Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ehl-i Tevhid İsimli Kardeşime...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ehl-i Tevhid İsimli Kardeşime...

Saygı Değer Kardeşim VELAYET ismini taşıyan bu forumda gün içerisinde ve önceki günlerde Ettiğin her küfrü, Hakareti yakından takip ediyordum. Ve sen zannediyordun ki biz Yöneticiler olarak bunları takip etmiyoruz. Ve yine hep zannettin ki seni tanımıyoruz. Ben Seni tanıyorum Aziz kardeşim. Allah şahid senide seviyorum. Halen Arkadaşımızsın. Halen kardeşimizsin. Ama Öfkenin veya Başarısızlığın sonucunu veya hıncını Forumdan veya Şii'lerden çıkaramazsın.
    Sana daha evvel hem telefonda hem Forumda hem msn'de çokca nasihat ettim. Bütün bu nasihatlerim seni sevdiğimden ve sana verdiğim değerdendi. Son 1 yılda kimlerle tanıştın, Nerelere gittin, Ne tür konularla meşgul oldun hemen, hemen hepsini biliyorum. Bunu zaten son 1 haftada forumda yazdıklarınlada net gösteriyorsun.

Aziz kardeşim Ehl-i Beyt'e olan Sadakatine inanıyorum. Ve bütün bunlar belli, başlı Acziyet gösteren sebeplerden kaynaklanmıştır diye düşünüyorum. Ama sen sakın ben bütün bu yaptıklarımda haklıyım Haksız olan ONLARDI (???) deme...Azıcık düşün ve BEN NERDE HATA YAPTIM diye serzenişte bulun...

Seni hiç bir zaman kaybetmek istemem. Ama sen bizi kaybedersen o başka. Yalnız Ehl-i Beyt'i kaybetme. Ehl-i Beyt'e sırtını dönme. Döndüğün an çukura düşeceğini biliyorsun. Sana çok evvelden Falan, Falan İnsanlarla, Grupla oturup kalkma, demiştim...Ama sen beni dinlememişsin. O yollardan bende çok önceleri geçtim. Sanada kendimden örnekler vermiştim...Ama demek beni hiç dikkate almadın ve bunlar başına geldi...

Ben senin mutlu olduğunu zannetmiyorum. Şu an volkan gibisin. Patlamak istiyorsun...Düşün sene...Nerdeydim, nereye geldim ve neden? Neyi kaybettim neyi kazandım...

Ben durumuna üzülüyorum ama seni asla defterimden silmiyorum. İstediğin zaman bana yine telefon açabilirsin. Konuşuruz...

Foruma hem bu nickinle hemde tespit ettiğim an yeni nickinle yasaklısın. Sebebi ise ÖFKEN'dir...

Kal Selametle...
YUKARI ÇIK
Çalışıyor...
X