Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Moderatörümüz QOM-İ AŞK

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Yeni Moderatörümüz QOM-İ AŞK

[quote author=Ahir-zaman link=topic=17202.msg105138#msg105138 date=1285099221]
    selamun aleykum
    [quote author=Velayet_Nuru link=topic=17202.msg105073#msg105073 date=1285070461]
    Hayırlı uğurlu olsun, hocamızı ADMİN olarak görmek isterdik, hayırlısı.
    Bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

From Gulsum

Insallah; Emeginizi esirgemiyorsunuz bizlerle paylasiyorsunuz sayenizde cok ogreniyorum Sayin " Qom_u_aşk"simdi bir kat daha sorumlulugunuz artmis oldu belki. Allah'dan kolaylik diliyorum Velayet.com da en onemli kose taslarindan birisiniz Allah sizin gibilerinin sayilarini artirsin degerli hocam iyiki varsiniz.

Yorum

Ynt: Yeni Moderatörümüz QOM-İ AŞK

bu güzel dilekleriniz sizin güzel bakışınızdan ve samimi niyetinizdendir. gerçekte ise ben bunlara layık değilim. şianın yeni ama gayretli bir öğrencisiyim, alimlerden öğrendiğimi paylaşıyorum o kadar.. Allah onların ilmini bizim yolumuzu aydınlatması için bol bereketli eylesin..

yine de bu övgülere karşı kendimi sizin bildiğinizden daha iyi bilirim, ve bu övgülere layık değilim, ve en önemlisi Allah'sa beni benden daha iyi bilir. O gizliyi de açığı da en iyi bilendir..

Rabbim günahlarımızı affetsin ve hepimizi bu siteye giren herkesi Ehlibeytin şefaatine layık etsin..

Yorum

Yeni Moderatörümüz QOM-İ AŞK

[quote author=yusuf83 link=topic=17202.msg105077#msg105077 date=1285075029]
        Hayırlı uğurlu olsun, kendisi de layıktı zaten bu göreve.
        [/quote]
        QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
        WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X