Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mart Ayı Forum haberleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mart Ayı Forum haberleri

www.welayet.com forumu, bir ayı daha geride bırakarak dur durak bilmeden inançları doğrultusunda azimle yoluna devam etmektedir. Forumumuz katılımcılarının kendi bilgi ve birikimlerini paylaşma noktasında foruma büyük katkısı olmakla birlikte, eksiklerimizi bizlere bildirerek daha iyiye ulaşmamızı sağlamaktadırlar.

Yorucu bir mart ayını geride bıraktık. Mart ayı içerisinde Müddessir kardeşimiz gönderdiği mesajlarla zirvedeki yerini korudu. Gerek el emeği gerekse faydalı alıntılarla okuyucuların ve forum ziyaretçilerinin beğenisini kazandı. Aynı şekilde Divane-i Abbas kardeşimizde Mart ayını ikinci sırada olarak tamamladı. Divane-i Abbas kardeşimiz açtığı yeni, yeni konularla, foruma yapıştırdığı alıntılarla ve fikirleri ile beğeni toplayarak yoluna devam etmektedir.

Forumumuzun en popüler bölümü, tartışmaların yaşandığı, münazara ortamının sık sık oluştuğu, karşılıklı bilgi paylaşımlarının gerçekleştiği, kaynakların sunulduğu MÜNAZARA bölümüdür. Yine Mart ayında bu bölümde en çok emeği olan YPA, Ebul Fazl, Gülistan, Serdarcan, Hürr, Miktad ve Murtazaali kardeşleri kutluyoruz. Kendileri araştırmalarını, bilgilerini, aktarımlarını cesurca paylaşmaktadırlar.

Yine Mart ayında forumda en çok konuyu açarak gerek sağlık konusunda gerekse diğer başlıklarda açtıkları konularla okuyucu ve ziyaretçilerin beğenisini toplayan tekraren Müddesir kardeşe ve ali_siasi kardeşe teşekkürü bir borç biliyor Allah'ın emeklerinin karşılığını vereceğine inanıyoruz.

Yine Mart Ayında forumda aktif olarak rol oynayan Müddesir kardeşimiz en uzun süre bağlı kalanlar içerisinde zirvedeki yerini korumuş ve diğer konularda olduğu gibi bu konuda da beğeni toplamış, rekor kırmıştır. Kendisinin Foruma müthiş desteği, faydası olduğu gibi okuyucular tarafından da bizzat takdir edilmektedir.

welayet forumu hangi inançtan olursa olsun, bütün inançların bilgi ve paylaşımda bulunabileceği bir forum olmaktan ziyade edep ve ahlak sınırları dahilinde her türlü inanç-tarihi-fıkhi vb konularda münazara ortamı oluşabilir, paylaşımlarda bulunulabilir. Bu konuda welayet forumu, gerek yönetim olarak ve gerekse ziyaretçiler olarak fazlaca zengin olmaktan ziyade gerekli cevapları vermekten, yardımcı olmaktan uzak durmamaktadır.

Bu arada forumumuz sakinlerinden Mirzahan kardeşimiz baba olmuştur. Kendisini tekrar buradan tebrik ediyor Allah analı babalı büyütsün diyerek iyi dilek ve temennilerimizi sunuyoruz.

Son olarak tekrar ve tekrar forumda emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkürü bir borç bilerek paylaşımlarına ve araştırmalarına son hızla devam etmelerini rica ediyoruz.

Allah'a emanet olunuz.

Ynt: Mart Ayı Forum haberleri

arkadaşları tebrik ediyorum...
    Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

yukarda ismi geçen kardeşlerimden Allah razı olsun..yaptıkları yorumlarla ekledikleri konularla foruma büyük bir katkıda bulundular..Ayriyetten güzel yazılarını bizlerle paylaşan sagaleyn'edende Allah razı olsun..forumadaki tüm üyelere eklediği konulardan yaptıkları yorumdan dolayı teşekkür ederim sayelerinde birçok şeyi öğrendim..Peygamber Efendimiz(s.a.a) Bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum..buyurmuştur..Bu yüzden hepinize Allah'ın izniyle salavat çeviricem Allah razı olsun sizlerden....
      [center]

[center][center]

Yorum

emek harcayan, paylasimda bulunan bütün üyelerimize candan tesekkür ediyorum
        edebi ile tartisan ve paylasan herkese tesekkür borcluyuz.

insaAllah hep birlikte forumumuz, güzel paylasim ve yeniliklerle yoluna devam edecektir

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=2797.msg13656#msg13656 date=1238581341]

insaAllah hep birlikte forumumuz, güzel paylasim ve yeniliklerle yoluna devam edecektir

[/quote]

Yorum

Allah tüm dostlardan razı olsun o sizin teveccühünüz

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=2797.msg13664#msg13664 date=1238584207]

[/quote]
              [/quote]
              vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
              [center]

Yorum

Forum genç olmasına rağmen çok doyurucu. Kuruculardan, Yönetiicilerden, yazan- okuyan üyelerden Hepinizden Allah(c.c.) Razı olsun.
                Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[/quote]
                  Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

allah razı olsun wilayah kardeş öncelikle çok teşekkür ederim inanın beni çok utandırdınız

bu zamana kadar site için elimden geleni yapmağa çalıştım ve inşallah devam edeceğim

[/quote]

Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X