Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Moderatörümüz QOM-İ AŞK

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni Moderatörümüz QOM-İ AŞK

Saygı değer forum sakinleri, yazıları ve düşünceleri ile uzun zamandan beri foruma renk katan QOM-İ AŞK kardeşimiz forumumuzda yeni MOD olarak görev almıştır. Kendisi Forum kuralları çerçevesinde, Şii-Sünni, Alim-Avam, ayrımı yapmadan görevini yapacağına kalben inanmaktayız. Kendisinde ki yetkiler, bir ADMİN'deki yetkilerle aynıdır.

Göreviniz hayırlı olsun QOM-İ AŞK Kardeş...

Ynt: Yeni Moderatörümüz QOM-İ AŞK

:al.razı olsun Abim bu işi en iyi şekilde yaoacaktır.başarılar

Yorum

hayırlı uğurlu olsun. inşaAllah görevini layıkı ile yerine getirecektir.

Yorum

Hayırlı olsun abi...Rabbim bu yoldaki görevinde adaletten düşürtmesin
        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun, hocamızı ADMİN olarak görmek isterdik, hayırlısı.
          Bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
          عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun, kendisi de layıktı zaten bu göreve.
            Akıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).‏

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=17202.msg105073#msg105073 date=1285070461]
              hocamızı ADMİN olarak görmek isterdik, hayırlısı.[/quote]

[quote author=Murtazaali link=topic=17202.msg105067#msg105067 date=1285064553]Kendisinde ki yetkiler, bir ADMİN'deki yetkilerle aynıdır.[/quote]

Yorum

Allah razı olsun cümlenizden.. Dualarınızı bekleriz. Çünkü biz ki sonradan şii olmuş biri olarak şianın sesi olma gayretinde bulunan ve Ehlibeyt güneşini her taraftan göstermek isteyen bir sitede mod olmaya layık değiliz. Ancak başka kimse olmayıp da yöneticiler böyle uygun görmüşler ve bizim boynumuza bu sorumluluğu yüklemişlerse elimizden bir şey gelmez. Bu bizim sadece yükümüzü artırır...

Üstadım moderatör ile admin farkı ne onu bile bilmiyorum. mod napar onu da bilmiyorum ama arkadaşlar yardımcı olurlar umarız..

ama adalet dediklerine göre sanırım ihtilaflı konularda üyelerle ilgili görevimiz olmalı.. teknik boyutundan pek anlamam sitenin elimden geldiğini yapmaya çalışacağım inşaAllah, bu görevi daha layık birileri çıkıncaya kadar.. sonra da onlara devrederiz inşaAllah...

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun yeni göreviniz , kendi adıma çok sevindim.
                  Fazlasıyla hakkettiniz bu görevi.Başarılar dilerim
                  Allah (c.c.) yardımcınız olsun.

Yorum

Çok isabetli olmuş ,Allah hayırlı etsin .

Yorum

Allah Razı olsun kardeşlerim. dualarınızı eksik etmeyin çünkü bu görev bizim yükümüzü artırdı. daha önce sadece açtığım konular ve verdiğim cevaplara yazılan itirazlara karşı kendimi sorumlu hissederken şimdi genel olarak sitede tüm yazılanlar için kendimi sorumlu hissediyorum ki bu büyük bir yük..

Yorum

selamun aleykum
                        [quote author=Velayet_Nuru link=topic=17202.msg105073#msg105073 date=1285070461]
                        Hayırlı uğurlu olsun, hocamızı ADMİN olarak görmek isterdik, hayırlısı.
                        Bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
                        [/quote]

Yorum

RABBİMİZ BU YENİ GÖREVİNİZDE SİZE MUAFFAKİYETLER VERSİN, BU AĞIR SORUMLULUĞUN HAKKINDAN LAYIKIYLA GELMEYİ NASİP EYLESİN.
                          SİZİN GİBİ DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZİN SAHİP OLDUĞU İLMİ BİRİKİMİ VE SORUMLULUK BİLİNCİNİ ORTAYA KOYARAK, FORMDAKİ KARDEŞLERE HAKKI ADALETİ VE GERÇEKLERİ ULAŞTIRMADA DAHA AKTİF ROL ALMALARI GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
                          RABBİMİZ SİZLERİ VE BİZLERİ EHLİBEYT MEKTEBİNE LAYIK OLANLARDAN EYLESİN İNŞAALLAH.

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=17202.msg105178#msg105178 date=1285144966]
                            RABBİMİZ BU YENİ GÖREVİNİZDE SİZE MUAFFAKİYETLER VERSİN, BU AĞIR SORUMLULUĞUN HAKKINDAN LAYIKIYLA GELMEYİ NASİP EYLESİN.
                            SİZİN GİBİ DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZİN SAHİP OLDUĞU İLMİ BİRİKİMİ VE SORUMLULUK BİLİNCİNİ ORTAYA KOYARAK, FORMDAKİ KARDEŞLERE HAKKI ADALETİ VE GERÇEKLERİ ULAŞTIRMADA DAHA AKTİF ROL ALMALARI GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
                            RABBİMİZ SİZLERİ VE BİZLERİ EHLİBEYT MEKTEBİNE LAYIK OLANLARDAN EYLESİN İNŞAALLAH.
                            [/quote]

Yorum

Allah razı olsun kardeşlerim. Sizin gibi şu karanlık çağın meş'alelerinin duaları bizimleyken Allah'ın izniyle dert ve sorumluluktan korkularımız azalmaktadır..

Rabbim Ehlibeytin şefaatine layık etsin

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X