Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Logo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Yeni Logo

Aslinda bir ara degismiti renk ama üyelerin cogu maviyi daha sade buldugu icin yine bu hali almisti.
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=9400.msg60658#msg60658 date=1257607211]
      [quote author=SALİH link=topic=9400.msg60399#msg60399 date=1257457316]

[/quote]

bence bu dah a güzel daha şık duruyo ve göze çarpıyo
      [/quote]

Teşekkürler..

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9400.msg60779#msg60779 date=1257680899]
        şahsen şu anki logoyu da daha öncekini de beğenmiyordum. hel şimdiki sağda duran atlı bence hiç de bizi yansıtmıyor..

artık at ve kılıç devri kapanmıştır.

bu devir bitmiştir. şimdi nano teknoloji uzay silahları, bilişim, ve nükleer bomba dönemidir.

biz yüzümüzü geçmişin destanlarından geleceğin hayallerine çevirmeliyiz biraz da..

mesela artık Tamam şahı veliyyulla Ali efendimizin destanını bu gün anlatabiliriz ama bu geçmişteki şekliyle değil. o bu gün yaşasaydı ata binmezdi son model bir savaş aracı kullanırdı örneğin...

Öyleyse yüzümüzü Sahibuz zamanın a.f.'in gerçekleştireceği Adalet Savaşında onun kullanacağı araçlara çevirmeli hayallerimizi onlarla süslemeli, geleceğimizi ona göre şekillendirmeliyiz...

logo da buna yönelik olursa bence dha iyi olur... hem bir de şu mavi rengin artık değişmesi taraftarıyım. mavi artık baya eskidi. gözlerimiz yenilensin...
        [/quote]

düşüncelerine katılıyorum...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=9400.msg60789#msg60789 date=1257688148]
          Aslinda bir ara degismiti renk ama üyelerin cogu maviyi daha sade buldugu icin yine bu hali almisti.
          [/quote]

Herkesinki aynı olacak diye bir kaide olmamalı bence..
          Foruma Çeşitli temalar yüklenir Üyeler Profil kısmından GÖRÜNÜM VE TASARIMDAN istediğini kullanır...

Şimdiki Tema ise FORUM VARSAYILANI olarak düzenlenir değiştirmek istemeyen forum varsayılanı kullanır,
          değiştirmek ve farklı omasını isteyen profiline has temayı kullanır..Problemde böylece halledilmiş olur...

Yorum

[quote author=ZİLZAL link=topic=9400.msg60770#msg60770 date=1257676598]
            [quote author=BEYZA link=topic=9400.msg60658#msg60658 date=1257607211]
            [quote author=SALİH link=topic=9400.msg60399#msg60399 date=1257457316]

[/quote]

bence bu dah a güzel daha şık duruyo ve göze çarpıyo
            [/quote][quote author=SALİH link=topic=9400.msg60399#msg60399 date=1257457316]

[/quote]

Bence bu güzel, ancak "Velayet Güneşinin Özlemiyle" cümlesindeki fontlar küçültülmeli ve tüm cümlenin boyu sağ üst köşedeki ışığın hüzmelerinin sonunda bitmeli.
            [/quote]

Kardeş bu logonun yapımında kullanılan Program küçükte yazsan büyük harf olarak düzenliyor ve öyle yapıyor ayrıca noktalı karakterleride aynen bu şeklide çıkarıyor...geliştirebilirsen ve yapmak istersen üzerinde düzenleme ve oynama yapabilirsin...(yazım-ebat-resim-font-kelime gibi)
            illada bizim yaptıklarımızı koyun-konulacak diyede bir kaide yok FİKİR vermek babında hazırlıyorum....

ayrıca hazırlanan logo ve bannerler temaya uygun olacak diyede bir kaide yok aksine göze batması ve bakarken haz almak yönünden değişik renklerde kullanılabilir diye düşünüyorum....

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

s.a salih kardeş maşallah güzel logolar hazırlıyorsun senle irtibat kurayımben. bende daha çok site var logo bekleyen inşallah yardım edeceksindir.Allah razı olsun emek harcıyorsun. rabbim mükafatını kaimi müntazar(af) a yaver olmanla versin.

Yorum

rabbim mükafatını kaimi müntazar(af) a yaver olmanla versin.
                        Amin...

Bu:[quote author=SALİH link=topic=9400.msg60842#msg60842 date=1257718444]

[/quote]

Ve bu:[quote author=SALİH link=topic=9400.msg60399#msg60399 date=1257457316]

[/quote]
                        Güzel duruyor
                        Allah Bize Yeter!
                        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

bu zaten renklerin ustası Salih kardeşimizin işi
                          kardeşim şöyle bir sahibuz zaman a.f. in zuhuru anlamına uygun bir hayalimiz oluşsun baktığımızda resme

ve biz kendimizi ona yönlendirelim.. at olursa yaratıcılığımızı ve hazırlığımızı geliştiremeyiz... geleceği çağrıştırsın. Sahibuz zamana ortam oluşturulabilecek görüntü olsun...

ne çok istiyorum değil mi?

Yorum

tabi hilalnur kardeşimiz de iddialı görünüyor...

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9400.msg60852#msg60852 date=1257722159]
                              bu zaten renklerin ustası Salih kardeşimizin işi
                              kardeşim şöyle bir sahibuz zaman a.f. in zuhuru anlamına uygun bir hayalimiz oluşsun baktığımızda resme

ve biz kendimizi ona yönlendirelim.. at olursa yaratıcılığımızı ve hazırlığımızı geliştiremeyiz... geleceği çağrıştırsın. Sahibuz zamana ortam oluşturulabilecek görüntü olsun...

ne çok istiyorum değil mi?
                              [/quote]

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9400.msg60853#msg60853 date=1257722243]
                              tabi hilalnur kardeşimiz de iddialı görünüyor...
                              [/quote]
                              Yoo ben bisey iddia etmiyorum Edecek olsam logoyla kalmam
                              Allah Bize Yeter!
                              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=sehriyar link=topic=9400.msg60846#msg60846 date=1257720536]
                                s.a salih kardeş maşallah güzel logolar hazırlıyorsun senle irtibat kurayımben. bende daha çok site var logo bekleyen inşallah yardım edeceksindir.Allah razı olsun emek harcıyorsun. rabbim mükafatını kaimi müntazar(af) a yaver olmanla versin.
                                [/quote]

amin amin aminn..

amatörce birşeyler yapıyoruz işte....

elimden gelirse yardımcı olmaya çalışırım...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X