Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

welayet.com'da video ve ses dosyalarını nasıl paylaşırız (resimli anlatım)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

welayet.com'da video ve ses dosyalarını nasıl paylaşırız (resimli anlatım)

Değerli üyelerimiz,bugünden itibaren sitemizde her türlü görüntü,video ve ses dosyalarını rahatlıkla paylaşabileceksiniz,sitemiz her türlü kaynaktan alınan görüntü ve ses dosyalarının paylaşımını bundan böyle destekleyecektir.

Aşağıda listesini verdiğimiz görüntü,ses ve paylaşım sitelerinden istediğiniz parçayı sitemizde sadece linkini yazarak paylaşabileceksiniz.

Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Ynt: welayet.com'da video ve ses dosyalarını nasıl paylaşırız (resimli anlatım)

örneğin google videodan bir paylaşımı berbaerce yapalım
    google videodan rastgele bir videoyu açalım.Bu videonun linkini kopyalayıp forumumuzda mesaj kutusunun içine yapıştırmanız yeterlidir,başka hiç bir şey yapmanıza gerek yoktur,Sadece linki kopyalamanız ve mesaj kutusuna yapıştırmanız yeterlidir.

İmam Rıza(as) videsonun linkini şuan kopyaladım ve yapıştırıyorum.
    Imam Rıza 01/20
    İmam Ali (a.s)

Yorum

Ynt: welayet.com'da video ve ses dosyalarını nasıl paylaşırız (resimli anlatım)

Aynı şekilde youtubeden,facebooktan,izlesene.com'dan ve sayamayacağım yaklaşık 300 adet görüntü ve ses sitesinden yapacağınız paylaşımın sadece linkini almanız ve bu forumda mesaj kutusuna yapıştırmanız yeterli olacaktır.
      İyi paylaşımlar
      İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X