Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

RADYO WELAYET ARTIK YAYINDA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: RADYO WELAYET ARTIK YAYINDA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

bana radyoyu bugun de dinlemek kismet olmayacak galiba,bu seferde hic acilmiyor bende
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=5690.msg35828#msg35828 date=1244751750]
      bana radyoyu bugun de dinlemek kismet olmayacak galiba,bu seferde hic acilmiyor bende
      [/quote]

eğer açıp sonra kapatmışsanız yada başka bir brovser sayfasında açıp sonra o sayfada başka bişey açmışsanız bazen açmayabiliyor .
      dolayısı ile bütün internet explorer veya/ firefox (ne kullanıyorsanız) kapatın
      yeniden açıp deneyin
      Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Firefox kullaniyorum linke tiklayinca yeni bir tab'da aciliyor sayfa yükleniyor gibi gözüküyor sonra acilmiyor,dün acilmisti.Sanirim sorun bende degil radyo programinda
        Allah Bize Yeter!
        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

hayırlı uğurlu olsun
          "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=5690.msg35830#msg35830 date=1244752319]
            Firefox kullaniyorum linke tiklayinca yeni bir tab'da aciliyor sayfa yükleniyor gibi gözüküyor sonra acilmiyor,dün acilmisti.Sanirim sorun bende degil radyo programinda
            [/quote]

programda yada pc de de olabilir
            ama siz genede firfox u tamamen kapatın 10-15 saniye bekleyip yeniden açın
            veya olmuyorsa internet explorer dan da deneyebilirsiniz belki orası açar
            http://www.welayet.com/radyo/
            Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

radyoyayını başlamıştır. buyrun

Yorum

[quote author=sehriyar link=topic=5690.msg36022#msg36022 date=1244807282]
                radyoyayını başlamıştır. buyrun
                [/quote]

ben geldim ama malesef siz yoktunuz..radyoyu açıp bakmamak olmaz..ya açmayın yada açtığınızda gelenlere kapıyı açın))))
                ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

radyo belrli zaman dilimlerinde açılıyor siz sonradan gelmişsinizdir.dj sıkıntısı var şuan ben yayın yapıyorum.

Yorum

[quote author=sehriyar link=topic=5690.msg36082#msg36082 date=1244822331]
                    radyo belrli zaman dilimlerinde açılıyor siz sonradan gelmişsinizdir.dj sıkıntısı var şuan ben yayın yapıyorum.
                    [/quote]

ben dedim yaparım diye ama özelnde yetkilinin birnede mesaj attım ama sağolsun cevap vermedi
                    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

radyo yayında şuan itibari ile saat 23:00

serdarcan kardeşim özelinize mesaj attım sizinle iletişime geçeceğim
                      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                      İmam Ali (a.s)

Yorum

radyo 13:30 itibariyle açıktır buyrun

Yorum

kapalı yınee
                          Ey ateş!
                          Seninle ululuk tasladı şeytan.
                          Ve ey insan!
                          Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

radyo her zaman açık değil mi ben kaç defa denedim giremedim yoksa program mı gerekiyor
                            welayet fm olduğuna göre fm bandından da yayın yapıyor mu frekansı kaç acaba

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=5690.msg36107#msg36107 date=1244832003]
                              radyo yayında şuan itibari ile saat 23:00

serdarcan kardeşim özelinize mesaj attım sizinle iletişime geçeceğim
                              [/quote]

KARDEŞ ŞİFRELERİ ÖZELİME YAZARMISIN..?

Yorum

Bende dj olabilirm önceden imam rıza radyodan djlik yaptım ayrıca ehli sünnet kardeşlerin radyosunda aynı işi yaptım uzun zaman geçti üzerinde biraz alnattıktan sonra yine radyolara geri dönebilirm....
                                De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                                (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X