Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

VELAYET.COM'UN SON 2 GÜN KAPALI KALMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

VELAYET.COM'UN SON 2 GÜN KAPALI KALMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Değerli üyelerimiz,velayet.com olarak yaklaşık 3 yıldan beri sanal alemde yayındayız bu süre zarfında herzaman kaliteli hosting firmalarından hizmet almayı tercih ettik.Bu yüzdende temmuz ayında yeni bir hosting firması ile çalışmaya başlamıştık ama son 4-5 ay içersinde gördükki bu firmada bize yetmedi ve geçtiğimiz hafta yeni bir serverde ve yeni bir firma ile çalışmaya karar verdik ve bu geçiş işlemi salı günü gün içinde yapılacaktı ama tahminen 12-16 saat kesinti ile yapılacak bu işlem teknik aksaklıklar sonucu 48 saate ulaştı ama başarı ile gerçekleşti.ŞUAN ÇOK DAHA HIZLI VE KALİTELİ BİR SERVERDEYİZ.Ama DNS ayarlarımız sıfırlandığı için önümüzdeki 72 saat içinde ara ara 1-2 dakikalık lokal kesintiler olabilecektir ama inşallah 72 saat sonra bunlarda kalmayacaktır. Gösterdiğiniz sabırdan dolayı teşekkür ederiz

Velayet.com yönetim
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Ynt: VELAYET.COM'UN SON 2 GÜN KAPALI KALMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

keşke kesinti önceden haber verilseydi.. velayet.com'un yayında olmaması çok büyük bir eksiklik.. elim ayağım bağlanmış, onca bilgiyle aramda aşılmaz duvar oluşmuş gibi hissettim..

İnşaAllah bundan sonra böyle bir durum olmaz. velayet.com'u ayakta tutan ve bu yolla Ehlibeytin mesajını türk okurlara ulaştıran tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyor ve Zamanın İmamı a.f.'in askerleri olmalarını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum..

Yorum

inşallah bundan sonra böyle bir durum olmayacak
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=22289.msg136567#msg136567 date=1323375068]
        keşke kesinti önceden haber verilseydi.. velayet.com'un yayında olmaması çok büyük bir eksiklik.. elim ayağım bağlanmış, onca bilgiyle aramda aşılmaz duvar oluşmuş gibi hissettim..

İnşaAllah bundan sonra böyle bir durum olmaz. velayet.com'u ayakta tutan ve bu yolla Ehlibeytin mesajını türk okurlara ulaştıran tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyor ve Zamanın İmamı a.f.'in askerleri olmalarını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum..
        [/quote]

Normalde kesinti olmayacaktı. İlk önce veritabanı yapısı sorun çıkarttı. Önce onu hallettik 16 saatte sonra server bağlantısında sorun çıktı toplamda 48 saat gibi bir kesinti oldu. Mikdat bin esved abimde sağolsun benimle beraber çok uğraştı sitenin açılması için.

[quote author=mikdat bin esved link=topic=22289.msg136573#msg136573 date=1323380716]
        inşallah bundan sonra böyle bir durum olmayacak
        [/quote]
        İnşAllah olmayacak. Yeni server özellikleri ve bağlantı gücü çok kuvvetli üyelerimiz siteye girerken hızı farkediyordur.

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X