Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

.................

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

.................

................
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Ynt: BENDE AFFINIZA SIĞINARAK

tüm emekleriniziçin Allah razı olsun. emeğinizin karşılığını mutlaka alacaksınız. Sizinde bahtınız açik olsun.

görevinizi becerebilirsem ben alırım. beceremezsem diğer admin kardeşlerimiz alır.

Yorum

Forumumuzda resmen yaprak dökümü yaşanıyor. Gerçekten üzüntü verici bir durum. Ne diyeceğimi bilemedim

MÜDDESSİR kardeşim, açtığınız konular ve konulara verdiğiniz cevaplarla kaliteyi hep üst seviyede tuttunuz. Madem karar vermişsiniz. Yolunuz açık olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Varsa hakkım helal olsun.

Yorum

görevinizi almayı başardım kardeş. tüm emekleriniz için tekrar Allah razı olsun. ayrılışınız diğer ayrılanlar gibi bizi derinden üzdü. tüm hayatınızın başarı ile geçmesini ümid ederim.

Yorum

Dersleir ve eğitimi ile birlikte bu forumda açıldığı günden beri emek veren MÜDESSİR bacımın emeklerinin Zehra (s.a) nın nazarına mahzar olması için Duacıyım . Allah rrazı olsun kardeşim emeklerin için.
          Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Müddesir kardeşim de diğer ayrılanlar gibi beni hem üzdü hemde ayrılışları şaşırttı. Alınan kararlara saygım sonsuzdur. Bu saatten sonra ki hayatınızda Sabır, Rahmet, bereket ve Şefaat diliyorum. Rabbim sizi Cemaatüz Zehranın Bahçesine atsın inş.

Yorum

Selamun Aleykum

Müddessir kardeşim, Allah çektiğiniz zahmetlerin karşılığını verecektir. Forum kurulduğundan bu yana çok faal oldunuz. Welayet forumun yüzüydünüz. Allah razı olsun sizden. Umarım gidişiniz temelli olmaz. Forumda sizin gibi faal kardeşlere ihtiyacımız var.

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Yorum

Haydaaa giden gidene hayirlisi Insallah.Gitmeyin desekte bir ise yaramiyor.Allah yolunu acik etsin.Sitede en aktiv olan modlardan biriydin.Site icin büyük kayip.

Yorum

[quote author=ZİLZAL link=topic=7072.msg46686#msg46686 date=1249570196]
                  Selamun Aleykum

Müddessir kardeşim, Allah çektiğiniz zahmetlerin karşılığını verecektir. Forum kurulduğundan bu yana çok faal oldunuz. Welayet forumun yüzüydünüz. Allah razı olsun sizden. Umarım gidişiniz temelli olmaz. Forumda sizin gibi faal kardeşlere ihtiyacımız var.

Allah yar ve yardımcınız olsun.
                  [/quote]
                  Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=7072.msg46683#msg46683 date=1249569456]
                    Dersleir ve eğitimi ile birlikte bu forumda açıldığı günden beri emek veren MÜDESSİR bacımın emeklerinin Zehra (s.a) nın nazarına mahzar olması için Duacıyım . Allah rrazı olsun kardeşim emeklerin için.
                    [/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=7072.msg46685#msg46685 date=1249569567]
                      Müddesir kardeşim de diğer ayrılanlar gibi beni hem üzdü hemde ayrılışları şaşırttı. Alınan kararlara saygım sonsuzdur. Bu saatten sonra ki hayatınızda Sabır, Rahmet, bereket ve Şefaat diliyorum. Rabbim sizi Cemaatüz Zehranın Bahçesine atsın inş.
                      [/quote]

Yorum

Müddesir kardeşim forumun ilk üyelerindensiniz ve ilk moderatörümüzsünüz,emekleriniz büyüktür Allah sizden razı olsun.
                        Yüreğimiz hep sizinledir,Araştırmlarınızda ve kat edeceğiniz hayat yolunda size başarılar dilerim Allah yardımcınız olsun,İnşallah ehlibeyte laik biri olursunuz.

Ara sırada olsa gözlerimiz sizi arar,bizleri ara sırada olsa gelerek sevindir.
                        hakkımız varsa helal olsun sende helal et inşallah
                        Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                        İmam Ali (a.s)

Yorum

Su günlerde hep bir veda mesaji okuyorum,hic sevmem vedalari aslinda.
                          Her ne icin bu karari aldinsada Allah yolunu bahtini acik etsin kardesim.
                          Dua ile...saglicakla kal.
                          Allah Bize Yeter!
                          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Müddesir bacim;

Allah yolunu bahtini acik etsin insallah
                            Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )

Yorum

YUKARI ÇIK
                            Çalışıyor...
                            X