Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

veri tabanında meydana gelen bir arızadan dolayı son mesajlar silinmiştir.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

veri tabanında meydana gelen bir arızadan dolayı son mesajlar silinmiştir.

Değerli üyelerimiz,forumda son günlerde bazı üyelerimizin özel mesajlarını okuyamaması sonucu bu gece geç satlerde forum veri tabanında bu arızanın sebebini bulmak için bir çalışma yaptık.
    hatayı tespit ettik ve onarma işlemine başladığımız anda tüm mesajların silindiğini fark ettik,geri yüklemek için saatlerce uğraşmamıza rağmen malesef başaramadık.
    Elimizde 20 saat öncesinin yedeği vardı ve o yedekten kurup siteyi açtık.
    ama sanırım forumda yazılan son 120 mesajı kaybettik.
    Bu aksaklık için hepinizden özür diliyoruz.
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Ynt: veri tabanında meydana gelen bir arızadan dolayı son mesajlar silinmiştir.

Walla bu uyarınız için teşekürler mikdat kardeş.... Çünkü acaba mesajlarımız yönetim tarafındanmı silindi düşüncesi vardı. Allah(cc) razı olsun.

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

[quote author=bedir link=topic=6759.msg45003#msg45003 date=1248788225]
      Walla bu uyarınız için teşekürler mikdat kardeş.... Çünkü acaba mesajlarımız yönetim tarafındanmı silindi düşüncesi vardı. Allah(cc) razı olsun.
      [/quote]

Allah sizdende razı olsun bedir kardeşim,malesef sanal ortamda böyle aksaklıklar ve böyle riskler hep var ve hepte var olacaktır ama Alahtan elimizde çok kısa bir süre öncesinin yedeği vardıda,çok küçük bir kayıpla olayı hallettik
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

yalniz degilsin bacim, ayni sorunu bende yasiyordum ve bende ricada bulunmustum
        Allah razi olsun mikdat kardesim
        benimde mesajlarim silinmis fakat sorun yok sükür

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

arkadaşlar profilde belirtilen mail adresine özel mesajlar atılıyor eğer aksini belirtmediyseniz. özel mesajlarınıza oradan ulaşma şansınz var eğer orayıda temizlemediyseniz
          Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X