ve bizim medarı iftiharımızdır.
                    yeni görevinde kendisine muvaffakiyetler diliyorum Allah c.c yar ve yardımcısı olsun....

Yorum

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Artık Elmeddin kardeş modluğun şerefine bir yemek ziyafeti verir değil mi? Bak beni sakın unutma emi
                      EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

Degerli Elmeddin kardesimin,bende hayranlarindan biriyim.Forumda bilgisi ile sabri ile delillerini sunusu ile buyuk emek veren ozveride bulunan Ehli-beyt (a.s.) dostunu bende kutluyorum senin gibi genclerin sayisinin cogalmasini,Oglumunda senin gibi kendisini yetistirmesini Allah'dan diliyorum.

Yorum

yeni gördüm bu güzel haberi, akp haber ve tartismalarini izlemekten bir türlü sira gelmemis

Elmeddin kardesim hakkinda diger kardeslerimin söylediklerinin hepsine katiliyorum....

Rabbim kolaylik versin, hayirlara vesile olsun insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Elmeddin kardeşim
                            hayırlı olsun. En iyi şekilde işini yapacağından şüphem yok inşAllah.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=14441.msg88574#msg88574 date=1276242894]
                              Elmeddin ağamızın Gerek ilmi birikimi gerekse mektebi şuuru kendisinde bulunan en güzel cevher ve özelliklerdendir.
                              Ehlibeyt mektebinin hakkını, iftiracılara ve fitnecilere karşı hemen her platformda çekinmeden yılmadan delilli tevsirli ilmi ve akli yeteneklerle savunmuş olup,adeta mektebin fedai'liğini üstlenmiştir.

Bu mücadelelerinde Allah'ın izniyle galip gelen hep kendisi olmuştur.çünkü savunduğu mektebin haklılığını,ağırlığını ve sorumluluğunu bilerek o şuurla o bilinçle hareket etmiştir.

Yaşının genç olması ve bu genç yaşına rağmen böyle bir şuura ve mektebi sevdaya ulaşmasıda kendisine Allah'ın bir lütfu rahmeti olsa gerek diye düşünüyorum.

Yaşadığı ülkenin şartlarına bakdığımız zaman egemen otoritenin özellikle şia müslümanlar üzerinde böylesine şiddet ve baskılarının yoğun bir şekilde sürmesine rağmen kendisini mektebi bir şuurla yetiştirmesininde yine Allah'ın bir lütfu olduğuna inanıyorum.

Elmeddin kardeşimiz mektebimizin ve bizim medarı iftiharımızdır.
                              yeni görevinde kendisine muvaffakiyetler diliyorum Allah c.c yar ve yardımcısı olsun....

[/quote]

Allah sizlerden razı olsun. sizin gibi kardeşlerin, abilerin arasında olmak beni gerçekten çok sevindiriyor. Allah hepinizi sevindirsin.

Yorum

[quote author=Hudeyfe link=topic=14441.msg88589#msg88589 date=1276245196]
                                SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Artık Elmeddin kardeş modluğun şerefine bir yemek ziyafeti verir değil mi? Bak beni sakın unutma emi
                                [/quote]

unutmam Hudeyfe kardeşim.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X