Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakim Bi Emrillah'a...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hakim Bi Emrillah'a...

Kardeş Forumumuzda ki bir üyemizin güzel inceleme ve araştırması sonucu senin kimliğini tespit ettim. Ve yine Can evimden vuruldum. 3-4 Yıl Önce Sünni, 1-2 Ay kadar Önce Şii, 2 hafta kadar Önce Selefi Şimdi ise Ateist... Ne hallere düştün güzel kardeşim... Kendini ne hallere soktun. Malum sitede sık sık Depresyonda falan olduğunu yazmışsın. Peki Ateist Olunca Depresyondan çıktın mı?

Ben bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Malum sitede ki paylaşımlarını sabah, sabah okudum. O yazdığın konuları çürütmek için deliller ışığında cevaplar yazıyordun bu forumda. Şimdi ise O sunduklarından yola çıkarak İslamı Bıraktım diyorsun. AMA BEN İNANMIYORUM KARDEŞ. Şu öyle bir Feci arayış içindesin ki Az çok hissediyorum. Bir süre sonra bir de baktın Hristiyan olmuşsun...Bunu da dersen artık şaşırmam.

Aziz kardeşim Kendine, Geleceğine, Dünyana, Ahiretine yazık etme. Zaten Malum sitede ki sözlerinin içinde, yani satır aralarında da gerçekleri az çok beyan etmişsin. Bu Dinde, İslam dininde cevap bulamayacak soru ve sorun yoktur. Yeter ki sen sorularını EHİL insanlara sor. Sen Medresede tartıştığın malum grubun insanlarını Ehil mi zannediyorsun? Sen İsmini sıkça duyduğun insanı Ehil mi zannediyorsun?

Senin tüm sorularını Aklının ve mantığının alacağı şekilde cevaplayacak olan şu an sanada yakın olan Musa AYDIN'dır. Kendisinin seni sevdiğini, sana saygı duyduğunu bilirim. Neden gidip onunla sohbet etmiyorsun.

Kardeş Vakit geç olmadan bu depresyonlarından kurtul. Ve kendine dön. Yaşadığın olumsuzlukları unut. Ve sen İnanca odaklan...

Ehl-i Beyt'in tertemiz olduğunu ve İslamın, Alemin tüm varlığının onların ilminde olduğunu onlardan yana asla cevapsız kalmayacağını çok iyi biliyorsun. Yazık etme kendine. Bu nimetten el çekme. Ateizm ve sonrası senin Depresyondan kurtarmayacak ama büsbütün seni bitirecek...

Allah yardımcın olsun inş.
YUKARI ÇIK
Çalışıyor...
X