Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Logo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni Logo

bismihi teala

Sitenin ismi değişmiş bulunmakta ve bende kendi çapımda bir logo tasarladım sizler nasıl uygun bulursunuz bilmiyorum ama görüşlerinizi bize bildirin. Eğer aramızda logo,grafik konularından bilgisi olan varsa onlarında sunacağı logoları değerlendirmeye alırız.saygılarımla

Ynt: Yeni Logo

logo güzel olmuşda neden BANNER yeri büyük?

sayfa imleç ile yana kayıyor...

bu arada LOGO gibi TEMA değişikliğide yapılsa güzel olur...

Yorum

[quote author=SALİH link=topic=9400.msg60130#msg60130 date=1257381481]
      logo güzel olmuşda neden BANNER yeri büyük?

sayfa imleç ile yana kayıyor...

bu arada LOGO gibi TEMA değişikliğide yapılsa güzel olur...

[/quote]

en kısa zamanda ayarlama yapılacaktır. tema sadelik korunması amacıyla değiştirilmiyor.Daha önce toplantı yapılmış ve bu temayla devamedileceği kararı alınmıştır.öneriniz için teşekkürler

Yorum

Selamun aleykum
        Aliyenveliyullah sitesininkine benziyor.Ya da bana öyle geliyor.Önceden hiç dikkat etmemiştim.Hayırlı olsun
        i.dua
        Ey ateş!
        Seninle ululuk tasladı şeytan.
        Ve ey insan!
        Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

bence gayet hoş..
          vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
          [center]

Yorum

Yorum

Güzel olmus...
              Allah Bize Yeter!
              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=9400.msg60407#msg60407 date=1257458296]
                Güzel olmus...
                [/quote]
                hilal nur kardeş salih nikli kardeşin hazırladığımı yoksa benim hazırladığımmı güzel olmuş belirtirseniz seviniriz. birnevi oylama yapıyoruz

Yorum

Arkaşlar Logo gayet güzel olmuş yalnız biraz kısa geliyor (takriben 932 x 155) Bence biraz uzatılmalı ve başlangıç ve son sınıra kadar varmalıydı şimdiki hali baya kısa olmuştur yoksa fena değil...

Bendemi birtane yapsam acaba bi düşünmem lazım bakarsın benimkisi uyar...

Yorum

Yorum

[quote author=sehriyar link=topic=9400.msg60420#msg60420 date=1257466715]
                      [quote author=HiLaLNuR link=topic=9400.msg60407#msg60407 date=1257458296]
                      Güzel olmus...
                      [/quote]
                      hilal nur kardeş salih nikli kardeşin hazırladığımı yoksa benim hazırladığımmı güzel olmuş belirtirseniz seviniriz. birnevi oylama yapıyoruz
                      [/quote]

Senin hazirladigin,yani su an sitede bulunan icin demistim.Salih'in en son hazirladigi da güzel ama su anki logo sitenin temasina daha uygun olmus diye düsünüyorum.
                      Allah Bize Yeter!
                      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=SALİH link=topic=9400.msg60399#msg60399 date=1257457316]

[/quote]

bence bu dah a güzel daha şık duruyo ve göze çarpıyo
                        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=9400.msg60658#msg60658 date=1257607211]
                          [quote author=SALİH link=topic=9400.msg60399#msg60399 date=1257457316]

[/quote]

bence bu dah a güzel daha şık duruyo ve göze çarpıyo
                          [/quote][quote author=SALİH link=topic=9400.msg60399#msg60399 date=1257457316]

[/quote]

Bence bu güzel, ancak "Velayet Güneşinin Özlemiyle" cümlesindeki fontlar küçültülmeli ve tüm cümlenin boyu sağ üst köşedeki ışığın hüzmelerinin sonunda bitmeli.

Yorum

Şimdi farkettim, karakterler kesinlikle Türkçe olmalı.

Yorum

şahsen şu anki logoyu da daha öncekini de beğenmiyordum. hel şimdiki sağda duran atlı bence hiç de bizi yansıtmıyor..

artık at ve kılıç devri kapanmıştır.

bu devir bitmiştir. şimdi nano teknoloji uzay silahları, bilişim, ve nükleer bomba dönemidir.

biz yüzümüzü geçmişin destanlarından geleceğin hayallerine çevirmeliyiz biraz da..

mesela artık Tamam şahı veliyyulla Ali efendimizin destanını bu gün anlatabiliriz ama bu geçmişteki şekliyle değil. o bu gün yaşasaydı ata binmezdi son model bir savaş aracı kullanırdı örneğin...

Öyleyse yüzümüzü Sahibuz zamanın a.f.'in gerçekleştireceği Adalet Savaşında onun kullanacağı araçlara çevirmeli hayallerimizi onlarla süslemeli, geleceğimizi ona göre şekillendirmeliyiz...

logo da buna yönelik olursa bence dha iyi olur... hem bir de şu mavi rengin artık değişmesi taraftarıyım. mavi artık baya eskidi. gözlerimiz yenilensin...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X