Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özel Mesajlar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Özel Mesajlar

Saygı değer forum üyeleri ortaya çıkan Teknik bir problemden dolayı tüm üyelerimiz Özel Mesajlarına ulaşamadığı gibi kayıtlı olan tüm özel mesajları silinmiştir. İnşaallah Akşama kadar bu sorun halledilerek Özel Mesaj bölümü tekrar hizmetinize sunulacaktır. Bu durumdan dolayı hepinizden Yönetim olarak özür dileriz.

Ynt: Özel Mesajlar

[center]Sevgili Forum Üyeleri Problem Halledilmiştir Özel Mesajlar Hizmete Açılmıştır

Yorum

kardeş bu sitede ilk sorunlar çıktığından belli benim özel msj larım silinmişti ama geri düzelebiliceğini düşünerek bir şey sölylemedim ama özel mesajlarım silinmiş önemli linkler vardı ne olacak yardımcı olursanız sevinirim
      QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
      WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

kardeşim, mevlüt önceden uyarı yapmışdı mesajları kopyalayarak almanız için. şimdi mesajlar silinmiş, o yüzden bu konuda yardımcı olamayacağım

Yorum

[quote author=kevseri_resul_76 link=topic=16457.msg104457#msg104457 date=1284485743]
          kardeş bu sitede ilk sorunlar çıktığından belli benim özel msj larım silinmişti ama geri düzelebiliceğini düşünerek bir şey sölylemedim ama özel mesajlarım silinmiş önemli linkler vardı ne olacak yardımcı olursanız sevinirim
          [/quote]

Kardeş bunun için bir şey yapabileceğimizi zannetmiyorum. Keşke kaydetseydiniz. Ama yinede bir çaresini bulur isek yardımcı oluruz. Teknik sorunlardan dolayı Özür dileriz.

Yorum

estğf gönderdiğiniz msj lara bakma imkanım pek olmuyor o yüzden görmedim eğer bi çözüm varsa iyi olur ama yoksa canınız sağolsun önemli, değil ben link gönderen kardeşlere tekrar ulaşırım inş
            Allahın emanında....
            QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
            WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X