Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"mikdat" olan nikimi "mikdat bin esved" olarak değiştirdim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"mikdat" olan nikimi "mikdat bin esved" olarak değiştirdim

değerli üye kardeşlerim forumda mikdat ve miktad olmak üzere aktif olan iki üye bulunduğu ve bazı kardeşlerin bu yüzden karışıklık yaşaması sebebi ile ben nikimi mikdat bin esved olarak değiştirdim bilginiz olsun.
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Ynt: "mikdat" olan nikimi "mikdat bin esved" olarak değiştirdim

Gerci admin yazisindan ve avatarindan ayirt edilebiliyordu ama yinede yeni nickiniz hayirli olsun diyelim : )
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=7172.msg47191#msg47191 date=1249853073]
      Gerci admin yazisindan ve avatarindan ayirt edilebiliyordu ama yinede yeni nickiniz hayirli olsun diyelim : )
      [/quote]

Allah razı olsun kardeşim sağolun
      İmam Ali (a.s)

Yorum

Allah(cc) razı olsun. Mikdat bin esved kardeş. Hernekadar sadece mikdat yazmak kolay olsada bende malesef Mikdat ismini karıştıranlardansım hatta birdefada sormuştum ama cevap gelmeyince her işte bir hayır vardır demiştim Bundada hayır sizin Mikdat bin esved ismini almanızmış

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

Çok alakasız olacak ama doğrusu miktad mı mikdat mı ??

Yorum

[quote author=Kızılbaş link=topic=7172.msg47310#msg47310 date=1249925255]
            Çok alakasız olacak ama doğrusu miktad mı mikdat mı ??
            [/quote]

açık konuşayım tarih,siyer ve hadis kitaplarnda iki versiyonuda bolca geçiyor hem mikdat hemde miktad ama açıkçası mikdat'ın doğrusu olduğu kanatindeyim
            İmam Ali (a.s)

Yorum

Kusura bakma kardeş istemeden zorluk cıkarıysam ,ama bende cok karısdıran kardeşe rastlamıstım hayırlısı inş

Miktad ismine gelince doğrudur tarih kitablarında Miktad ve Mikdat diyede gecmektedir.

Ama bu ismi asıl özel kılan bence :Miktad Bin Esvedin Hz Aliye olan sadakatinden yola cıkarak günümüzde kullanılan :Rehbere Miktad olmak Zamanın İmamına Miktad Olabilmek Lidere Miktad olabilmekdir bence bu ismi en özel hale getiren

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X